-
loading
Solo con imagen

Temps nova dreta

Listado top ventas temps nova dreta

España (Todas las ciudades)
Aquesta moto no la triaràs tu a ella, sinó ella a tu. Quan la provis sabràs el perquè. Pneumàrics Continental Attack2 nous, pastilles noves, transmissió nova, canvi d'oli just acabat de fer, bateria nova. no vull que qui se la quedi tingui problemes. ITV en vigor fins al 2.021 M'encanta la sonoritat, el so que fa és brutal. una conducció molt divertida i sòlida. La venc perquè no la utilitzo (vaig sempre amb el nen, per tant amb cotxe, i quan vaig sol vaig en bici... nomes la utilitzo cinc dies l'any). Prefereixo que algú amb més li pugui dedicar el temps que mereix. Té molta personalitat. He provat Fazers més noves i no tenen caràcter.
1.850 €
Ver producto
España (Todas las ciudades)
125cc 11 cavalls Te poquíssims quilómetres perque casi no lhe fet servir. La vaig fer servir un any per girona (2016), però al venir a Barcelona em va fer por conduir-la. Està com nova. Disc a la roda de davant i tambor a la de darrere. Pes 102kg capacitat del diposit 7L motor de 4 temps velocitat màxima 95 km/h Possiblitat de provar.
500 €
Ver producto
España (Todas las ciudades)
Neumàtics nous amb mous molt ben cuidada revisions al dia i molt poques hores de us a causa de falta de temps, la moto està com nova.
5.800 €
Ver producto
España (Todas las ciudades)
Venc yamaha ys125 4 temps del març del 2018. Primera ITV març del 2022. Revisions al dia, sempre dorm al garatge, molt mimada i cuidada. Quasi nova només te 10.983km. Moto molt manejable, ideal per carretera i centre ciutats. Fàcil de conduir perfecte com a primera moto carnet A1. Extres: suport per posar maleta darrere oficial yamaha. Es ven per canvi de cilindrada. Preu negociable, es pot venir a mirar sense compromís. Abstenir-se ofertes absurdes. Gràcies.
2.250 €
Ver producto

Artículos de motor que igual te interesan

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es