-
loading
Solo con imagen

Venda habitacions

Listado top ventas venda habitacions

Castellar del Vallès (Barcelona)
FINQUES CLAV/xc3/x89 7 comercialitza la venda o el lloguer amb opci/xc3/xb3 a compra d/'aquest pis de 3 habitacions a l/'Avinguda Sant Esteve, a Castellar del Vall/xc3/xa8s.~~Te una superf/xc3/xadcie de 78m2 i es distribueix en un rebedor que ens porta a 2 habitacions, de les quals 1 /xc3/xa9s doble i 1 /xc3/xa9s individual i un bany amb banyera. Al rebedor tamb/xc3/xa9 tenim el pas al menjador, de 21m2 on tenim tamb/xc3/xa9 1 habitaci/xc3/xb3 individual i safareig i per /xc3/xbaltim la cuina, que /xc3/xa9s independent.~~El pis est/xc3/xa0 en molt bon estat, te terres de gres, fusteria exterior d/'alumini i calefacci/xc3/xb3 a gas natural.~Finca sense ascensor.~~Si vols que fem una visita, truca/'ns al 9 3 7 1 4 5 2 8 5 i l/'anem a veure.~~~Disponibilitat de la finca a acordar. L/xc2/xb4oferta est/xc3/xa0 subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense av/xc3/xads previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen car/xc3/xa0cter merament orientatiu. El preu no inclou despeses notarials, registrals ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels seg/xc3/xbcents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d/xc2/xb4habitatges (obra nova) l/xc2/xb4IVA i l/'AJD; (ii) en les segones i ulteriors lliuraments d/xc2/xb4habitatges (habitatges de segona m/xc3/xa0) el pagament de l/'ITP; (iii) l/xc2/xb4aranzel notarial i registral en tots dos casos. Per a la resta de la informaci/xc3/xb3 exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a les nostres oficines o b/xc3/xa9 trucar al 9 3 7 1 4 5 2 8 5.
Ver producto

4 fotos

Barbens (Lleida)
Venda de Casa de poble per reformar amb pati i magatzem de 240 m2.~A la casa hi ha planta baixa DE 100M2 on es pot fer un pis i planta primera de 4 habitacions, cuina~bany i menjador amb sortida directa al jard/xc3/xad o pati tot a reformar~Total de la superficie es de 656m2~T/xc3/xa9 sortida a un petit jard/xc3/xad amb entrada a una magatzem~Entrada/Sortida a dos carrers
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
FINQUES CLAV/xc3/x89 7 comercialitza la venda d/'aquesta casa a la zona de la benzinera BP a Castellar del Vall/xc3/xa8s.~~Te una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda de 212 m2 i es distribueix de la seg/xc3/xbcent manera:~~En planta baixa trobem nom/xc3/xa9s entrar un gran rebedor de 8 m2 que ens porta a trav/xc3/xa9s del passad/xc3/xads a 2 habitacions interiors, a un rebost que queda sota de l/'escala i a la sala d/'estar, de 17 m2. Des de la sala d/'estar tenim el pas a la gran cuina office amb llar de foc i tamb/xc3/xa9 al gran pati. Un cop estem al pati que /xc3/xa9s de grans dimensions, tenim un bany de cortesia i 2 coberts, que poden tenir infinitat d/'usos, com menjador d/'estiu, traster, etc...~~Tornem a dins i des de la cuina accedim al bany amb plat de dutxa.~~Passem a planta pis a trav/xc3/xa9s de les escales tenim 2 habitacions interiors i 2 habitacions dobles exteriors (una que d/xc3/xb3na a la fa/xc3/xa7ana i l/'altra d/xc3/xb3na al pati, amb sortida a una terrassa).~~Per /xc3/xbaltim a planta sota coberta tenim unes golfes.~~La casa te calefacci/xc3/xb3 a gas oil, terres de terrazo, fusteria exterior d/'alumini i la zona /xc3/xa9s molt tranquil.la.~~Si vols que fem una visita, no dubtis en trucar-nos al 9 3 7 1 4 5 2 8 5 i la planifiquem.~~~~Disponibilitat de la finca a acordar. L/xc2/xb4oferta est/xc3/xa0 subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense av/xc3/xads previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen car/xc3/xa0cter merament orientatiu. El preu no inclou despeses notarials, registrals ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels seg/xc3/xbcents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d/xc2/xb4habitatges (obra nova) l/xc2/xb4IVA i l/'AJD; (ii) en les segones i ulteriors lliuraments d/xc2/xb4habitatges (habitatges de segona m/xc3/xa0) el pagament de l/'ITP; (iii) l/xc2/xb4aranzel notarial i registral en tots dos casos. Per a la resta de la informaci/xc3/xb3 exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a les nostres oficines o b/xc3/xa9 trucar al 9 3 7 1 4 5 2 8 5.
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
FINQUES CLAV/xc3/x89 7 comercialitza la venda d/'aquest d/xc3/xbaplex com una casa a la zona semi centre de Castellar del Vall/xc3/xa8s.~~Te una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda de 129 m2 i es distribueix en dues plantes.~~En planta baixa, a peu de carrer, tenim la zona de dia, composada per una cuina office en molt bon estat, un safareig, un bany de cortesia i un menjador de 24 m2 amb sortida a una terrassa de 15 m2.~~Baixem les escales i accedim a la zona de nit on trobem 4 habitacions de les quals 2 s/xc3/xb3n dobles i 2 s/xc3/xb3n individuals i un bany complet amb banyera d/'hidromassatge.~Dues habitacions tenen sortida a una terrassa de 26 m2 i les altres dues habitacions tenen sortida al pati, el qual tamb/xc3/xa9 es pot accedir des de la terrassa del menjador, a trav/xc3/xa9s d/'unes escales. A la terrassa trobem un traster al sota escala.~~El d/xc3/xbaplex est/xc3/xa0 en molt bon estat, te terres de parquet a la zona de nit i de gres a la zona de dia, te calefacci/xc3/xb3 a gas natural, fusteria exterior d/'alumini, caldera nova fa dos anys i es ven amb pla/xc3/xa7a d/'aparcament inclosa en el preu.~~Si vols que fem una visita o demanar m/xc3/xa9s informaci/xc3/xb3, truca/'ns al 9 3 7 1 4 5 2 8 5 i t/'assessorem.~~~Disponibilitat de la finca a acordar. L/xc2/xb4oferta est/xc3/xa0 subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense av/xc3/xads previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen car/xc3/xa0cter merament orientatiu. El preu no inclou despeses notarials, registrals ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels seg/xc3/xbcents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d/xc2/xb4habitatges (obra nova) l/xc2/xb4IVA i l/'AJD; (ii) en les segones i ulteriors lliuraments d/xc2/xb4habitatges (habitatges de segona m/xc3/xa0) el pagament de l/'ITP; (iii) l/xc2/xb4aranzel notarial i registral en tots dos casos. Per a la resta de la informaci/xc3/xb3 exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a les nostres oficines o b/xc3/xa9 trucar al 9 3 7 1 4 5 2 8 5.
Ver producto

4 fotos

Manresa (Barcelona)
Edifici catalogat situat al casc antic de Manresa, amb tots els serveis b/xc3/xa0sics a l/'abast. ~L/'edifici t/xc3/xa9 una local comercial en planta baixa de 180M2, I tres plantes amb dos pisos cada una.~PRIMERA PLANTA, hi trobem dos habitatges, el Primer primera, t/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie de 85m2 distribu/xc3/xafts en menjador-cuina americana, dues habitacions dobles i dos banys complets. Primer segona, amb una superf/xc3/xadcie de 97m3 distribu/xc3/xafts en tres habitacions (dues dobles), menjador-cuina americana amb sortida al JARD/xc3/x8d de 169m2 i dos banys complets.~SEG0NA PLANTA, dos habitatges, el Segon primera, t/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie de 85m2 distribu/xc3/xafts en menjador-cuina americana, dues habitacions dobles i dos banys complets. Segon segona, amb una superf/xc3/xadcie de 94m2 distribu/xc3/xafts en tres habitacions (dues dobles), menjador-cuina americana i dos banys complets.~TERCERA PLANTA, dos habitatges, el Tercer Primera, t/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie de 85m2 distribu/xc3/xafts en menjador-cuina americana, dues habitacions dobles i dos banys complets. Tercer Segona, amb una superf/xc3/xadcie de 92m2 distribu/xc3/xafts en menjador-cuina americana,dues habitacions dobles, dos banys complets + PART SOTACOBERTA (traster) amb gran sala polivalent amb sortida a la terrassa de 30m2 aprox amb vistes espectaculars a Montserrat. ~Completament reformat amb tancaments exteriors de pvc, interiors amb fusta lacada blanca, calefacci/xc3/xb3 de gas natural, terra de parquet i gres, ulls de bou, aire condicionat-bomba de calor.~Edifici amb ASCENSOR. ~Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
PROIM comercialitza la venda d'aquesta casa adossada al barri de Gràcia a Sabadell. La casa te una superfície construïda de 305m2 i es distribueix de la següent manera: En planta baixa a peu de carrer, tenim un garatge de 70m2, un bany de cortesia, un rebost i una habitació a mode de despatx. Passem a planta primera i tenim la zona de dia, on trobem una sala d'estar de 18m2, una cuina independent totalment reformada amb un safareig amb molt d'espai i un menjador de 23m2 amb sortida a una terrassa de 38m2 amb barbacoa. En aquesta planta també tenim una habitació individual i un bany amb plat de dutxa. Passem a la planta segona i tenim dues habitacions individuals interiors, una habitació doble exterior amb armari encastat i una suite amb vestidor i bany amb banyera. Cal destacar que la casa està molt ben ubicada, te calefacció, aire condicionat al menjador i a les habitacions, fusteria exterior d'alumini i terres de terrazo. Si vols més informació, truqui a la nostra oficina i l'atendrem encantats!! *En este precio no se incluyen los gastos de la escritura.
399.000 €
Ver producto

4 fotos

Montesquiu (Barcelona)
Pis reformat en venda A Montesquiu.~ Disposa de 120 m2 constru/xc3/xafts dels quals 88 s/xc3/xb3n /xc3/xbatils, repartits en 4 habitacions (dues dobles i dues individuals), cuina independent, bany complert amb banyera, i bany de cortesia, sala d/'estar, menjador, dos balcons i una amplia terrassa coberta de 25 m2 que far/xc3/xa0 les del/xc3/xadcies de la fam/xc3/xadlia per estar a l/'estiu i gaudir de les bones vistes.~ Potent calefacci/xc3/xb3 amb p/xc3/xa8l/xe2/x80/xa2lets i climatitzaci/xc3/xb3 per aire condicionat~ Tuca/xe2/x80/x99ns i anem a fer una visita!~
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
FINQUES CLAV/xc3/x89 7 comercialitza la venda d/'aquesta planta baixa al centre de Sabadell, a la zona de l/'estaci/xc3/xb3.~ ~ Es distribueix en un rebedor que d/xc3/xb3na pas a un menjador de 20m2 i una cuina tipus office, amb espai per taula i cadires. Tant des del menjador com de la cuina tenim sortida a la terrassa del pis, de 35m2, amb molt bona orientaci/xc3/xb3.~ ~ Tornem a dins i passem a la zona de nit on trobem 3 habitacions, de les quals 1 /xc3/xa9s doble tipus suite amb bany amb banyera i sortida a la terrassa i 2 habitacions s/xc3/xb3n individuals, i finalment un altre bany amb banyera.~ ~ La vivenda te calefacci/xc3/xb3, aire condicionat per conducte, terres de parquet, fusteria exterior d/'alumini, ascensor i es ven amb pla/xc3/xa7a d/'aparcament i traster inclosos en el preu.~ ~ Si vols fer una visita, truca/'ns al 9 3 7 1 4 5 2 8 5 i la planifiquem,~~~Disponibilitat de la finca a acordar. L/xc2/xb4oferta est/xc3/xa0 subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense av/xc3/xads previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen car/xc3/xa0cter merament orientatiu. El preu no inclou despeses notarials, registrals ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels seg/xc3/xbcents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d/xc2/xb4habitatges (obra nova) l/xc2/xb4IVA i l/'AJD; (ii) en les segones i ulteriors lliuraments d/xc2/xb4habitatges (habitatges de segona m/xc3/xa0) el pagament de l/'ITP; (iii) l/xc2/xb4aranzel notarial i registral en tots dos casos. Per a la resta de la informaci/xc3/xb3 exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a les nostres oficines o b/xc3/xa9 trucar al 9 3 7 1 4 5 2 8 5.
Ver producto

4 fotos

Vilanova del Camí (Barcelona)
Casa adossada en venda a Vilanova del cam/xc3/xad. Per reformar. T/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie /xc3/xbatil de 130 m2 distribuits en 2 plantes. A la 1a planta tenim 1 cuina, 1 menjador, 1 bany complert i 2 habitacions. A la 2a planta hi han 4 habitacions.~ T/xc3/xa9 un pati interior + terrassa de 50 m2 aprox.~ Amb moltes possibilitats.~ No dubteu a trucar per concertar una visita.~ A les fotos podeu veure l/xc2/xb4etiqueta amb l/xc2/xb4escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica
Ver producto

4 fotos

Els Prats de Rei (Barcelona)
CASA A REFORMAR EN VENDA AMB MOLTES POSSIBILITATS A ELS PRATS DE REI.~ Planta baixa amb p/xc3/xa0rquing de 25m2, traster de 15m2 i magatzem soterrani de 30m2 aprox. ~ Primera planta amb menjador gran i llumin/xc3/xb3s, tres habitacions (una doble) i un bany de cortesia. ~ Segona planta, tres habitacions (una doble i dues individuals grans), cuina i bany complet amb banyera~ Tercera planta, golfes amb possibiltiat d/'edificar una tercer planta. ~ Molt interessant. ~ No dubtis en trucar per concertar visita. ~
Ver producto

4 fotos

Santa Margarida de Montbui (Barcelona)
Pis en venda a Santa Margarida de Montbui, em una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda segons cadastre de 82/xe2/x80/xafm/xc2/xb2, amb sal/xc3/xb3, cuina moblada, una habitaci/xc3/xb3 principal, dues habitacions individuals i un bany. Totes les habitacions disposen de finestra exterior. Amb ascensor. Tots els serveis b/xc3/xa0sics a l/'abast, supermercats, escoles, restaurants, cafeteries, botigues, a tocar del centre d/'Igualada.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

Santa Margarida de Montbui (Barcelona)
Pis en venda a Santa Margarida de Montbui, em una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda segons cadastre de 75/xe2/x80/xafm/xc2/xb2, amb sal/xc3/xb3, cuina moblada, una habitaci/xc3/xb3 principal, dues habitacions individuals i un bany. Totes les habitacions disposen de finestra exterior. Amb ascensor. Tots els serveis b/xc3/xa0sics a l/'abast, supermercats, escoles, restaurants, cafeteries, botigues, a tocar del centre d/'Igualada.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

Santa Margarida de Montbui (Barcelona)
D/xc3/xbaplex en venda a Santa Margarida de Montbui, em una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda segons cadastre de 100/xe2/x80/xafm/xc2/xb2, amb sal/xc3/xb3, cuina moblada, una habitaci/xc3/xb3 principal, dues habitacions individuals i un bany. Totes les habitacions disposen de finestra exterior. Amb ascensor. Tots els serveis b/xc3/xa0sics a l/'abast, supermercats, escoles, restaurants, cafeteries, botigues, a tocar del centre d/'Igualada.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

Santa Margarida de Montbui (Barcelona)
D/xc3/xbaplex en venda a Santa Margarida de Montbui, em una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda segons cadastre de 95/xe2/x80/xafm/xc2/xb2, amb sal/xc3/xb3, cuina moblada, una habitaci/xc3/xb3 principal, dues habitacions individuals i un bany. Totes les habitacions disposen de finestra exterior. Amb ascensor. Tots els serveis b/xc3/xa0sics a l/'abast, supermercats, escoles, restaurants, cafeteries, botigues, a tocar del centre d/'Igualada.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

Vallbona d'Anoia (Barcelona)
Fant/xc3/xa0stica casa en venda situada a Vallbona d/'Anoia, amb tots els serveis b/xc3/xa0sics a l/'abast, supermercats, centres m/xc3/xa8dics, escoles... La casa destaca per la seva orientaci/xc3/xb3 i distribuci/xc3/xb3, totes les estances s/xc3/xb3n exteriors amb sortida a la terrassa, orientaci/xc3/xb3 sud, amb vistes espectaculars a la muntanya i al jard/xc3/xad-piscina. Superf/xc3/xadcie /xc3/xbatil de 158m2, distribu/xc3/xafts en menjador gran i llumin/xc3/xb3s amb foc a terra, cuina office amb safareig independent, tres habitacions (una suite amb bany amb plat de dutxa i dues dobles), despatx, bany complet amb banyera. Acabats de primera qualitat, terra cer/xc3/xa0mic, tancaments exteriors de pvc, interiors de fusta, calefacci/xc3/xb3 de gas natural, aire condicionat-bomba de calor a totes les habitacions, plaques solars, armaris encatats, ulls de bou.~Planta baixa de 200m2 distribu/xc3/xafts en garatge amb capacitat de 5 vehicles, bany de cortesia, sala polivalent, sala de m/xc3/xa0quines i dip/xc3/xb2sit d/'aigua. ~Jard/xc3/xad amb piscina i terrassa sotacoberta.~Molt ben comunicat per transport p/xc3/xbablic, molt a prop de l/'estaci/xc3/xb3 de ferrocarrils de la Generalitat.~Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita. ~~~
Ver producto

4 fotos

Santa Margarida de Montbui (Barcelona)
Pis en venda a Santa Margarida de Montbui, em una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda segons cadastre de 84/xe2/x80/xafm/xc2/xb2, amb sal/xc3/xb3, cuina moblada, una habitaci/xc3/xb3 principal, dues habitacions individuals i un bany. Totes les habitacions disposen de finestra exterior. Amb ascensor. Tots els serveis b/xc3/xa0sics a l/'abast, supermercats, escoles, restaurants, cafeteries, botigues, a tocar del centre d/'Igualada.~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita.~A les fotos podeu veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.
Ver producto

4 fotos

Xerta (Tarragona)
En exclusiva des de la l'oficina a Tortosa de La Central Immobiliària, hem inclòs a la nostra cartera d'immobles una casa en venda a Xerta per reformar. Aquest immoble en venda ubicat al carrer Major de la població de Xerta, consta d'una planta baixa, dues plantes més a sobre i unes golfes amb accés a una ampla terrassa exterior amb magnífiques vistes, tot distribut en una superfície útil de més de 215 m2. Com ja s'ha especificat, aquesta casa en venda a Xerta necessita algunes reformes interiors, principalment per a habilitar les golfes i alguna que altra en alguna de les seves nou habitacions. La casa disposa a més de dos banys, una cuina i zona de bugaderia. La Central Inmobiliaria dispone de una cartera exclusiva de casa en venta en Xerta. No dudes en visitar nuestras oficinas de Tortosa y la Sénia si quieres comprar o alquilar una vivienda. También puedes seguir todas nuestras publicaciones a través de Facebook, Instagram, Twitter o nuestro canal de Telegram de LaCentralImmobiliaria. #ref:11258
50.000 €
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
FINQUES CLAV/xc3/x89 7 comercialitza la venda d/'aquesta casa de l/'any 2004 a la zona del Viena, a Castellar del Vall/xc3/xa8s.~~La casa te una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda de 299m2 i es distribueix de la seg/xc3/xbcent manera:~~En planta soterrani tenim un garatge de 57m2 amb acc/xc3/xa9s comunitari. ~~En planta baixa accedim a la vivenda i trobem una gran cuina office amb sortida a un safareig, un bany de cortesia i un menjador de 30m2 que te sortida a una terrassa de 14m2. A la terrassa tenim unes escales que ens baixen al pati, un espai de 38m2 amb barbacoa per gaudir del lleure en fam/xc3/xadlia. ~~Passem a la planta pis i tenim 3 habitacions, de les quals 1 /xc3/xa9s una suite amb bany amb banyera, vestidor i terrassa de 15m2, les altres 2 son individuals de bbon tamany i per /xc3/xbaltim tenim un altre bany amb plat de dutxa.~~En planta segona trobem un estudi de 15m2 amb sortida a una terrassa de 17m2 i 2 habitacions individuals m/xc3/xa9s.~~Cal destacar que la casa est/xc3/xa0 en perfecte estat, te calefacci/xc3/xb3 a gas natural, terres de gres i parquet, fusteria exterior d/'alumini, descalcificador, osmosi, persianes motoritzades al menjador i a l/'habitaci/xc3/xb3 principal i la zona en la que es troba /xc3/xa9s molt bona.~~Si vosl fer una visita, truca/'ns al 9 3 7 1 4 5 2 8 5 i la planifiquem.~~~Disponibilitat de la finca a acordar. L/xc2/xb4oferta est/xc3/xa0 subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense av/xc3/xads previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen car/xc3/xa0cter merament orientatiu. El preu no inclou despeses notarials, registrals ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels seg/xc3/xbcents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d/xc2/xb4habitatges (obra nova) l/xc2/xb4IVA i l/'AJD; (ii) en les segones i ulteriors lliuraments d/xc2/xb4habitatges (habitatges de segona m/xc3/xa0) el pagament de l/'ITP; (iii) l/xc2/xb4aranzel notarial i registral en tots dos casos. Per a la resta de la informaci/xc3/xb3 exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a les nostres oficines o b/xc3/xa9 trucar al 9 3 7 1 4 5 2 8 5.
Ver producto

4 fotos

Els Prats de Rei (Barcelona)
/xc3/x80mplia casa als Prats de Rei, poble situat a l/'alta Anoia, amb tots els serveis b/xc3/xa0sics a l/'abast, envoltat de natura. ~ La casa t/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda de 461m/xc2/xb2 i 212m2 /xc3/xbaitls, distribu/xc3/xafts en quatre plantes. La primera planta t/xc3/xa9 dues habitacions, un sal/xc3/xb3-menjador, cuina, un bany complet i balc/xc3/xb3. La Segona planta compta amb tres habitacions, un sal/xc3/xb3-menjador, cuina, un bany complet i la Tercera planta amb dues habitacions i terrassa amb vistes espectaculars al centre dels Prats de Rei~ Planta baixa amb garatge, magatzem, sala de m/xc3/xa0quines...~ F/xc3/xa0cil acc/xc3/xa9s a C-*1412a~ Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.~ A les fotos podeu veure l/xc2/xb4etiqueta amb l/xc2/xb4escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica
Ver producto

4 fotos

Vic (Barcelona)
Atenci/xc3/xb3 Inversors!!!!!!!! Pis de 2 habitacions en venda a Vic zona /xe2/x80/x9cLes noves Perles/xe2/x80/x9d, a tocar de la escola Escorial i a 2 minuts del passeig, ubicaci/xc3/xb3 immillorable. El pis actualment est/xc3/xa0 llogat. Disposa de dues habitacions un doble, una individual exteriors, 1 bany complert cuina oberta al menjador amb sortida balc/xc3/xb3 i orientaci/xc3/xb3 Est. Incl/xc3/xb2s amb el preu p/xc3/xa0rquing i traster. Si est/xc3/xa0s pensant en fer una inversi/xc3/xb3 truca/xe2/x80/x99ns i en parlem.
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
FINQUES CLAV/xc3/x89 7 comercialitza la venda d/'aquesta casa a la zona centre de Castellar del Vall/xc3/xa8s.~~Te una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda de 182 m2 i es distribueix de la seg/xc3/xbcent manera:~~En planta baixa tenim l/'acc/xc3/xa9s a la vivenda i un garatge de 43 m2 i sortida directe al pati de la casa.~~En planta pis trobem la zona de dia, composada per una cuina office en molt bon estat amb sortida a safareig, un bany de cortesia i un menjador amb sortida a una terrassa de m/xc3/xa9s de 10 m2, on tenim unes escales que ens baixen al pati, on podr/xc3/xa0s gaudir del lleure amb la fam/xc3/xadlia i els amics. A m/xc3/xa9s a m/xc3/xa9s, hi ha barbacoa.~~I per /xc3/xbaltim, en el segon pis hi ha la zona de nit. Tenim 4 habitacions de les quals 2 s/xc3/xb3n dobles i 2 s/xc3/xb3n individuals i un bany amb banyera. Comentar que 2 de les habitacions tenen sortida a un balc/xc3/xb3 que te vistes al pati.~~Destaquem que la casa est/xc3/xa0 en bon estat, te calefacci/xc3/xb3 a gas natural, terres de gres, fusteria exterior d/'alumini, descalcificador i osmosi, caldera nova de fa 5 anys i la zona en la que es troba /xc3/xa9s molt c/xc3/xa8ntrica.~~Si vols m/xc3/xa9s informaci/xc3/xb3 o fer una visita, truca/'ns al 9 3 7 1 4 5 2 8 5 i la planifiquem.~~~Disponibilitat de la finca a acordar. L/xc2/xb4oferta est/xc3/xa0 subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense av/xc3/xads previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen car/xc3/xa0cter merament orientatiu. El preu no inclou despeses notarials, registrals ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels seg/xc3/xbcents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d/xc2/xb4habitatges (obra nova) l/xc2/xb4IVA i l/'AJD; (ii) en les segones i ulteriors lliuraments d/xc2/xb4habitatges (habitatges de segona m/xc3/xa0) el pagament de l/'ITP; (iii) l/xc2/xb4aranzel notarial i registral en tots dos casos. Per a la resta de la informaci/xc3/xb3 exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a les nostres oficines o b/xc3/xa9 trucar al 9 3 7 1 4 5 2 8 5.
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
FS FINQUES SABADELL comercialitza la venda d/'aquest pis al centre de Castellar del Vall/xc3/xa8s.~~A Destacar! S/'acaba de rehabilitar fa/xc3/xa7ana, comunitat, ascensor i te la ITE passada.~~Te una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda de 103 m2 i es distribueix en un menjador de 20 m2, una cuina independent, un bany amb plat de dutxa i 3 habitacions, de les quals 2 s/xc3/xb3n dobles i 1 /xc3/xa9s individual. Les dues habitacions dobles tenen sortida a un balc/xc3/xb3 de gaireb/xc3/xa9 9 m2 amv vistes al carrer.~~El pis est/xc3/xa0 d/'origen, te fusteria exterior d/'alumini, calefacci/xc3/xb3 a gas natural, terres de terrazo, es troba al mateix centre de Castellar, te molt/xc3/xadssima llum i com hem comentat abans, la finca te ascensor.~~93.724.66.38~www.fsfinques.com
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
SBD IMMOBLES comercialitza la venda d/'aquest pis al centre de Castellar del Vall/xc3/xa8s.~~A Destacar! S/'acaba de rehabilitar fa/xc3/xa7ana, comunitat, ascensor i te la ITE passada.~~Te una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda de 103 m2 i es distribueix en un menjador de 20 m2, una cuina independent, un bany amb plat de dutxa i 3 habitacions, de les quals 2 s/xc3/xb3n dobles i 1 /xc3/xa9s individual. Les dues habitacions dobles tenen sortida a un balc/xc3/xb3 de gaireb/xc3/xa9 9 m2 amv vistes al carrer.~~El pis est/xc3/xa0 d/'origen, te fusteria exterior d/'alumini, calefacci/xc3/xb3 a gas natural, terres de terrazo, es troba al mateix centre de Castellar, te molt/xc3/xadssima llum i com hem comentat abans, la finca te ascensor.~~*Disponibilitat a acordar. L/'oferta est/xc3/xa0 subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense av/xc3/xads previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen car/xc3/xa0cter merament orientatiu. El preu no inclou despeses ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels seg/xc3/xbcents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d/'habitatges (obra nova) l/'IVA i el AJD; (ii) en les segones i ulteriors lliuraments d/'habitatges (habitatges de segona m/xc3/xa0) el pagament del ITP; (iii) l/'aranzel notarial i registral en tots dos casos. Mobiliari i estris no inclosos. Per a la resta de la informaci/xc3/xb3 exigida per la normativa estatal i auton/xc3/xb2mica pot dirigir-se a les nostres oficines.~
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
PERITAX IMMOBILIARIA comercialitza la venda d/'aquest pis al centre de Castellar del Vall/xc3/xa8s.~~A Destacar! S/'acaba de rehabilitar fa/xc3/xa7ana, comunitat, ascensor i te la ITE passada.~~Te una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda de 103 m2 i es distribueix en un menjador de 20 m2, una cuina independent, un bany amb plat de dutxa i 3 habitacions, de les quals 2 s/xc3/xb3n dobles i 1 /xc3/xa9s individual. Les dues habitacions dobles tenen sortida a un balc/xc3/xb3 de gaireb/xc3/xa9 9 m2 amb vistes al carrer.~~El pis est/xc3/xa0 d/'origen, te fusteria exterior d/'alumini, calefacci/xc3/xb3 a gas natural, terres de terrazo, es troba al mateix centre de Castellar, te molt/xc3/xadssima llum i com hem comentat abans, la finca te ascensor. ~~Disponibilitat de la finca a acordar. L/xc2/xb4oferta est/xc3/xa0 subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense av/xc3/xads previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen car/xc3/xa0cter merament orientatiu. El preu no inclou despeses notarials, registrals ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels seg/xc3/xbcents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d/xc2/xb4habitatges (obra nova) l/xc2/xb4IVA i l/'AJD; (ii) en les segones i ulteriors lliuraments d/xc2/xb4habitatges (habitatges de segona m/xc3/xa0) el pagament de l/'ITP; (iii) l/xc2/xb4aranzel notarial i registral en tots dos casos. Per a la resta de la informaci/xc3/xb3 exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a les nostres oficines o b/xc3/xa9 trucar al 937127749
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
FS FINQUES Sabadell comercialitza la venda d/'aquesta casa a la zona centre de Castellar del Vall/xc3/xa8s.~~T/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda de 192 m2 i es distribueix de la seg/xc3/xbcent manera:~~En planta baixa tenim un local de 100 m2 destinat a restaurant (a ple rendiment), i les escales per accedir a la planta pis.~~En planta pis tenim la vivenda, distribu/xc3/xafda en 4 habitacions, de les quals 1 /xc3/xa9s doble i la resta s/xc3/xb3n individuals de bon tamany, un bany amb plat de dutxa, un menjador de 16 m2 i una cuina office amb safareig. Aqu/xc3/xad tamb/xc3/xa9 tenim sortida a la terrassa i te una superf/xc3/xadcie de12 m2.~~Per /xc3/xbaltim tenim la planta sota coberta de 53 m2 amb una terrassa de 14 m2.~~La casa est/xc3/xa0 d/'origen, si que te la instal/xc2/xb7laci/xc3/xb3 de l/'aigua nova, te aire condicionat al menjador, terres de gres i fusteria exterior d/'alumini.~~FS Finques Sabadell /xc3/xa9s membre d/'Apialia Sabadell i /xc3/x80gora Vall/xc3/xa8s Occidental. Inscrit a l/'escola d/'API/'s i amb diferents punts de venda a Sabadell, Barber/xc3/xa0, Barcelona, Sentmenat i Sant Lloren/xc3/xa7 Savall.~~www.fsfinques.com
Ver producto

4 fotos

Santa Eulàlia de Riuprimer (Barcelona)
Descobreix aquesta magn/xc3/xadfica oportunitat d/'habitatge a Santa Eul/xc3/xa0lia de Riuprimer! ~Et presentem un encantador pis en venda, ubicat al cor de Santa Eul/xc3/xa0lia de Riuprimer. ~Aquesta acollidora llar, situada a la segona planta d/'un edifici de nom/xc3/xa9s dos ve/xc3/xafns, ofereix un ambient tranquil i familiar. ~Amb una distribuci/xc3/xb3 pr/xc3/xa0ctica i funcional, aquest pis compta amb tres habitacions, bany complet i un lavabo, la qual cosa brinda comoditat i privacitat per a tots els membres de la llar. La lluminositat /xc3/xa9s una de les caracter/xc3/xadstiques destacades d/'aquesta propietat, gr/xc3/xa0cies als seus dos balcons que permeten l/'entrada de llum natural durant tot el dia. ~A m/xc3/xa9s, aquest pis inclou un pr/xc3/xa0ctic traster per emmagatzemar les teves pertinences de forma ordenada i eficient. ~PIS EN VENDA A SANTA EULALIA DE RIUPRIMER~A Santa Eul/xc3/xa0lia de Riuprimer, gaudir/xc3/xa0s de tots els serveis i comoditats al teu abast, sense renunciar a la tranquil/xc2/xb7litat i bellesa d/'aquesta encantadora zona. Amb espais verds i entorns naturals propers, podr/xc3/xa0s gaudir de moments de desconnexi/xc3/xb3 i relax en qualsevol moment. Contacta/xe2/x80/x99ns avui mateix per a m/xc3/xa9s informaci/xc3/xb3 i per concertar una visita. T/'esperem!
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
PROIM comercialitza la venda d'aquest pis al centre de Castellar del Vallès. Es tracta d'una planta baixa elevada, amb una superfície de 99m2 i es distribueix en un ampli rebedor que dóna pas a la cuina independent en bon estat i posteriorment a un menjador de 19m2 amb sortida a un balcó amb vistes a la Plaça Major. Passem pe distribuïdor a la zona de nit i tenim un bany reformat amb plat de dutxa i 4 habitacions, de les quals 2 són dobles i dues individuals. Dues d'elles tenen sortida a una àmplia galeria de 8m2 un tenim el safareig. Cal destacar que el pis està en una immillorable zona, fusteria exterior d'alumini, terres de gres, calefacció a gas natural i disposa d'un traster de 6m2. Consulti’ns més informació sense compromís, estarem encantats d’atendre’l !!!! *En aquest preu no s'inclou les despeses de l'escriptura.
163.000 €
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
PROIM comercialitza la venda d'aquesta vivenda Castellar del Vallès. La vivenda te una superfície construïda de 122m2 i es distribueix de la següent manera: A través del rebedor trobem un bany de cortesia i el pas al menjador, molt lluminós de 24m2 amb sortida a una terrassa de 22m2. Dins del menjador tenim l'accés a la cuina, que està en bon estat i és tipus office, és a dir, amb espai per taula i cadires. La cuina te sortida a un safareig. Passem a la planta superior a través de les escales que hi ha al rebedor i tenim la zona de nit, 4 habitacions totes exteriors de les quals 2 són dobles i 2 són individuals (1 d'elles amb sortida a un balconet) i un bany complet amb plat de dutxa. Cal destacar que te calefacció a gas natural, descalcificador, osmosi, fusteria exterior d'alumini, plaça de pk, traster i el més important és que la terrassa està a peu de menjador!! Consulti’ns més informació sense compromís. Estarem encantats d’atendre’ls i de assessorar-los en tot el que necessitin! *En aquest preu no s'inclou les despeses de l'escriptura.
249.000 €
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
FINQUES CLAV/xc3/x89 7 comercialitza la venda d/'aquest pis al centre de Castellar del Vall/xc3/xa8s.~~Te una superf/xc3/xadcie de 90m2 i es distribueix en un ampli rebedor que dona pas al menjador, de 18m2 amb sortida a un balc/xc3/xb3 de 4m2 amb vistes a la pla/xc3/xa7a. Al menjador tenim el pas a la cuina, que est/xc3/xa0 en molt bon estat i te safareig.~Despr/xc3/xa9s passem a la zona de nit i tenim 4 habitacions (2 dobles i 2 individuals) i per /xc3/xbaltim tenim un bany amb plat de dutxa.~~El pis est/xc3/xa0 al mateix centre de Castellar, te bomba de calor al menjador, terres de gres, fusteria exterior d/'alumini i la finca te ascensor. ~~Si vols que fem una visita, truca/'ns al 9 3 7 1 4 5 2 8 5 i la planifiquem.~~~Disponibilitat de la finca a acordar. L/xc2/xb4oferta est/xc3/xa0 subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense av/xc3/xads previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen car/xc3/xa0cter merament orientatiu. El preu no inclou despeses notarials, registrals ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels seg/xc3/xbcents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d/xc2/xb4habitatges (obra nova) l/xc2/xb4IVA i l/'AJD; (ii) en les segones i ulteriors lliuraments d/xc2/xb4habitatges (habitatges de segona m/xc3/xa0) el pagament de l/'ITP; (iii) l/xc2/xb4aranzel notarial i registral en tots dos casos. Per a la resta de la informaci/xc3/xb3 exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a les nostres oficines o b/xc3/xa9 trucar al 9 3 7 1 4 5 2 8 5.
Ver producto

4 fotos

Santa Coloma de Queralt (Tarragona)
Situada molt a prop de la Pla/xc3/xa7a de l/'esg/xc3/xa8sia, al casc antic del poble.~ La casa t/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie /xc3/xbatil de 90,73m2 i 205m2 constru/xc3/xafts segons cadastre, distribu/xc3/xafts en varies al/xc3/xa7ades. Entrant hi trobem una sala-polivalent- pati, que comunica a un soterrani-celler amb bany de cortesia i s/'accedeix per les escales a un entressol amb un bany complet molt gran amb plat de dutxa. A la primera planta, cuina tipus office i menjador. Segona planta, amb dues habitacions dobles i bany complet amb plat de dutxa. Tercera planta amb dues habitacions dobles. La casa t/xc3/xa9 calefacci/xc3/xb3 de llenya, aigua calenta amb termo el/xc3/xa8ctric, tancaments exteriors d/'alumini, interiors de fusta, terra de gres i cer/xc3/xa0mic...~ Reforma total 1984~ Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita.
Ver producto

4 fotos

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es