-
loading
Solo con imagen

Centre vella

Listado top ventas centre vella

España
Dúplex de compra a Andorra la Vella, molt proxima al centre de la ciutat i dels principals accessos al país. Molt ben comunicat i prop dels principals centres educatius del Principat, oficines administratives i de govern, centre financer, ambaixades i centres comercials. Immoble distribuït en dues plantes amb un total de 135 m², aquesta propietat disposa d'un gran saló menjador molt lluminós, cuina independent totalment equipada i amb mobles d'emmagatzematge i un lavabo de cortesia. La zona de descans es divideix en tres dormitoris dobles totalment exteriors amb armaris encastats i un bany complet amb banyera d'hidromassatge. Tota la propietat té acabats d'alt standing, terres de parquet i disposa d'una plaça d'estacionament i traster per a la seva total comoditat. L'edificació disposa de circuit tancat de seguretat i donada la seva orientació, es tracta d'una propietat amb gran disponibilitat de sol durant el dia. Confort i funcionalitat al centre d'Andorra la Vella.
480.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91335 PIS EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - GRAN MENJADOR/CUINA - 2 HABITACIONS - ESPECTACULAR TERRASSA - PÀRQUING DE LLOGUER A SOTA LA PLAÇA VELLA. Feia fred però anava ben tapat i el sol començava a escalfar. Vaig arribar a la plaça vella i estava la fira Santa Llucia montada, em vaig sentir com al poble i és que si alguna cosa té el centre històric de terrassa és que respira aires de poble. Com que anava amb temps vaig passejar a veure què hi havia a les paradetes, però finalment no vaig comprar res. Tot seguit va arribar la fotògrafa i vaig anar a fer les fotos d'aquest pis... aquí teniu el resultat. HABITATGE: -Menjador 30m2 -Cuina 10m2 -Bany amb dutxa -Habitació 10m2 -Habitació 15m2 + vestidor -Terrassa 18m2 -Plaça de pàrquing de lloguer sota la plaça vella T'AGRADARÀ SABER... L'edifici és una finca del 2010, una de les últimes promocions d'obra nova que s'han fet al centre. * El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Agencia Registrada: aicat 7271 / api A11469 Asesoramiento personalizado en la compra-venta y la gestión de tu actual vivienda. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge. Informació Disponibilitat sobre acord. L´oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense avís previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen caràcter merament orientatiu. A l´efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies jurídiques de la compravenda l´Agència recomana acudir a un professional competent independent. El preu no inclou despeses ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels següents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d´habitatges (obra nova) l´IVA i l´AJD; (Ii) en les segones i ulteriors entregues d´habitatges (habitatges de segona mà) el pagament de l´ITP; (Iii) l´aranzel notarial i registral en ambdós casos. Per a la resta de la informació exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a l´Agència.
239.000 €
Ver producto

4 fotos

Lleida (Lleida)
Genuino Ático en planta! En el corazón de eje comercial, al lado de plaza Sant Joan -Ayntamiento. ático en planta con excelente terraza y vistas preciosas tanto al Río Segre como a la Seu Vella. De diseño, diferente, precioso! salón comedor dos ambientes con cocina americana, espacios grandes y abiertos, tres dormitorios dobles, la suitte con gran armario empotrado y un baño de lujo! con sauna, ducha hidromasaje y jacuzzi. Muebles, calefacción ind de gas, suelo de paquet. etc. ascensor. Aire acondicionado Armarios Parquet Terraza Suite - con baño Videoportero
450 €
Ver producto

6 fotos

Igualada (Barcelona)
Situat a una de les millors zones de la ciutat, amb orientaci/xc3/xb3 Sud-Nord, amb unes vistes espectaculars..., amb tots els serveis b/xc3/xa0sics a l/'abast, supermercats, centre m/xc3/xa8dics, hospital, botigues, escoles, instituts, cafeteries-restaurants, zones verdes, parcs infantils.~El pis t/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie de 65m2 distribu/xc3/xafts en menjador-cuina americana de 27m2, una habitaci/xc3/xb3 doble i bany complet. ~Part sotacoberta amb habitaci/xc3/xb3 de12m2 amb dues terrasses (17 i 18m2 c/u)~Amb una mem/xc3/xb2ria d/'acabats de primera qualitat, tancaments exteriors d/'alumini-doble vidre, interiors de fusta, terra de parquet i gres,, aerot/xc3/xa8rmia. ~Ascensor.~Construcci/xc3/xb3 2024~Opci/xc3/xb3 a pla/xc3/xa7a de p/xc3/xa0rquing; 20.000/xe2/x82/xac~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita, /xc3/x89S LA TEVA OPORTUNITAT!
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
Situat a una de les millors zones de la ciutat, amb orientaci/xc3/xb3 Sud-Nord, amb unes vistes espectaculars..., amb tots els serveis b/xc3/xa0sics a l/'abast, supermercats, centre m/xc3/xa8dics, hospital, botigues, escoles, instituts, cafeteries-restaurants, zones verdes, parcs infantils.~El pis t/xc3/xa9 una superf/xc3/xadcie de 67m2 distribu/xc3/xafts en menjador-cuina americana de 30m2, una habitaci/xc3/xb3 doble i bany complet. ~Part sotacoberta amb habitaci/xc3/xb3 de11m2 amb dues terrasses (17 i 18m2 c/u)~Amb una mem/xc3/xb2ria d/'acabats de primera qualitat, tancaments exteriors d/'alumini-doble vidre, interiors de fusta, terra de parquet i gres,, aerot/xc3/xa8rmia. ~Ascensor.~P/xc3/xa0rquing opcional.~Construcci/xc3/xb3 2024~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita, /xc3/x89S LA TEVA OPORTUNITAT!
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91352 - CASA EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - FAÇANA DE 10M - 5 HABITACIONS - 3 BANYS - GRAN CUINA/MENJADOR - GRAN SALA D'ESTAR - GRAN PATI - ZONA SAFAREIG ESPECTACULAR - ZONA D'APARCAMENT. Amb la grandària que té aquest habitatge, gairebé trigues més a recórrer-la que d'arribar a la plaça vella. Sé que és una exageració, però es basa en dos factors: en l'amplitud de la casa, amb 5 grans habitacions, 3 banys, gran zona safareig; i en què la casa està situada a menys de 500 metres del centre històric: una ubicació estratègica, ja que tens la plaça vella a tocar, la plaça nova al costat i el parc Vallparadís a un pas. La ubicació perfecta per a gaudir de la ciutat en pocs passos. Diuen que el tamany no importa, però us asseguro que quan veieu aquesta casa no pensareu el mateix... HABITATGE: Planta Principal - Espectacular hall - Cuina espectacular amb illa i taula menjador 15m2 - Gran sala d'estar 35m2 - Bany - Gran Pati/Jardí de 40m2 - Zona de garatge. Planta Superior - Gran distribuïdor - 5 habitacions (una de les quals amb vestidor i bany) - Bany - Habitació safareig amb balcó per estendre. T'AGRADARÀ SABER... l'any 2015 es va fer una gran reforma per deixar la casa tal com es veu a les fotos, s'ha mantingut l'essència de la casa i aportant modernitat, una reforma amb molt gust. L'amplada de la casa és veritablement sorprenent. 10m d'amplada. Estem situats a 1 minuta de la plaça nova a 5 minuts de la plaça vella i a 3 minuts del parc Vallaparadís. * El preu no inclou impostos ni despeses de gestió.
530.000 €
Ver producto
Terrassa (Barcelona)
Ref A9418 - Oficina en lloguer al centre de Terrassa, al Carrer Font Vella. Planta diàfana amb vistes al carrer Font Vella. Edifici totalment reformat. L´oficina té les típiques voltes catalanes, terres de parquet i una de les parets de pedra natural. Consta d´un lavabo de disseny i lloc per posar un petit Office (nevera i microones). La Finca disposa d´ascensor. L´aparcament no és problema, ja que està a 100 metres dels Parking Saba al costat de la Mútua de Terrassa, on tenen places de lloguer disponibles. *El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar l´immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per això ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Qualitat i servei al millor preu. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge.
550 €
Ver producto

4 fotos

Barcelona (Barcelona)
"A HOUSE REAL ESTATE ALQUILA. - Piso en Barcelona zona Les Corts, 111 m. de superficie. Dispone de salón-comedor, 2 habitaciones dobles (1 suitte) y una habitación sencilla, 2 baños, propiedad reformada, orientación sur. Extras: ascensor, balcón (5m), parking incluído. Cerca a esta propiedad tienes, autobuses, centros comerciales, colegios, metro, supermercados, zonas infantiles El distrito de Les Corts ("Las Corts" en castellano[cita requerida]) es el cuarto de los distritos de Barcelona. Se sitúa en el oeste de la ciudad, limitando con los distritos de Sarriá-San Gervasio por el norte, el Ensanche por el este y Sants-Montjuic por el sureste, y con los municipios de Hospitalet de Llobregat al sur, Esplugas de Llobregat por el oeste y San Justo Desvern por el noroeste. Es el tercer distrito más pequeño con 6,08 km2, tras Gracia y Ciutat Vella, y el menos poblado (82.588 habitantes en 2005). Su densidad de 13.584 hab./km2 lo sitúa por debajo de la media de la ciudad. El distrito tiene su origen en el antiguo municipio de Les Corts de Sarriá, independizado de Sarriá en 1836, ambos anexionados a la ciudad de Barcelona por el decreto de agregación de 1897. Tradicionalmente se ha dividido el distrito en 10 barrios: Camp de la Creu, Camp Vell, Can Batllori, Can Sol de Baix, Centre, Can Bacardí, La Mercè, Pedralbes, Sant Ramon y Zona Universitària. La propuesta presentada por el ayuntamiento en 2006 -La Barcelona dels barris (lit. La Barcelona de los barrios)- sobre la reordenación de los barrios vertebra el distrito en 3 barrios (Les Corts, La Maternidad y San Ramón, y Pedralbes), al considerar que los 10 tradicionales son más bien vecindarios debido a su tamaño y los divide a su vez en 14 zonas estadísticas. Para más información contactar con el equipo a-House Real Estate."
1.600 €
Ver producto
Barcelona (Barcelona)
""A HOUSE REAL ESTATE ALQUILA Piso en Barcelona zona Les Corts, 93 m. de superficie, 2 habitaciones dobles y 2 habitaciones sencillas, 2 baños, cocina reformada y equipada, propiedad reformada, orientación sur. Extras: ascensor, luminoso, terraza. con zona ajardinada particular. cerca a esta propiedad tienes, autobuses, centros comerciales, cerca de universidad, colegios, hospitales, metro, supermercados, zonas infantiles El distrito de Les Corts ("Las Corts" en castellano[cita requerida]) es el cuarto de los distritos de Barcelona. Se sitúa en el oeste de la ciudad, limitando con los distritos de Sarriá-San Gervasio por el norte, el Ensanche por el este y Sants-Montjuic por el sureste, y con los municipios de Hospitalet de Llobregat al sur, Esplugas de Llobregat por el oeste y San Justo Desvern por el noroeste. Es el tercer distrito más pequeño con 6,08 km2, tras Gracia y Ciutat Vella, y el menos poblado (82.588 habitantes en 2005). Su densidad de 13.584 hab./km2 lo sitúa por debajo de la media de la ciudad. El distrito tiene su origen en el antiguo municipio de Les Corts de Sarriá, independizado de Sarriá en 1836, ambos anexionados a la ciudad de Barcelona por el decreto de agregación de 1897. Tradicionalmente se ha dividido el distrito en 10 barrios: Camp de la Creu, Camp Vell, Can Batllori, Can Sol de Baix, Centre, Can Bacardí, La Mercè, Pedralbes, Sant Ramon y Zona Universitària. La propuesta presentada por el ayuntamiento en 2006 -La Barcelona dels barris (lit. La Barcelona de los barrios)- sobre la reordenación de los barrios vertebra el distrito en 3 barrios (Les Corts, La Maternidad y San Ramón, y Pedralbes), al considerar que los 10 tradicionales son más bien vecindarios debido a su tamaño y los divide a su vez en 14 zonas estadísticas. Aproveche esta oportunidad.
1.500 €
Ver producto
Barcelona (Barcelona)
""A HOUSE REAL ESTATE ALQUILA. REF. 301AH. Piso en Barcelona zona Les Corts, 82 m2 útiles, amueblado, una habitación doble y 3 habitaciones sencillas, cocina equipada, 2 baños, propiedad reformada, orientación sur. Extras: armarios empotrados, galería, ascensor, balcón, calefacción, luminoso, videoportero. cerca a esta propiedad tienes, autobuses, centros comerciales, cerca de universidad, colegios, hospitales, metro, supermercados, zonas infantiles El distrito de Les Corts ("Las Corts" en castellano[cita requerida]) es el cuarto de los distritos de Barcelona. Se sitúa en el oeste de la ciudad, limitando con los distritos de Sarriá-San Gervasio por el norte, el Ensanche por el este y Sants-Montjuic por el sureste, y con los municipios de Hospitalet de Llobregat al sur, Esplugas de Llobregat por el oeste y San Justo Desvern por el noroeste. Es el tercer distrito más pequeño con 6,08 km2, tras Gracia y Ciutat Vella, y el menos poblado (82.588 habitantes en 2005). Su densidad de 13.584 hab./km2 lo sitúa por debajo de la media de la ciudad. El distrito tiene su origen en el antiguo municipio de Les Corts de Sarriá, independizado de Sarriá en 1836, ambos anexionados a la ciudad de Barcelona por el decreto de agregación de 1897. Tradicionalmente se ha dividido el distrito en 10 barrios: Camp de la Creu, Camp Vell, Can Batllori, Can Sol de Baix, Centre, Can Bacardí, La Mercè, Pedralbes, Sant Ramon y Zona Universitària. La propuesta presentada por el ayuntamiento en 2006 -La Barcelona dels barris (lit. La Barcelona de los barrios)- sobre la reordenación de los barrios vertebra el distrito en 3 barrios (Les Corts, La Maternidad y San Ramón, y Pedralbes), al considerar que los 10 tradicionales son más bien vecindarios debido a su tamaño y los divide a su vez en 14 zonas estadísticas. APROVECHE ESTA OPORTUNIDAD.
1.350 €
Ver producto
España
Local en alquiler en el centro comercial de la ciudad de Lérida. 118 m2 repartidos en dos plantas. Centro histórico (Centre Historic): es la parte más antigua de la ciudad. Por la calle Cavallers se puede llegar a la Seu Vella, que se encuentra en lo alto del cerro que domina la ciudad (conocido como el "Turó de la Seu"). En esta zona entre otras, se encuentran la calle Mayor, la calle San Antonio, la calle Magdalena y la calle del Carmen. Destaca el gran número de locales comerciales que albergan, recibiendo por ello el nombre de "Eix Comercial" (Eje comercial), uno de más largos de Europa con más de 4 km de longitud, que alberga en la plaza de "Sant Joan" una de las escaleras mecánicas más altas de España. Local comercial en Lleida zona CASC ANTIC, 130 m. de superficie. Extras: cerca a esta propiedad tienes, céntrico, centros comerciales, montaña, zona de paso
2.500 €
Ver producto

4 fotos

Valencia (Valencia)
Piso en el barrio del Carmen de ciutat vella de valencia. vivienda en alquiler amueblada. vivienda en tercera planta con ascensor, orientada a sur toda exterior. consta de salón-comedor, dos dormitorios dobles, un baño completo, armario empotrado, cocina equipada con vitrocerámica, horno, campana extractora, lavaplatos, lavadora-secadora, frigorífico y microondas. agua caliente sanitaria por termoeléctrico. climatización frio-calor en salón y dormitorios. paredes lisas recién pintadas. situada en el barrio del Carmen de valencia a escasos 50 metros de las torres de Quart. cerca de la estación de metro de ángel Guimerà y emt – línea 28 y c1. barrio muy tranquilo y rodeado de todos los servicios comerciales (consum, dia, mercado central y mercado de rojas clemente), servicios educativos (colegio cervantes y escuelas pías, conservatorio profesional de música y la universidad católica de valencia) y servicios sanitarios (centre de salud guillen de castro). no se admiten mascotas. se solicitará documentación de solvencia económica para contratar seguro de impago de alquiler. requisitos mínimos: contrato de trabajo, nominas, declaración de la renta y dni. precio 890 euros al mes con gastos de comunidad incluidos. 3ª Planta. Ascensor. Amueblado. CE: G
890 €
Ver producto

4 fotos

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es