-
loading
Solo con imagen

Molt lluminos

Listado top ventas molt lluminos

La Garriga (Barcelona)
Per a més informació o concertar visita, podeu trucar o enviar whatsapp a la Beth 600400054. MC CONSULTING VEN. Pis ampli i molt lluminós ubicat en zona tranquil·la a La Garriga. Pis en bon estat ubicat en tercera planta amb ascensor, cantoner, molt lluminós i espectaculars vistes. Consta de 127 m² construïts i distribuïts de manera que en entrar trobem el rebedor i el passadís que ens condueix a les tres habitacions, 2 banys, galeria (zona de bugaderia) i entrada a l'ampli saló-menjador amb sortida a dos balcons des d'on es pot gaudir de boniques vistes a la muntanya. Des del menjador accedim a la cuina independent i equipada amb accés a una 4° habitació individual podent utilitzar-la com annex de la cuina, despatx, etc. El pis estar molt ben conservat ubicat a l'última planta de l'edifici de pocs veïns i comunitat tranquil·la. * El preu anunciat no inclou impostos ni despeses de notaria i registre. * Els mobles i / o objectes que poden aparèixer, no estan inclosos en el preu, i la informació que conté l'anunci sobre les característiques de la finca i superfícies pot no ser exacta i contenir algun error o omissió. MC CONSULTING VENDE. Piso amplio y muy luminoso ubicado en zona tranquila en La Garriga. Piso en buen estado ubicado en tercera planta con ascensor, esquinero, muy luminoso y espectaculares vistas. Consta de 127m² construidos y distribuidos de forma que al entrar encontramos el recibidor y el pasillo que nos conduce a las tres habitaciones, 2 baños, galería (zona de lavandería) y entrada al amplio salón-comedor con salida a dos balcones desde donde se puede disfrutar de hermosas vistas a la montaña. Desde el comedor accedemos a la cocina independiente y equipada con acceso a una 4° habitación individual pudiendo utilizarla como anejo de la cocina, despacho, etc. El piso estar muy bien conservado ubicado en la última planta del edificio de pocos vecinos y comunidad tranquila. * El precio anunciado no incluye impuestos ni gastos de notaría y registro. *Los muebles y/o objetos que pueden aparecer, no están incluidos en el precio, y la información que contiene el anuncio sobre las características de la finca y superficies puede no ser exacta y contener algún error u omisión.
245.000 €
Ver producto

4 fotos

L Ametlla del Vallès (Barcelona)
* Per a mes informació o concertar una visita pot contactar al 664 270 966. Pis al centre del poble de L' Ametlla del Valles, de 78 m2, amb una fantàstica terrassa de 176 m2. La vivenda en perfecte estat consta de saló-menjador molt lluminós, una cuina equipada amb rentaplats integrat, una habitació doble i una individual, i un bany amb plat de dutxa Hi ha surtida a la meravellosa terrasa des del menjador i des de l'habitació principal. La terrassa te una fantàstica pèrgola. Les finestres son d' alumini, parquet a tot el pis, excepte a la cuina i al cuarto de bany. Extres: Aire acondicionat, ascensor, calefacció de gas ciutat, lluminós, pèrgola, terrassa. Dues places de pàrquing amb dos trasters a la finca. *El preu no inclou despeses de notaria i registre. *Para más información o concertar una visita puede contactar al 664 270 966. Piso en el centro del pueblo de L'Ametlla del Valles, de 78 m2, con una fantástica terraza de 176 m2. La vivienda en perfecto estado consta de salón-comedor muy luminoso, una cocina equipada con lavavajillas integrado, una habitación doble y una individual, y un baño con plato de ducha. Hay salida a la maravillosa terraza desde el comedor y desde la habitación principal. La terraza tiene una fantástica pérgola. Las ventanas son de aluminio, parqué en todo el piso, excepto en la cocina y en el cuarto de baño. Extras: Aire acondicionado, ascensor, calefacción de gas ciudad, luminoso, pérgola, terraza. Dos plazas de parquing con dos trasteros en la finca. Vine a veure'l!!!!! *El precio no incluye gastos de notaria y registro.
298.000 €
Ver producto

4 fotos

España
Dúplex de compra a Andorra la Vella, molt proxima al centre de la ciutat i dels principals accessos al país. Molt ben comunicat i prop dels principals centres educatius del Principat, oficines administratives i de govern, centre financer, ambaixades i centres comercials. Immoble distribuït en dues plantes amb un total de 135 m², aquesta propietat disposa d'un gran saló menjador molt lluminós, cuina independent totalment equipada i amb mobles d'emmagatzematge i un lavabo de cortesia. La zona de descans es divideix en tres dormitoris dobles totalment exteriors amb armaris encastats i un bany complet amb banyera d'hidromassatge. Tota la propietat té acabats d'alt standing, terres de parquet i disposa d'una plaça d'estacionament i traster per a la seva total comoditat. L'edificació disposa de circuit tancat de seguretat i donada la seva orientació, es tracta d'una propietat amb gran disponibilitat de sol durant el dia. Confort i funcionalitat al centre d'Andorra la Vella.
480.000 €
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
Gesfime Inmobiliaria ven pis pràcticament nou (any de construcció 2008) a ple Centre de Sabadell. Situat a la 6ª planta de l´ edifici, amb molt bones vistes i molt lluminós. Totes les habitacions de la vivenda tenen sortida al balcó-terrassa. Disposa de zona comunitària amb piscina. La vivenda disposa d´una superficie de 96 m2 + balcó/terrassa de 15,94 m2. Amb 3 magnífiques habitacions amb armaris encastats (1 d´elles suite), ampli sala-menjador, cuina totalment independent, safareig, 2 banys complerts, calefacció a tota la vivenda i Aire Acondicionat, DUES PLACES DE PARKING i un TRASTER en el mateix edifici inclosos en el preu. En la millor zona de la ciutat, aprop de tot tipus de comerços, parcs, centres mèdics, escoles i transports públics.
340.000 €
Ver producto
Barcelona (Barcelona)
Habital comercializa la venta de excelente piso para reformar a su gusto de 85m. 1ª Planta con ascensor, todo exterior. Dispone de 3 habitaciones, una de ellas doble de 12m y las otras dos individuales espaciosas. Amplio comedor de 18m muy luminoso. Baño completo con plato de ducha y carpintería exterior de aluminio. Excelente ubicación en zona consolidada con todos los servicios: comercios, escuelas, supermercados,etc… Muy cerca del Cap de San Marti con urgencias 24h. Junto a Metro L2 Bac de Roda y futura estación del AVE de la Sagrera. Comunicado también por diferentes líneas de Autobús Guipuzcoa/Bac de Roda. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Habital comercialitza la venda d'excel·lent pis per reformar al seu gust de 85m. 1ª planta amb ascensor, tot exterior. Disposa de 3 habitacions, una d'elles doble de 12m i les altres dues individuals espaioses. Ampli menjador de 18m molt lluminós. Bany complet amb plat de dutxa i tancaments d'alumini. Excel·lent ubicació en zona consolidada amb tots els serveis: comerços, escoles, supermercats, etc... Molt a prop del Cap de Sant Marti amb urgències 24h. Al costat de Metro L2 Bac de Roda i futura estació de l'AVE de la Sagrera. Comunicat també per diferents línies de Bus Guipuscoa / Bac de Roda.
200.000 €
Ver producto
Olesa de Montserrat (Barcelona)
Vivienda en venta en Olesa de Montserrat, ubicado en la entra/xc3/xb1able zona de el Casco Antiguo, c/xc3/xa9ntrico.~ ~Finca de /xc3/xbanicamente dos vecinos, sin ascensor. Es un primer piso~~Se distribuye de la siguiente manera: 2 habitaciones exteriores, una de ellas con salida a un balc/xc3/xb3n que da a la calle (1 doble), la otra es muy luminosa (1 sencilla). ~ ~ 1 Ba/xc3/xb1o con plato de ducha, exterior. ~ ~ Cocina americana, a dos niveles con el comedor, del cual se accede a una terraza de 11 m2 que cuenta con un lavadero cerrado de aluminio. Muy luminoso.~ ~ suelo de gres, carpinter/xc3/xada interior sapelli, carpinter/xc3/xada exterior aluminio. ~ ~ C/xc3/xa9ntrico, pr/xc3/xb3ximo a colegios, mercado, comercio y zona de ocio. ~ ~ ~ Habitatge en venda a Olesa de Montserrat, ubicat a l/'entranyable zona del Casc Antic, c/xc3/xa8ntric.~ ~Finca de nom/xc3/xa9s dos ve/xc3/xafns, sense ascensor. Es un primer pis.~Es distribueix de la seg/xc3/xbcent manera: Dues habitacions exteriors, un d/'elles amb sortida a un balc/xc3/xb3 que d/xc3/xb3na al carrer (1 doble), l/'altre /xc3/xa9s molt lluminosa (1 sencilla).~ ~ 1 Bany amb plat de dutxa, exterior.~ ~ Cuina americana, a dos nivells amb el menjador, del qual s/'accedeix a una terrassa que compte amb un safareig tancat d/xc2/xb4alumini, Molt lluminos.~ ~ Terra de gres, fusteria interior sapel/xc2/xb7li, fusteria exterior alumini.~ ~ C/xc3/xa8ntric, proper a col/xc2/xb7legis, mercat, comer/xc3/xa7 i zona d/'oci.
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
HABITAL alquila local para oficinas en el Centro de Sabadell. Local a pie de calle, esquinero. Muy luminoso y en perfecto estado. Dispone de aseo y puerta blindada. Calefacción por bomba de aire. Disponibilidad para finales de Enero del 2019. ¡¡¡IDEAL PARA NEGOCIO DE OFICINAS!!! ************************************* Habital lloga local per a oficines al Centre de Sabadell. Local a peu de carrer, cantoner. Molt lluminós i en perfecte estat. Disposa de lavabo i porta blindada. Calefacció per bomba d'aire. Disponibilitat per a finals de Gener del 2019. IDEAL PER NEGOCI D'OFICINES !!!
600 €
Ver producto
Barcelona (Barcelona)
A ACTUALITZAR AMB TERRAZA US PRIVATIU TERRASSA D'ÚS EXCLUSIU !!! Finques Víctor li ofereix aquest pis amb moltes possibilitats de reforma! Junt Ronda Sant Pau, es troba en l'última planta de l'edifici, sense veïns a dalt i sí amb una terrassa d'ús privatiu escripturada de 23 m2. El pis consta de 61 m2, 3 habitacions (una d'elles doble i alcova), un balcó molt lluminós assolellat. Excel·lent ventilació. Un bany amb dutxa de vaixell. Menjador de 9 m2, saló de 10 m2... Moltes possibilitats per a reformar-ho i construir el seu habitatge ideal. La finca no disposa d'ascensor. Zona cèntrica amb excel·lent comunió en transport, oci i serveis
210.000 €
Ver producto

4 fotos

España
Àtic dúplex al centre de la parròquia d'Ordino, reformat amb 90 m2, 3 habitacions dobles, una d'elles amb sortida a un balcó. 1 bany complet amb dutxa. Un saló menjador molt lluminós, amb vistes i terrassa. Una plaça d'aparcament i un petit Traster opcionals per 80€ mensuels. Acompte de despeses, s'ha d'abonar 100€ mensual.
975 €
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
PROIM comercialitza la venda d'aquesta vivenda Castellar del Vallès. La vivenda te una superfície construïda de 122m2 i es distribueix de la següent manera: A través del rebedor trobem un bany de cortesia i el pas al menjador, molt lluminós de 24m2 amb sortida a una terrassa de 22m2. Dins del menjador tenim l'accés a la cuina, que està en bon estat i és tipus office, és a dir, amb espai per taula i cadires. La cuina te sortida a un safareig. Passem a la planta superior a través de les escales que hi ha al rebedor i tenim la zona de nit, 4 habitacions totes exteriors de les quals 2 són dobles i 2 són individuals (1 d'elles amb sortida a un balconet) i un bany complet amb plat de dutxa. Cal destacar que te calefacció a gas natural, descalcificador, osmosi, fusteria exterior d'alumini, plaça de pk, traster i el més important és que la terrassa està a peu de menjador!! Consulti’ns més informació sense compromís. Estarem encantats d’atendre’ls i de assessorar-los en tot el que necessitin! *En aquest preu no s'inclou les despeses de l'escriptura.
249.000 €
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
PROIM comercialitza la venda d'aquest pis totalment reformat al centre de Castellar del Vallès. Te una superfície construïda de 104m2 i es distribueix en 3 habitacions (abans eren 4), dues d'elles són dobles i una és individual, un bany complet amb plat de dutxa, la cuina independent amb sortida a safareig i un menjador molt lluminós de 18m2. Cal destacar que el pis està completament reformat, els terres son de parquet i de gres a la cuina i bany, te calefacció a gas natural, aire condicionat, fusteria exterior d'alumini, la finca te ascensor i es troba al centre de Castellar. Consulti’ns més informació sense compromís. Estarem encantats d’atendre’ls i de assessorar-los en tot el que necessitin! *En aquest preu no s'inclou les despeses de l'escriptura.
169.000 €
Ver producto

4 fotos

Roses (Girona)
Al 200 m del mar, Ven a descubrir con safti-roses este precioso apartamento de 2 dormitorios con entrada, un salón muy luminoso, una cocina independiente, un trastero con vistas a la cocina, 2 terrazas, en la primera planta de una pequeña residencia segura con una plaza de garaje a 200 m del mar, en Santa Margarita, Rosas, España. Así que no esperes, ponte en contacto conmigo rápidamente para organizar una visita... Venez découvrir avec safti-roses ce bel appartement avec licence touristique de 2 chambres avec une entrée, un séjour très lumineux, une cuisine indépendante, un trastero donnant sur la cuisine, 2 terrasses, en premier étage d'une petite résidence sécurisée avec une place de parking à 200 m de la mer, a Santa Margarita, Rosas, Espagne. Come and discover with safti-roses this beautiful 2 bedroom apartment with an entrance, a very bright living room, an independent kitchen, a trastero overlooking the kitchen, 2 terraces, on the first floor of a small secure residence with a parking space 200 m from the sea, in Santa Margarita, Rosas, Spain. Vine a descobrir amb safti-roses aquest preciós apartament de 2 dormitoris amb entrada, saló menjador molt lluminós, cuina independent, un traster amb vistes a la cuina, 2 terrasses, a la primera planta d'una petita residència segura amb una plaça de pàrquing a 200 m del mar, a Santa Margarida, Roses, Espanya. #ref:APA_6774
149.000 €
Ver producto

4 fotos

Alp (Girona)
Apartament a peu de pistes d'esquí de La Molina. Saló menjador ample i confortable amb llar de foc i amb sortida al balcó. Cuina totalment equipada e independent. - 1 habitació doble - 1 habitació amb llitera - 1 bany complert - 1 aseo Ubicat al Centre Comercial de la Molina, a prop de bars, restaurant, supermercat. Apartament totalment exterior, molt lluminós. Disposa de plaça de pàrquing comunitaria, privada per als propietaris de la comunitat. #ref:APA_14
180.000 €
Ver producto

4 fotos

Arrecife (Las Palmas)
Pis a Arrecife, Las Palmas, perfecte per a famílies. L'immoble disposa d'una superfície de 84.26 m² distribuïts en 3 habitacions, saló-menjador, cuina amb accés a la bugaderia a més d'1 bany complet. L'immoble és molt lluminós. ia més el pis compta amb 1 traster i 1 pàrquing inclosos en el preu. Es troba al centre d'Arrecife, en els seus voltants trobem l'Hospital Doctor Jose Molina Orosa, l'escola Secondary School IES Les Maretas, supermercats, bancs, biblioteques, farmàcies, oficines de correus i centres esportius. Amb fàcil accés a LZ-2.Aquest immoble és un Habitatge de Protecció Oficial. El comprador o inquilí ha de destinar l'habitatge de VPO a residència habitual i permanent, complint els requisits que s'estableixin per a aquest tipus d'habitatges. Requisits de compra per la unitat familiar: residència habitual i permanent, primer habitatge en propietat i ingressos inferiors a 4,5 vegades l'IPREM.
100.483 €
Ver producto
Figueres (Girona)
Piso de 3 habitaciones muy luminoso, en planta baja. Tiene una superficie construida de 76m2 más 2m2 del trastero y 61m2 útiles. Se distribuye en salón comedor, cocina independiente y equipada, una habitación doble y dos habitaciones individuales todas exteriores.un cuarto de baño con bañera. Dispone de parking en el mismo edificio y un trastero en la planta superior del edificio, junto a la terraza solarium. El piso está situado a 150m del Hospital de Figueres, 100m del Instituto Alexandre Deulofeu, 300m de la farmacia, 800m de la Rambla y del centro de Figueres, y 1000m de la estación del AVE. Pis de 3 habitacions molt lluminós, a planta baixa. Té una superfície construïda de 76m2 més 2m2 del traster i 61m2 útils. Es distribueix en saló menjador, cuina independent i equipada, una habitació doble i dues habitacions individuals totes exteriors. una cambra de bany amb banyera. Disposa de pàrquing al mateix edifici i un traster a la planta superior de l´edifici, al costat de la terrassa solàrium. El pis està situat a 150m de l'Hospital de Figueres, 100m de l'Institut Alexandre Deulofeu, 300m de la farmàcia, 800m de la Rambla i del cantre de Figueres, i 1000m de l'estació de l'AVE. Appartement de 3 chambres très lumineux, au rez-de-chaussée. Il a une superficie construite de 76m2 plus 2m2 pour le débarras et 61m2 utiles. Il est composé de salon, cuisine indépendante et équipée, une chambre double et deux chambres simples, toutes extérieures, et une salle de bain avec baignoire. Il dispose d'un parking dans le même bâtiment et d'un débarras au dernier étage du bâtiment, à côté de la terrasse solarium. L'appartement Il est situé à 150 mètres de l'hôpital de Figueres, à 100 mètres du lycée Alexandre Deulofeu, à 300 mètres de la pharmacie, à 800 mètres de la Rambla et du centre de Figueres, et à 1000 mètres de la gare du TGV. Very bright 3-bedroom apartment, on the ground floor. It has a constructed area of 76m2 plus 2m2 for the storage room and 61m2 of useful area. It is composed of living room, independent and equipped kitchen, a double room and two single rooms, all exterior. A bathroom with bathtub. It has parking in the same building and a storage room on the top floor of the building, next to the solarium terrace. The apartment is located at 150m from the Figueres Hospital, 100m from the Alexandre Deulofeu high school, 300m from the pharmacy, 800m from the Rambla and the center of Figueres, and 1000m from the AVE station (fast train station).
99.500 €
Ver producto

4 fotos

Badalona (Barcelona)
Preciosa vivienda en la zona de Pep Ventura, Badalona a escasos metros de C.C Magic Badalona! La vivienda esta prácticamente a estrenar, nunca ha sido habitada, esta muy bien comunicada a paradas de autobuses, metros y C-31 a escasos minutos del centro de Barcelona. Esta distribuida en tres habitaciones, una en suite y dos individuales, todas ellas con ventanas y muy luminosos, tiene un amplio salón de 18m2 totalmente amueblado y con una muy buena distribución, tiene cocina office de 11m2 muy amplia con vistas a un luminoso y amplio patio de luces abierto, esta totalmente equipada con todos los electrodomésticos incluidos, consta de dos baños uno de ellos en suite completo con bañera y el otro tiene plato de ducha. Consta de piscina comunitaria, solarium y placas solares. En el precio incluye trastero y parquing. La finca tiene unos niveles de seguridad altos, tiene doble acceso des de la via pública, con doble puerta y videoportero. El acceso a parquing y trastero tienen una entrada adicional con llave, asimismo también se puede acceder des de el ascensor, para dirigirse a las viviendas hay una entrada en cada rellano con llave (cortafuegos)SI cree que esta puede ser su vivienda, no dude en llamarnos, nosotros le ayudaremos y le informaremos de todo! ¡Llamenos!.Preciosa habitatge a la zona de Pep Ventura, Badalona a escassos metres de C.C Magic Badalona! L'habitatge està pràcticament a estrenar, mai ha estat habitada, està molt ben comunicada parades d'autobusos, metres i C-31 a escassos minuts del centre de Barcelona. Aquesta distribuïda en tres habitacions, una en suite i dues individuals, totes elles amb finestres i molt lluminosos, té un ampli saló de 18m2 totalment moblat i amb una molt bona distribució, té cuina office de 11m2 molt àmplia amb vista a un lluminós i ampli pati de llums obert, està totalment equipada amb tots els electrodomèstics inclosos, consta de dos banys un d'ells en suite complet amb banyera i l'altre té plat de dutxa. Consta de piscina comunitària, solàrium i plaques solars. En el preu inclou traster i pàrquing.La finca té uns nivells de seguretat alts, té doble accés des de la via pública, amb doble porta i videoporter. L'accés a pàrquing i traster tenen una entrada addicional amb clau, així mateix també es pot accedir des de l'ascensor, per dirigir als habitatges hi ha una entrada a cada replà amb clau (tallafocs)SI creu que aquesta pot ser la seva vivenda, no dubti en trucar-nos, nosaltres l'ajudarem i l'informarem de tot!
278.000 €
Ver producto
Torroella de Montgrí (Girona)
Casa con tres alturas y ascensor en venta en Torroella de Montgrí Habitaciones: 5 habitaciones, una de ellas tipo suite. Baños: Tres baños completos equipados. Servicios: Casa esquinera en una zona muy tranquila Casa con tres alturas y ascensor en una zona muy tranquila de Torroella de Montgrí en venta, con tres plantas, 5 habitaciones, una de ellas tipo suite y 3 baños. Con un patio que da la vuelta a la casa, muy soleado y con espacio para hacer celebraciones, comidas, cenas o cualquier encuentro. Entrando a la casa encontramos a mano derecha el comedor, amplio y luminoso, justo delante encontramos la puerta del ascensor, al lado un baño completamente equipado con un plato de ducha muy grande, una habitación amplia y la cocina, ideal para preparar tus mejores platos. Subiendo al piso encontramos, a la izquierda, la habitación tipo suite con baño equipado y balcón, dos habitaciones más y un baño con ducha. En la planta subterránea encontramos un amplio espacio donde aparcar coches y una cocina semi-equipada donde poder cocinar. Una casa situada en medio del parque natural del Montgrí y las Medes, paraíso natural por excelencia de la Costa Brava, donde podrás disfrutar de una gran variedad de excursiones por la naturaleza y actividades tanto marítimas como de montaña: puedes salir en barco por las Illes Medes y ver su reserva natural con multitud de peces y corales, ir a las calas cercanas o subir al macizo del Montgrí, donde podrás disfrutar de unas vistas privilegiadas de la plana de L’Empordà. ¿Te imaginas creando un hogar en un lugar idílico como este? Si es así ponte en contacto con Josep Casamort de Venc Casa Teva en Torroella de Montgrí llamando o enviando un WhatsApp al 601989771 o mandando un correo a josepcasamort@vendotucasa.es ----- Casa amb tres alçades i ascensor en venda a Torroella de Montgrí Habitacions: 5 habitacions una d'elles tipus suite. Lavabos: Tres lavabos complets equipats. Serveis: Casa cantonera en una zona molt tranquil·la Casa amb tres alçades i ascensor en una zona molt tranquil·la de Torroella de Montgrí en venda, amb tres plantes, 5 habitacions, una d'elles tipus suite i 3 lavabos. Amb un pati que fa la volta a la casa, molt assolellat i amb espai per fer-hi celebracions, dinars, sopars o qualsevol trobada. Entrant a la casa trobem a mà dreta el menjador, ampli i lluminós, just davant trobem la porta de l’ascensor, al costat un lavabo completament equipat amb un plat de dutxa molt gran, una habitació amplia i la cuina, ideal per preparar els teus millors plats. Pujant al pis trobem a l’esquerra l’habitació tipus suite amb lavabo equipat i balcó, dues habitacions més i un lavabo amb dutxa. A la planta soterrània trobem un ampli espai on aparcar cotxes i una cuina semiequipada on poder cuinar. Al costat del parc natural Montgrí-Medes, al peu de la muntanya del Montgrí, idíl·lic paisatge on passejar entre la natura d'aquest parc natural tan excepcional, a 6 kilòmetres de la platja de l'Estartit, un entorn fantàstic per viure en tranquil·litat amb la combinació perfecta entre la natura i els serveis d'un poble amb multitud de possibilitats. T'imagines creant una llar en un lloc màgic com aquest? Si és així posa't en contacte amb Josep Casamort de Venc Casa Teva en Torroella de Montgrí trucant o enviant un WhatsApp al 601989771 o enviant un correu a josepcasamort@vendotucasa.es
420.000 €
Ver producto

4 fotos

L Ametlla del Vallès (Barcelona)
* Per a més informació o concertar una visita por contactar al 664 270 966. Mcconsulting ven casa amb encant i vistes immillorables! Casa a L' Ametlla del Vallès a la zona del Serrat, on es respira pau, i tranquil.litat, amb unes vistes espectaculars! La vivenda de 131 m. de superficie, està ubicada en una parcel.la de 615m. Un estil molt acollidor, on s'han cuidat tots els detalls. A la primera planta, hi trobem el saló-menjador amb foc a terra i estufa de llenya, un gran finestral on gaudir de les vistes, la cuina oberta a la sala, amb sortida a la zona de barbacoa, un bany complet amb plat de dutxa, i una sala amb accés independent, amb la possiblitat d'apartament independent. A la primera planta tenim dues habitacions dobles, amb sortides a terrasses, i sostres abuhardillats, una altra habitació doble i un ampli i lluminós bany amb banyera semi rodona. Extras: Osmosis, agua, balcó, barbacoa, calefacció, foc a terra, dipòsits agua, despensa, jardí, bugaderia, lluminós, mirador, pati, t.v.. *El preu no inclou despeses de notaria i registre. * Para más información o concertar una visita puede contactar al 664 270 966. Mcconsulting vende su casa con encanto y vistas inmejorables! Casa en L'Ametlla del Vallès en la zona del Serrat, donde se respira paz, y tranquilidad, ¡con unas vistas espectaculares! La vivienda de 131 m. de superficie, está ubicada en una parcela de 615m². Un estilo muy acogedor, en el que se han cuidado todos los detalles. En la primera planta, encontramos el salón-comedor con chimenea y estufa de leña, un gran ventanal donde disfrutar de las vistas, la cocina abierta a la sala, con salida a la zona de barbacoa, un baño completo con plato de ducha, y una sala con acceso independiente, con la posibilidad de apartamento independiente. En la primera planta tenemos dos habitaciones dobles, con salidas a terrazas, y techos abuhardillados, otra habitación doble y un amplio y luminoso baño con bañera semiredonda. Extras: Osmosis, agua, balcón, barbacoa, calefacción, chimenea, depósitos agua, despensa, jardín, lavandería, luminoso, mirador, patio, t.v.. *El precio no incluye gastos de notaría y registro.
396.000 €
Ver producto

4 fotos

Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona)
Excelentes vistas despejadas y mucha luz nos ofrece este piso de 4 habitaciones en la zona del Supeco.~~Es un piso reformado y muy luminoso. La distribuci/xc3/xb3n esta muy diferenciada en dos zonas. En la zona de d/xc3/xada encontramos un comedor muy espacioso con salida a balc/xc3/xb3n con vistas despejadas y orientaci/xc3/xb3n Este. La cocina esta reformada y esta abierta a una galer/xc3/xada con descalcificador de agua en toda la vivienda y sistema de osmosis para el consumo de agua.~En la zona de noche encontramos dos ba/xc3/xb1os completos e independientes, uno de ellos de 3 piezas con media ba/xc3/xb1era y un segundo ba/xc3/xb1o reformado con gran plato de ducha. De las 4 habitaciones, 1 es doble y las tres restantes son individuales.~Los suelos son de gres, puertas lacadas en gris, ventanos de aluminio, calefacci/xc3/xb3n y aire acondicionado por conductos.~La finca tiene ascensor y la situaci/xc3/xb3n es perfecta en relaci/xc3/xb3n a colegios, instituto, guarder/xc3/xada, supermercado, parques infantiles...~~No lo dudes y llama ya !!~~Te asesoramos con tu financiacion~~~~Excel/xc2/xb7lents vistes clares i molta llum ens ofereix aquest pis de 4 habitacions a la zona de Supeco~~/xc3/x89s un pis reformat i lluminos. La distribuci/xc3/xb3 est/xc3/xa0 molt diferenciada en dues zones. A la zona de dia trobem un menjador molt espai/xc3/xb3s amb sortida a balc/xc3/xb3 amb vistes clares i orientaci/xc3/xb3 Est. La cuina est/xc3/xa0 reformada i oberta a una galeria amb descalcificador d/'aigua a tot l/'habitatge i sistema d/'osmosi per al consum d/'aigua.~A la zona de nit trobem dos banys complets i independents, un de 3 peces amb mitja banyera i un segon bany reformat amb gran plat de dutxa. De les 4 habitacions, 1 /xc3/xa9s doble i les tres restants s/xc3/xb3n individuals.~Els terres s/xc3/xb3n de gres, portes lacades de gris, finestres d/'alumini.~La finca t/xc3/xa9 ascensor i la situaci/xc3/xb3 /xc3/xa9s perfecta en relaci/xc3/xb3 a col/xc2/xb7legis, institut, guarderia, supermercat, parcs infantils...~~No ho dubtis i truca ja !!~~T/'assessorem amb el teu finan/xc3/xa7ament
Ver producto

4 fotos

España
Preciosa casa unifamiliar a cuatro vientos con unas vistas maravillosas al mar situada en la zona residencial de Cala Canyellas en una de las mejores zona de Lloret de Mar y con las mejores vistas al mar y montaña la casa consta de una parcela de 465m2 de los cuales 162m2 son construidos, con un garaje de 27 m2, en la primera planta esta distribuida en una pequeña galería y un amplio y luminoso salón de 30m2 con chimenea y acceso a una gran terraza totalmente reformada y grandes ventanales, con lo cual nos permite tener luz prácticamente todo el día ya que está orientada al Sureste. Tiene una cocina amplia con una muy buena distribución de 13m2 totalmente equipada con salida a la terraza, la cual tiene una piscina con jacuzzi y una barbacoa con un espacio amplio para poner una mesa y tumbonas para poder contemplar las maravillosas vistas hacia el mar, con un pequeño aseo. La primera planta también tiene un baño con ducha y unas escaleras con acceso al garaje. La segunda planta consta de 3 habitaciones todas ellas dobles y exteriores en las cuales una tiene acceso directo a la terraza, tiene un baño completo con bañera y hidromasaje. Consta de una zona de lavandería independiente que también se podría utilizar como un pequeño vestidor. En definitiva, si esta es tu casas no dudes en llamarnos! Le atenderemos encantados y le mostraremos la vivienda sin ningún tipo de compromiso. ¡Llámenos!.Preciosa casa unifamiliar a quatre vents amb unes vistes al mar situada a la zona residencial de Cala Canyellas en una de les millors zona de Lloret de Mar i amb les millors vistes al mar i muntanya la casa consta d'una parcel·la de 465m2 dels quals 162m2 són construïts, amb un garatge de 27 m2, a la primera planta està distribuïda en una petita galeria i un ampli i lluminós saló de 30m2 amb llar de foc i accés a una gran terrassa totalment reformada i grans finestrals, amb la qual cosa ens permet tenir llum pràcticament tot el dia ja que està orientada al Sud-est.Té una cuina àmplia amb una molt bona distribució de 13m2 totalment equipada amb sortida a la terrassa, la qual té una piscina amb jacuzzi i una barbacoa amb un espai ampli per posar una taula i gandules per poder contemplar les meravelloses vistes cap al mar, amb un petit lavabo.La primera planta també té un bany amb dutxa i unes escales amb accés al garatge. La segona planta consta de 3 habitacions totes elles dobles i exteriors en les quals una té accés directe a la terrassa, té un bany complet amb banyera i hidromassatge. Consta d'una zona de bugaderia independent que també es podria utilitzar com un petit vestidor.En definitiva, si aquesta és la teva cases no dubtis a trucar-nos! L'atendrem encantats i li mostrarem l'habitatge sense cap tipus de compromís.
465.000 €
Ver producto
España
Aquest ampli i lluminós àtic es troba perfectament situat i amb tots els serveis a molt pocs minuts. Disposa d´un generós menjador, cuina tipus office, tres habitacions, 1 suite, 1 doble i 1 individual. Un bany complet amb banyera i un altre amb plat de dutxa, que garanteixen espai per tota la familia.Podreu gaudir d´agradables moments en la seva àmplia terrassa amb tendal.La comunitat compta amb ascensor i també disposa de plaça de pàrquing inclosa en el preu.No deixis escapar l´oportunitat de visitar-lo.Estarem encants d´assessorar-jurídicament en tot allo que puguis necessitar.També t´oferim possibilitats de finançament. Consulta´ns sense compromísEste amplio y luminoso ático se encuentra perfectamente situado y con todos los servicios a muy pocos minutosDispone de un generoso comedor, cocina tipo office, tres habitaciones, 1 suite, 1 doble y 1 individual. Un baño completo con bañera y otro con plato de ducha, garantizando espacio para toda la familia.Podréis gozar de agradables momentos en su amplia terraza con toldo.La comunidad cuenta con ascensor y también dispone de plaza de parquin incluida en el precio.No dejes escapar la oportunidad de visitarlo. Estaremos encantos de asesorarte jurídicamente en todo aquello que puedas necesitar.También te ofrecemos posibilidades de financiación. Consúltanos sin compromiso.
131.000 €
Ver producto
Castellar del Vallès (Barcelona)
REF: 80115 - Modern xalet amb piscina a Castellar del Vallés, Can Font – Ca n´ Avellaneda Propera a les poblacions de Matadepera, Terrassa i Sabadell. Situada en zona tranquil·la, envoltada d'un excel·lent entorn natural, lluminós i amb àmplies vistes. Disposa de 350 m2 construïts en una parcel·la de 840 m2, distribuïts en 3 plantes. Accedim a l’entrada principal baixant unes escales. Trobem un ampli rebedor que dona pas a un saló menjador-cuina-office (totalment equipada), tot en una sala diàfana amb grans finestrals molt lluminosos amb sortida al exterior on trobem en tres espais una magnífica piscina d’aigua salada, una zona chill-out i una taula amb barbacoa. Des del rebedor accedim a la zona de nit, de dues habitacions dobles, un bany i una suite amb terrassa. Trobem la zona de bugaderia amb sortida al exterior. Un ascensor comunica amb el ampli pàrquing per a dos cotxes, una sala de màquines i la planta semi-soterrani, on hi ha una sala amb un bany. Des de el jardí accedim a una gran sala per treball, gimnàs o jocs per nens. Característiques de gran qualitat Fusteria exterior d'alumini amb doble vidre, persianes motoritzades. Paviment porcel-lànic, calefacció de gas-oil amb terra radiant. Descalcificador, osmosis. Sistema d’ozó per neteja i desinfecció de la casa i de la roba per evitar productes químics. Aspiració centralitzada. Aire condicionat. Fil musical. Sistema d'alarma. Any de construcció 2009. *El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de venda o lloguer de la seva vivenda, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de futur. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per això ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Qualitat i servei al millor preu. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge. Formem part del col·lectiu MLS Comprarcasa. Col·laborem i compartim les propietats que cadascuna de les immobiliàries captin, gestionant els immobles de manera conjunta. Treballem sota el mateix codi ètic, els mateixos procediments de treball i donem un millor assessorament al client buscant sempre la seva satisfacció.
499.000 €
Ver producto

4 fotos

Valencia (Valencia)
CLB VIVIENDA REFORMADA JUNTO MERCADO COLÓN !! Vivienda reformada con altas calidades, que se encuentra en un edificio rehabilitado del siglo XVIII. Consta de 194 m2, distribuidos en salón-comedor, recayente a la calle con dos balcones, 4 dormitorios, 3 baños completos, cocina muy equipada y zona de lavado. Techos altos, suelos de parquet. El dormitorio principal con vestidor y baño incorporado. Su luminosidad le da la calidez al hogar donde poder disfrutar de grades momentos. Ni qué decir tiene el impecable estado de la vivienda. Extras: agua, aire acondicionado (canalizado por toda la vivienda), armarios empotrados, ascensor, balcón, calefacción, gas ciudad, luminoso, luz, puerta blindada, trastero (25 m2), autobuses, árboles, céntrico, centros comerciales, centros médicos, colegios, hospitales, metro, supermercados, zonas infantiles. Venta;1.200.000€ CLB VIVENDA REFORMADA JUNT MERCAT COLOM!! Vivenda reformada amb altes qualitats, que es troba en un edifici rehabilitat del segle XVIII. Consta de 194 m2, distribuïts en saló-menjador, que dóna al carrer amb dos balcons, 4 dormitoris, 3 banys complets, cuina molt equipada i zona de llavat. Sostres alts, sòls de parquet. El dormitori principal amb vestidor i bany incorporat. La seua lluminositat li dóna la calidesa a la llar on poder disfrutar de rascles moments. Ni què dir té l'impecable estat de la vivenda. Extres: aigua, aire condicionat (canalitzat per tota la vivenda), armaris de paret, ascensor, balcó, calefacció, gas ciutat, lluminós, llum, porta blindada, traster (25 m2), autobusos, arbres, cèntric, centres comercials, centres mèdics, col·legis, hospitals, metre, supermercats, zones infantils. Venta;1.200.000EUR" CLB RENOVATED HOUSING NEXT TO MERCADO COLÓN !! Renovated house with high qualities, located in a renovated building from the 18th century. It consists of 194 m2, distributed in a living-dining room, facing the street with two balconies, 4 bedrooms, 3 complete bathrooms, a well-equipped kitchen and a laundry area. High ceilings, parquet floors. The master bedroom with dressing room and bathroom. Its luminosity gives warmth to the home where you can enjoy great moments. Needless to say, the impeccable condition of the house. Extras: water, air conditioning (channeled throughout the house), fitted wardrobes, elevator, balcony, heating, city gas, bright, light, armored door, storage room (25 m2), buses, trees, downtown, shopping centers, medical centers, schools, hospitals, metro, supermarkets, children's areas. Sale. 1.200.000 €
1.200.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91339 PIS EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - 4 HABITACIONS - 2 BANYS - 3 TERRASSES (UNA ESPECTACULAR) - ZONA SAFAREIG - TERRAT COMUNITÀRI. Hi ha pisos amb pros i contres. Uns amb més pros, uns altres amb més contres. I després hi ha habitatges als quals és pràcticament impossible trobar-los alguna pega, com és el cas d'aquest gran pis. Ho té tot: ben ubicat, enorme, lluminós, bons acabats… I una Terrassa grandiosa, molt cuidada d'aquestes que no passen desapercebudes, que enamoren, que tothom voldria tenir... En definitiva, un pis estupendo de dalt a baix, de cap a peus, de pe a pa, de principi a fi. HABITATGE -Menjador 30m2 -Terrasseta a peu de menjador 9m2 -Cuina 7m2 -Rebedor 8m2 + traster -Habitació 8m2 -Habitació 12m2 amb sortida a terrasseta -Bany amb dutxa i banyera -Bany -Habitació 12m2 -Habitació 8m2 -Súper terrassa 35m2 amb zona safareig. * El preu no inclou impostos ni despeses de gestió.
215.000 €
Ver producto

4 fotos

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es