-
loading
Solo con imagen

Habitacions creu

Listado top ventas habitacions creu

Sabadell (Barcelona)
~CAN VILOCA IMMOBLES posa a la venda PIS a la Creu de Barber/xc3/xa0~~Habitatge de 80 metres de superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda. Distribu/xc3/xafts en un ampli sal/xc3/xb3-menjador amb sortida a balc/xc3/xb3, cuina independent, safareig i 3 habitacions una doble i una altra individual.~Terres de terratzo, calefacci/xc3/xb3 i molt assolellat.~~Pis en plena zona comercial, amb tots els serveis necessaris per al dia a dia, metges, farm/xc3/xa0cies, supermercats, col/xc2/xb7legis i zones verdes..~~Transport p/xc3/xbablic connexi/xc3/xb3 amb Barcelona i entrada d/xc2/xb4autopista C-58 a 5 minuts.~~* No trigueu a visitar-lo !!!~~ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ~~CAN VILOCA IMMOBLES pone a la venta PISO en la Creu de Barber/xc3/xa0.~~Vivienda de 80 metros de superficie construida. Distribuidos en un amplio sal/xc3/xb3n-Comedor con Salida a balc/xc3/xb3n, cocina independiente, lavadero y 3 habitaciones una doble y otra individual.~Suelos de terrazo, calefacci/xc3/xb3n y muy soleado ~~Piso en plena zona comercial, con todos los servicios necesarios para el d/xc3/xada a d/xc3/xada, m/xc3/xa9dicos, farmacias, supermercados, colegios y zonas verdes.~~Transporte publico conexi/xc3/xb3n con Barcelona y entrada de autopista C-58 a 5 minutos.~~ * No tarde en visitarlo !!!
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
PROIM comercialitza Promoció d'obra nova a l'historic barri de La Creu Alta de Sabadell, amb un total de 36 HABITATGES DE 1, 2, 3 i 4 HABITACIONS. Aquest que us detallem a continuació, es un dels exemples de Planta baixa de 3 habitacions (1 suitte y 2 individuals), 2 banys complerts amb plat de dutxa i banyera, sala de estar-menjador amb cuina americana de 32 m² i un pati de 26 m² al peu de menjador i amb sortida directa a zona comunitaria. La comunitat comptarà amb més de 400 m2 de serveis que multiplicaran la qualitat que ja de per si tenen els habitatges. L'àrea comunitària de l'interior d'illa estarà dotada d'un generós pati amb bancs, plantes i jocs infantils. A més comptarà amb una piscina d'uns 50 m2 amb els seus vestidors i dutxes. Completa la dotació de l'espai del pati una sala polivalent comunitària per a l'ús dels veïns, un espai per bugaderia i zona d'estendre. El Residencial La Creu Alta està situat a 5 minuts de la fantàstica zona verda del Parc de Catalunya així com de El Corte Inglés i el Centre Comercial Paddock.La fantástica ubicacó del Residencial La Creu Alta es troba a només 2 minuts de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Consulti’ns més informació sense compromís, estarem encantats d’atendre’l !!!! *En aquest preu no s'inclou les despeses de l'escriptura.
335.000 €
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
Gesfime Inmobiliaria ven Preciós pis recentment reformat a la zona de la Creu Alta de Sabadell, segona planta sense ascensor, pocs veíns. La comunicació de l'immoble és espectacular, entre la plaça de la Creu Alta, el Mercat, el Corte Inglés i la Gran vía, només baixant del pis ja trobem tots tipus de supermercats i comerços (forns de pà, bars, etc..), tots tipus de serveis (transport públic, Renfe, Ambulatori, Col.legis), a 2 minuts a peu de la plaça de la creu alta, a 1 minut del mercat de la Creu Alta, 1 minut de la Gran Vía i a 3 minuts a peu del corte Inglés. A 5 minuts a peu del centre de sabadell. El pis disposa de 67m construíts, 57m útils. El pis té moltíssima llum, es totalment exterior. Entrada a rebedor de 2'6m, del rebedor a mà dreta passem a la cuina totalment reformada de 5'2m. A mà esquerra de rebedor, trobem una habitació doble exterior de 9'3m. Passat el rebedor, accedim al menjador exterior de 15'3m. Del menjador passem al rebedor de la zona de nit, on trobem 2 habitacions exteriors, una doble de 8'7m i l'altre individual de 6'7m. També trobem el bany complert de 2'8m totalment reformat amb plat de dutxa. Al final del rebedor de la zona de nit trobem un ampli safareig exterior de 4'5m. Terra de gres, portes de faig, finestres d'alumini doble. A.A i bomba de calor al menjador i a l'habitació de matrimoni. No deixi escapar l'oportunitat de viure a una de les millors zones de sabadell!
139.000 €
Ver producto
Sabadell (Barcelona)
PROIM comercialitza Promoció d'obra nova a l'historic barri de La Creu Alta de Sabadell. Planta primera de 3 habitacions (1 suitte y 2 individuals), 2 banys complerts amb plat de dutxa i banyera, sala de estar-menjador amb cuina americana de 28 m². La comunitat comptarà amb més de 400 m2 de serveis que multiplicaran la qualitat que ja de per si tenen els habitatges. L'àrea comunitària de l'interior d'illa estarà dotada d'un generós pati amb bancs, plantes i jocs infantils. A més comptarà amb una piscina d'uns 50 m2 amb els seus vestidors i dutxes. Completa la dotació de l'espai del pati una sala polivalent comunitària per a l'ús dels veïns, un espai per bugaderia i zona d'estendre. El Residencial La Creu Alta està situat a 5 minuts de la fantàstica zona verda del Parc de Catalunya així com de El Corte Inglés i el Centre Comercial Paddock.La fantástica ubicacó del Residencial La Creu Alta es troba a només 2 minuts de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Consulti’ns més informació sense compromís, estarem encantats d’atendre'ls !!!! *En aquest preu no s'inclou les despeses de l'escriptura.
262.000 €
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
PROIM, comercializa piso en la Creu de Barbera, de 63m², segun catastro. La vivienda consta de 2 habitacions (1 doble y 1 individual (con salida a balcon)), comedor de 15m², baño reformado con plato de ducha de 6m² y cocina de 10m². Acabados: puerta de entrada blindada, carpinteria interior lacadas, Carpinteria exterior Aluminio dorado / madera, suelos de parquet. Consúltenos más información sin compromiso. Estaremos encantados de atenderle!!!! *En este precio no se incluyen los gastos de la escritura.
110.000 €
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
FS FINQUES SABADELL comercializa este piso a la venta en La Creu de Barber/xc3/xa0. Junto al Parc Vall/xc3/xa8s. Zona residencial y tranquila. ~~Es un primero de altura. Tiene una superficie aproximada de 55 m/xc2/xb2. Actualmente tiene 2 habitaciones, (antes 3), todas ellas exteriores. Cocina independiente. Reformado. Carpinter/xc3/xada exterior de aluminio climalit. Puertas de haya. Suelo de parquet. Aire acondicionado y calor por sistema de conducto en todas las estancias. Trastero privado en terraza comunitaria. Pocos vecinos. Edificio con buena presencia.~~93.724.66.38~www.fsfinques.com
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
Gesfime Inmobiliaria vende casa de 250m2 aprox, molt aprop del Hospital Taulí, distribuïda en tres plantes: En planta baixa, trobem el Menjador-Saló amb sortida a Pati a 60m2, Cuina independent office, 2 Habitacions (1 Individual i 1 Doble), Bany complet amb banyera, Estudi de 20m2. En la primera planta, trobem també Menjador-Saló amb sortida a Balcó, Cuina independent office, Bany de cortesia i 4 Habitacions. I en l'ultima planta es troba Sala polivalent de 64m2 i Terrassa de 30m2. Tota la finca és completament exterior i reformada. Disposa de Calefacció, Aire Acondicionat i també Pàrking. Possibilitat de convertir en dues vivendes independents! En molt bona ubicació, situat a pocs minuts del Centre i de l'Eix Macià, amb serveis, comerços i transport públic a l'avast. NO PERDI L'OPORTUNITAT DE VEURE-LA!
650.000 €
Ver producto
Igualada (Barcelona)
PROMOCI/xc3/x93 D/'OBRA NOVA A IGUALADA: Propera construcci/xc3/xb3 de 12 habitatges a Igualada, zona molt tranquil/xc2/xb7la i amb tots els serveis b/xc3/xa0sics a l/'abast, supermercats, centres m/xc3/xa8dics, escoles, instituts, cafeteries-restaurants, zones verdes, esportives, parcs infantils...~Pisos de 3 habitacions, amb menjador-cuina i sala d/'estar, dos banys i terrassa.~P/xc3/xa0rquing.~Box privat.~Ascensor.~Molt a prop de l/'estaci/xc3/xb3 d/'autob/xc3/xbas i de ferrocarrils.~F/xc3/xa0cil acc/xc3/xa9s a l/'autovia (Barcelona-Lleida)~Inici obra 2024.~Vine a les nostres oficines, a Finques Subirana, pla/xc3/xa7a de la Creu n/xc3/xbamero 1. ~NO ET PERDIS AQUESTA OPORTUNITAT!
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
Propera construcci/xc3/xb3 de 12 habitatges a Igualada, zona molt tranquil/xc2/xb7la i amb tots els serveis b/xc3/xa0sics a l/'abast, supermercats, centres m/xc3/xa8dics, escoles, instituts, cafeteries-restaurrants, zones verdes, esportives, parcs infantils...~Pisos de 3 habitacions, amb menjador-cuina i sala d/'estar, dos banys, i dues terrasses (60,39 + 8,04m2)~P/xc3/xa0rquing.~Box privat.~Ascensor.~Molt a prop de l/'estaci/xc3/xb3 d/'autob/xc3/xbas i de ferrocarrils.~F/xc3/xa0cil acc/xc3/xa9s a l/'autovia (Barcelona-Lleida)~Inici obra 2024.~Vine a les nostres oficines, a Finques Subirana, pla/xc3/xa7a de la Creu n/xc3/xbamero 1. ~NO ET PERDIS AQUESTA OPORTUNITAT!
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
Propera construcci/xc3/xb3 de 12 habitatges a Igualada, zona molt tranquil/xc2/xb7la i amb tots els serveis b/xc3/xa0sics a l/'abast, supermercats, centres m/xc3/xa8dics, escoles, instituts, cafeteries-restaurants, zones verdes, esportives, parcs infantils...~Pisos de 2 habitacions, amb menjador-cuina i sala d/'estar, un bany i terrassa.~P/xc3/xa0rquing.~Box privat.~Ascensor.~Molt a prop de l/'estaci/xc3/xb3 d/'autob/xc3/xbas i de ferrocarrils.~F/xc3/xa0cil acc/xc3/xa9s a l/'autovia (Barcelona-Lleida)~Inici obra 2024.~Vine a les nostres oficines, a Finques Subirana, pla/xc3/xa7a de la Creu n/xc3/xbamero 1. ~NO ET PERDIS AQUESTA OPORTUNITAT!
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
HABITAL vende piso de 110 m2 útiles. Dispone de tres habitaciones dobles, dos baños (uno con bañera y el otro con ducha) y balcón de 8 m2. Tiene trastero comunitario. Los suelos son de gres, la carpintería exterior de aluminio y la interior de roble. La finca dispone de portero automático y ascensor. Ubicado al lado del Mercado de Creu Alta, cerca de comercios, escuelas, principales lineas de bus, C-58 y N-150. ********************************** HABITAL ven pis de 110 m2 útils. Disposa de tres habitacions dobles, dos banys (un amb banyera i l'altre amb dutxa) i balcó de 8 m2. Té traster comunitari. Els terres són de gres, la fusteria exterior d'alumini i l'interior de roure. La finca disposa de porter automàtic i ascensor. Situat al costat del Mercat de Creu Alta, prop de comerços, escoles, principals línies de bus, C-58 i N-150.
229.000 €
Ver producto
Sabadell (Barcelona)
Piso de dos habitaciones (una doble y una individual) y un baño con bañera, en finca semi nueva. Recibidor y cocina officce. Terraza de 9 m2. ¡¡Gran estudio de 38 m2!! Suelos de gres. Carpinteria exterior de aluminio e interior de sapeli. Puerta blindada y cristales dobles. Calefacción y pre instalación de aire acondicionado. La finca dispone de ascensor y portero automático. ¡¡RENFE A CIEN METROS. A CINCO MINUTOS DEL HOSPITAL TAULI. Y AL LADO DEL MERCADO DE CREU ALTA!! ******************************* Pis de dues habitacions (una doble i una individual) i un bany amb banyera, en finca semi nova. Rebedor i cuina officce. Terrassa de 9 m2. 'Gran estudi de 38 m2 !! Terres de gres. Fusteria exterior d'alumini i interior de sapel·li. Porta blindada i vidres dobles. Calefacció i pre instal·lació d'aire condicionat. La finca disposa d'ascensor i porter automàtic. RENFE A CENT METRES. A CINC MINUTS DE L'HOSPITAL TAULI. I AL COSTAT DEL MERCAT DE CREU ALTA !!
166.000 €
Ver producto
Sabadell (Barcelona)
Piso reformado en la zona de Can Rull. Vivienda de 3 habitaciones, baño con plato de ducha, cocina reformada y salón comedor con salida a balcón. Suelos de gres, ventanas de aluminio y carpinteria interior de roble. El estado de la vivienda es inmejorable, por zona y conservación de la misma. Mercadona a cinco minutos. Muy cercano al Estadi de la Nova Creu Alta, a dos minutos andando del Parc Catalunya y a cinco del Eix Macià y el Corte Inglés. Nuestro equipo de tramitación de hipotecas está a su disposición. *************************** Pis reformat a la zona de Can Rull. Habitatge de 3 habitacions, bany amb plat de dutxa, cuina reformada i saló menjador amb sortida a balcó. Terres de gres, finestres d'alumini i fusteria interior de roure. L'estat de l'habitatge és immillorable, per zona i conservació de la mateixa. Mercadona a cinc minuts. Molt proper a l'Estadi de la Nova Creu Alta, a dos minuts caminant del Parc Catalunya i a cinc de l'Eix Macià i el Corte Inglés. El nostre equip de tramitació d'hipoteques està a la seva disposició.
175.000 €
Ver producto
Girona (Girona)
Planta baja en Girona zona Creu de palau~ - 120 m2~ - 30 m2 de salon~ - 120 m2 de terraza~ - 3 habitaciones dobles~ - 2 ba/xc3/xb1os~ - cocina americana equipada~ - suelo de parquet~ - carpinter/xc3/xada exterior de aluminio / climalit.~ - Parking~ Extras: aire acondicionado, armarios empotrados, ascensor, bomba fr/xc3/xado y calor, calefacci/xc3/xb3n, galer/xc3/xada, ojos de buey, piscina comunitaria, puerta blindada, trastero, parking inclu/xc3/xaddo~ ~ no dude en solicitar mas informaci/xc3/xb3n para ver el video de la vivienda~ ~ Planta baixa a Girona zona Creu de palau~ - 120 m2~ - 30 m2 de sal/xc3/xb3~ - 120 m2 de terrassa~ - 3 habitacions dobles~ - 2 banys~ - cuina americana equipada~ - terra de parquet~ - tancaments d/'alumini / climalit.~ - Parking~ Extres: aire condicionat, armaris encastats, ascensor, bomba fred i calor, calefacci/xc3/xb3, galeria, ulls de bou, piscina comunit/xc3/xa0ria, porta blindada, traster, p/xc3/xa0rquing inclos~ ~ no dubti en demanar m/xc3/xa9s informaci/xc3/xb3 per veure el v/xc3/xaddeo del inmoble~ ~
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
CAN VILOCA IMMOBLES posa a la venda pis a zona CREU DE BARBERA, Passeig Almogavares.~~Pis ESCANTONER TOT EXTERIOR, distribu/xc3/xafts en 82 metres constru/xc3/xafts. Ampli menjador amb sortida a balc/xc3/xb3, una cuina gran reformada fa uns 5 anys, bany complet amb dutxa reformat, 3 habitacions exteriors, una /xc3/xa9s doble i 2 individuals. La finca disposa d/xc2/xb4ascensor~~Caracter/xc3/xadstiques interiors:~Terres de gres, finestres d/'alumini climalit, portes lacades en blanc,~~L/'habitatge es troba a una zona molt comercial~~NO DUBTI EN SOL/xc2/xb7LICITAR M/xc3/x89S INFORMACI/xc3/x93 !~_____________________________________________________________________________________________________________________________~~~CAN VILOCA IMMOBLES pone a la venta piso en zona CREU DE BARBERA, Paseo Almogavers !~~Piso CANTONERO TODO EXTERIOR, distribuidos en 82 metros construidos. Amplio comedor con salida a balc/xc3/xb3n, una cocina grande reformada hace unos 5 a/xc3/xb1os, ba/xc3/xb1o completo con ducha reformado, 3 habitaciones exteriores, una de ellas es doble y 2 individuales. La finca dispone de ascensor~~Caracter/xc3/xadsticas interiores:~Suelos de gres, ventanas de aluminio climalit,, puertas lacadas en blanco, ~~La vivienda se encuentra en una zona muy comercial ~~NO DUDE EN SOLICITAR MAS INFORMACI/xc3/x93N !!~__________________________________________________________________________________________________________________~
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
CAN VILOCA IMMOBLES posa a la venda casa a la Creu de Barber/xc3/xa0,~~De superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda 336 metres distribu/xc3/xafts en dues plantes.~~* PLANTA BAIXA destinada a garatge de 183 metres, amb cabuda per a 8 cotxes i lavabo.~~* PRIMERA PLANTA, rebedor, ampli menjador de 20 metres amb sortida a balc/xc3/xb3, cuina~ independent amb sortida a pati interior de 5 metres. 4 habitacions, dues dobles.~ Bany complet 3 peces, terres de gres i sostres d/'alumini.~ Terrassa de 90 metres.~~* SEGONA PLANTA, Terrassa de 80 metres i traster de 15 m2.~~QUALITATS, Terres de Gres, finestres d/'alumini climalit, portes de roure, aire condicionat al menjador, i habitaci/xc3/xb3 de matrimoni, calefacci/xc3/xb3, gas natural, llumin/xc3/xb3s,~~ENTORN, Autobusos, Arbres,Centres comercials, Centres m/xc3/xa8dics, Col/xc2/xb7legis, Parcs, Supermercats, Vistes clares, Zona de pas.~________________________________________________________________________________________________________________________~~CAN VILOCA IMMOBLES pone a la venta casa en la Creu de Barber/xc3/xa0, ~~De superficie construida 336 metros distribuidos en dos plantas.~~* PLANTA BAJA destinada a garaje de 183 metros, con cabida para 8 coches y aseo.~~* PRIMERA PLANTA, recibidor, amplio comedor de 20 metros con salida a balc/xc3/xb3n, cocina ~ independiente con salida a patio interior de 5 metros. 4 habitaciones, dos de ellas dobles.~ Ba/xc3/xb1o completo 3 piezas, suelos de gres y techos de aluminio.~ Terraza de 90 metros.~~* SEGUNDA PLANTA, Terraza de 80 metros y trastero de 15 m2.~~CALIDADES, Suelos de Gres, ventanas de aluminio climalit, puertas de roble, aire acondicionado en el comedor, y habitaci/xc3/xb3n de matrimonio, calefacci/xc3/xb3n, gas natural, luminoso, ~~ENTORNO, Autobuses, /xc3/x81rboles,Centros comerciales, Centros m/xc3/xa9dicos, Colegios, Parques, Supermercados, Vistas despejadas, Zona de paso.
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
CAN VILOCA IMMOBLES pone a la venta piso en zona CREU DE BARBERA, Paseo Almogavares.~~Piso TODO EXTERIOR, distribuidos en 81 metros construidos. Amplio comedor con salida a balc/xc3/xb3n, una cocina grande, ba/xc3/xb1o completo con ducha, 3 habitaciones exteriores, una de ellas es individual y 2 dobles.~ La finca dispone de ascensor~~La vivienda se encuentra en una zona muy comercial~~NO DUDE EN SOLICITAR MAS INFORMACI/xc3/x93N !!!~__________________________________________________________________________________________________________________~~CAN VILOCA IMMOBLES posa a la venda pis a zona CREU DE BARBERA, Passeig Almogavares.~~Pis TOT EXTERIOR, distribu/xc3/xafts en 81 metres constru/xc3/xafts. Ampli menjador amb sortida a balc/xc3/xb3, una cuina gran, bany complet amb dutxa, 3 habitacions exteriors, una /xc3/xa9s individual i 2 dobles.~ La finca disposa d/xc2/xb4ascensor~~L/'habitatge es troba a una zona molt comercial~~NO DUBTI EN SOL/xc2/xb7LICITAR M/xc3/x89S INFORMACI/xc3/x93 !!!
Ver producto

4 fotos

Badalona (Barcelona)
Preciosa vivienda en la zona de Pep Ventura, Badalona a escasos metros de C.C Magic Badalona! La vivienda esta prácticamente a estrenar, nunca ha sido habitada, esta muy bien comunicada a paradas de autobuses, metros y C-31 a escasos minutos del centro de Barcelona. Esta distribuida en tres habitaciones, una en suite y dos individuales, todas ellas con ventanas y muy luminosos, tiene un amplio salón de 18m2 totalmente amueblado y con una muy buena distribución, tiene cocina office de 11m2 muy amplia con vistas a un luminoso y amplio patio de luces abierto, esta totalmente equipada con todos los electrodomésticos incluidos, consta de dos baños uno de ellos en suite completo con bañera y el otro tiene plato de ducha. Consta de piscina comunitaria, solarium y placas solares. En el precio incluye trastero y parquing. La finca tiene unos niveles de seguridad altos, tiene doble acceso des de la via pública, con doble puerta y videoportero. El acceso a parquing y trastero tienen una entrada adicional con llave, asimismo también se puede acceder des de el ascensor, para dirigirse a las viviendas hay una entrada en cada rellano con llave (cortafuegos)SI cree que esta puede ser su vivienda, no dude en llamarnos, nosotros le ayudaremos y le informaremos de todo! ¡Llamenos!.Preciosa habitatge a la zona de Pep Ventura, Badalona a escassos metres de C.C Magic Badalona! L'habitatge està pràcticament a estrenar, mai ha estat habitada, està molt ben comunicada parades d'autobusos, metres i C-31 a escassos minuts del centre de Barcelona. Aquesta distribuïda en tres habitacions, una en suite i dues individuals, totes elles amb finestres i molt lluminosos, té un ampli saló de 18m2 totalment moblat i amb una molt bona distribució, té cuina office de 11m2 molt àmplia amb vista a un lluminós i ampli pati de llums obert, està totalment equipada amb tots els electrodomèstics inclosos, consta de dos banys un d'ells en suite complet amb banyera i l'altre té plat de dutxa. Consta de piscina comunitària, solàrium i plaques solars. En el preu inclou traster i pàrquing.La finca té uns nivells de seguretat alts, té doble accés des de la via pública, amb doble porta i videoporter. L'accés a pàrquing i traster tenen una entrada addicional amb clau, així mateix també es pot accedir des de l'ascensor, per dirigir als habitatges hi ha una entrada a cada replà amb clau (tallafocs)SI creu que aquesta pot ser la seva vivenda, no dubti en trucar-nos, nosaltres l'ajudarem i l'informarem de tot!
278.000 €
Ver producto
Sant Andreu de Llavaneres (Barcelona)
Espectacular piso situado en primera línea de mar en Sant andreu de llavaneres con unas vistas increíbles al mar y totalmente despejadas. El piso tiene luz prácticamente todo el día y con los mejores acabados, suelos de parquet, puertas de roble, todas las ventanas son climalit, la puerta exterior es blindad, tiene video-portero y piscina comunitaria. Consta de 110m2 los cuales están distribuidos en un maravilloso salon de 30m2 totalmente diáfano con grandes ventanales y salida directa a la gran terraza de 140m2, la habitación principal en suite con un baño completo y salida directa al balcón y terraza, 3 habitaciones simples todas ellas con ventanales y luminosas que dan al balcón, la cocina es office con acabados en mármol y consta de 12m2 con lavandería y acceso a la terraza, tiene 2 baños uno en suite, ambos completos, tiene 2 plazas de parking dobles y un trastero incluidos en el precio. No se queden con las ganas de verla! Si cree que esta puede ser su vivienda no dude en llamarnos, le atenderemos encantados y sin ningún compromiso.LLAMENOS!Espectacular pis situat a primera línia de mar a Sant andreu de llavaneres amb unes vistes increïbles al mar i totalment buidades. El pis té llum pràcticament tot el dia i amb els millors acabats, terres de parquet, portes de roure, totes les finestres són climalit, la porta exterior és blindad, té video-porter i piscina comunitària. Consta de 110m2 dels quals estan distribuïts en un meravellós saló de 30m2 totalment diàfan amb grans finestrals i sortida directa a la gran terrassa de 140m2, l'habitació principal en suite amb un bany complet i sortida directa al balcó i terrassa, 3 habitacions simples totes elles amb finestrals i lluminoses que donen al balcó, la cuina és office amb acabats en marbre i consta de 12m2 amb bugaderia i accés a la terrassa, té 2 banys un en suite, tots dos complets, té 2 places de pàrquing dobles i un traster inclosos en el preu.No es quedin amb les ganes de veure-la!Si creu que aquesta pot ser el seu habitatge no dubti en trucar-nos, us atendrem encantats i sense cap compromís.TRUQUI'NS!
460.000 €
Ver producto
Igualada (Barcelona)
PIS + CENTRE + TERRASSA + ASCENSOR~Si el que est/xc3/xa0s buscant un pis que tingui de tot, aquest /xc3/xa9s el teu pis. Vols que estigui ubicat al centre? A ple centre, el costat de la Pla/xc3/xa7a de la Creu. Que tingui ascensor? T/xc3/xa9 ascensor. Terrassa? 80 m2 de terrassa. Pis per entrar a viure, amb 3 habitacions i bany complet. Ideal per inversi/xc3/xb3 o per anar a viure.~No deixis de donar-li una ullada, et sorprendr/xc3/xa0!
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
FINQUES CLAV/xc3/x89 7 comercialitza la venda d/'aquest pis a la zona de la Pla/xc3/xa7a Europa a Castellar del Vall/xc3/xa8s.~ ~El pis te una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda de 91m2, est/xc3/xa0 totalment reformat i es distribueix de la seg/xc3/xbcent manera: ~~Entrem i tenim un ampli rebedor que d/xc3/xb3na pas a una habitaci/xc3/xb3 doble exterior, posteriorment a trav/xc3/xa9s del distribu/xc3/xafdor, trobem el bany complet amb plat de dutxa i dues habitacions individuals de bon tamany que s/xc3/xb3n exteriors. ~~Despr/xc3/xa9s passem a la zona de dia, una cuina de 13m2 tipus office amb safareig, i el menjador de 20 m2, molt llumin/xc3/xb3s amb sortida a un balc/xc3/xb3 amb vistes a la Pla/xc3/xa7a Europa i al Puig de la Creu.~ ~Cal destacar que el pis est/xc3/xa0 en molt bon estat, la fusteria exterior /xc3/xa9s d/'alumini, els terres s/xc3/xb3n de gres, te aire condicionat al menjador, calefacci/xc3/xb3 a gas natural, es ven amb pla/xc3/xa7a d/'aparcament, te ascensor i est/xc3/xa0 en molt bona zona.~Despeses comunitaries trimestrals.~~ ~ Si vols que fem una visita no dubtis en trucar-nos al 937145285 i la planifiquem!!~~~Disponibilitat de la finca a acordar. L/xc2/xb4oferta est/xc3/xa0 subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense av/xc3/xads previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen car/xc3/xa0cter merament orientatiu. El preu no inclou despeses notarials, registrals ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels seg/xc3/xbcents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d/xc2/xb4habitatges (obra nova) l/xc2/xb4IVA i l/'AJD; (ii) en les segones i ulteriors lliuraments d/xc2/xb4habitatges (habitatges de segona m/xc3/xa0) el pagament de l/'ITP; (iii) l/xc2/xb4aranzel notarial i registral en tots dos casos. Per a la resta de la informaci/xc3/xb3 exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a les nostres oficines o b/xc3/xa9 trucar al 9 3 7 1 4 5 2 8 5.
Ver producto

4 fotos

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es