-
loading
Solo con imagen

Parquing lloguer

Listado top ventas parquing lloguer

Terrassa (Barcelona)
Ref.91356 CASA EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - 4 HABITACIONS - 2 BANYS - PLAÇA DE PÀRQUING- GRAN ZONA JARDÍ AMB BARBACOA - TERRASSA - ACABATS DE QUALITAT - PLAQUES SOLARS - REFORMA TOTAL. Què li puc demanar a una casa perquè es converteixi en la meva llar? - Que sigui àmplia, lluminosa i d´estètica neta. - Que tingui línies actuals - Que estigui ben situada, de manera que quan agafi el cotxe ho faci perquè em ve de gust conduir. - Poder donar-li el meu toc personal moblant-la al meu gust. - I, per mi, el més important, que la casa estructuralment estigui bé. (aquesta casa fa 13 anys es va fer totalment nova) Doncs bé, si reconeixes alguna d´aquestes característiques imprescindibles com a teves, a continuació et presentem una LLAR feta a la teva mida. L´HABITATGE 150m2 3 habitacions + 1 gran estudi 2 banys Jardí Terrassa Calefacció PÀRQUING T'AGRADARÀ SABER... CASA CONSTRUIDA FA 15 ANYS, plaques solars, alarma, sistema de música a totes les zones de la casa, intercomunicador, banyera d´hidromassatge, pàrquing. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d'experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l'inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca.
399.000 €
Ver producto
Barcelona (Barcelona)
REF. MCB5355EF~ ~ Piso con parquing en alquiler distrito 22 de poblenou, planta primera de 65 m2 /xc3/xbatiles y 82 m2 construidos, con terraza de 4 m2 con frente a la calle en zona 22 de Poblenou.~~ DISTRIBUCI/xc3/x93N~ - Sal/xc3/xb3n comedor~ - Terraza~ - Cocina office~ - 1 dormitorio doble y 1 individual~ - 1 ba/xc3/xb1o completo ~~ CALIDADES:~ - Propiedad en buen estado para entrar a vivir~ - Cocina office equipada y amueblada~ - Carpinter/xc3/xada exterior de aluminio climalit e interior de madera.~ - Suelo de parquet y en ba/xc3/xb1o de gres porcel/xc3/xa1nico.~ - Agua caliente y calefacci/xc3/xb3n con caldera de gas natural.~ - Aire Acondicionado~ - Puerta blindada~ - Ascensor~ - Edificio del a/xc3/xb1o 2003~~ZONA Y TRANSPORTE PUBLICO:~ Se encuentra ubicado en Barcelona, zona 22@ de Poblenou. Se ubica a 1640m de la playa. A 600m andando de la parada de Metro "Poblenou" (L/xc3/xadnea4), a menos de 100m del Tram y bien comunicado con autobuses.~ Dispone de todos los servicios: ambulatorio, c/xc3/xa9ntrico, centros comerciales, centros m/xc3/xa9dicos, colegios, hospitales, parques, supermercados, zonas de paso y zonas infantiles. ~ Se ubica en la proximidad del Parc del centre de Poblenou, de la Avda Diagonal y de la Ramba de Poblenou.~ ~Alquiler: 1400 /xe2/x82/xac /MES (incluido plaza de parquing)~No se permiten mascotas.~Entrar a vivir a partir del mes de diciembre~~/xc3/x8dndex R.P.LL. /xc3/x80rea inferior 16.25/xe2/x82/xac/m2 - Mig 17.17/xe2/x82/xac/m2 - /xc3/x80rea superior 21.46/xe2/x82/xac/m2~El precio anunciado incluye: renta alquiler seg/xc3/xban l/'/xc3/xadndex de refer/xc3/xa8ncia de preus de lloguer + otros gastos asociados al inmueble
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
LOCAL DE LLOGUER (ACTUALMENT OFICINES) AL CENTRE D/'IGUALADA. ~ Sup. 100 m2 aprox. Pati interior, comptadors d/'alta (aigua i llum), lavabo amb aigua calenta, aire condicionat/bomba de calor, instal.laci/xc3/xb3 el/xc3/xa8ctrica i de tel/xc3/xa8fon. Opci/xc3/xb3 parquing.~ A les fotos podeu veure l/xc2/xb4etiqueta amb l/xc2/xb4escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.~ INFORMI/'S!
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91332 PISAZO EN VENDA EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - 5 HABITACIONS - 3 BALCONS - ORIENTACIÓ SUD - 3 BANYS - ZONA SAFAREIG. (OPCIÓ PÀRQUING) Hi ha un món millor a Terrassa. Un món secret. Un món el qual preval el benestar, el silenci, la llum, la qualitat de vida i l'estètica. El silenci no és silenci, és l'absència del tot. Un micro món en el qual no hi ha res lleig, tot respira un alè de bellesa que fa que el teu dia a dia millori. Tot això i més és aquest pis espectacular al carrer per excel-lència de Terrassa. En tot això i tenen molt a veure els seus propietaris, una parella a vessar de felicitat i bon rollo.. un plaer haver conegut gent així. DISTRIBUCIÓ: - Espectacular Hall de 11m2 - Menjador 33m2 amb preciosa llar de foc - Cuina 9m2 - Safareig 4m2 - Habitació 1 (suitte) 15m2 amb sortida a un balcó - Habitació 2 15m2 - Habitació 3 15m2 amb sortida a un balcó - Habitació 4 (suitte) 15m2 amb sortida a un balcó - Habitació 5 10m2 - 3 banys T'AGRADARÀ SABER... El pis no té parets mestres, així que pots fer-hi qualsevol modificació sense problemes. És l'únic pis de tota la comunitat que disposa de llar de foc. * El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge. Informació Disponibilitat sobre acord. L´oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense avís previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen caràcter merament orientatiu. A l´efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies jurídiques de la compravenda l´Agència recomana acudir a un professional competent independent. El preu no inclou despeses ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels següents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d´habitatges (obra nova) l´IVA i l´AJD; (Ii) en les segones i ulteriors entregues d´habitatges (habitatges de segona mà) el pagament de l´ITP; (Iii) l´aranzel notarial i registral en ambdós casos. Per a la resta de la informació exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a l´Agència.
385.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91335 PIS EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - GRAN MENJADOR/CUINA - 2 HABITACIONS - ESPECTACULAR TERRASSA - PÀRQUING DE LLOGUER A SOTA LA PLAÇA VELLA. Feia fred però anava ben tapat i el sol començava a escalfar. Vaig arribar a la plaça vella i estava la fira Santa Llucia montada, em vaig sentir com al poble i és que si alguna cosa té el centre històric de terrassa és que respira aires de poble. Com que anava amb temps vaig passejar a veure què hi havia a les paradetes, però finalment no vaig comprar res. Tot seguit va arribar la fotògrafa i vaig anar a fer les fotos d'aquest pis... aquí teniu el resultat. HABITATGE: -Menjador 30m2 -Cuina 10m2 -Bany amb dutxa -Habitació 10m2 -Habitació 15m2 + vestidor -Terrassa 18m2 -Plaça de pàrquing de lloguer sota la plaça vella T'AGRADARÀ SABER... L'edifici és una finca del 2010, una de les últimes promocions d'obra nova que s'han fet al centre. * El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Agencia Registrada: aicat 7271 / api A11469 Asesoramiento personalizado en la compra-venta y la gestión de tu actual vivienda. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge. Informació Disponibilitat sobre acord. L´oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense avís previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen caràcter merament orientatiu. A l´efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies jurídiques de la compravenda l´Agència recomana acudir a un professional competent independent. El preu no inclou despeses ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels següents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d´habitatges (obra nova) l´IVA i l´AJD; (Ii) en les segones i ulteriors entregues d´habitatges (habitatges de segona mà) el pagament de l´ITP; (Iii) l´aranzel notarial i registral en ambdós casos. Per a la resta de la informació exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a l´Agència.
239.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91883 - CASA D'OBRA NOVA EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - PÀRQUING - 4 HABITACIONS - 2 BANYS - ESPECTACULAR JARDÍ AMB PISCINA AMB CLORADOR SALÍ DE 95M2 - AEROTERMIA. Gaudeix de l’ oportunitat de personalitzar casa teva, presentem un projecte d´obra nova, una casa fantàstica amb un pati de 62 m2 amb piscina i garatge per 1 cotxe, tot això, només a 2 minuts del CENTRE. El projecte està distribuït en les següents plantes: ▸La planta baixa, hi trobaràs, el garatge i un rebedor que ens condueix fins la zona de dia: cuina, menjador, sala d’ estar.. tu tries la distribució segons sigui el teu dia a dia, a continuació hi ha el JARDÍ de 62m2 amb piscina, un petit luxe enmig de la ciutat. Al final del jardí i trobem un portxo per a posar la teva barbacoa. ▸Si accedim a la primera planta, hi ha una habitació individual, una doble i un bany, a continuació una preciosa suite amb el bany i un vestidor. ◂ ▸La següent planta, trobem un estudi diàfan de 32m2 amb moltes possibilitats per fer-hi, un gran despatx, una sala de jocs, o, fins i tot, una quarta habitació◂ Cases equipades amb: JARDÍ DE 62m2 AEROTERIMIA PISCINA AMB CLORADOR SALÍ PARQUING 2 BANYS ASEO 4 HABITACIONS Una llar excel•lent per iniciar noves experiències. *El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca.
470.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91333 PIS EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - 3 HABITACIONS - 2 BANYS - BALCÓ A PEU DE MENJADOR I CUINA - VISTES A LA PISCINA I ZONA COMUNITÀRIA - ZONA SAFAREIG - PLAÇA DE PÀRQUING GRAN Viure en aquest pis, en un complex amb piscina i al centre de Terrassa és el somni de molts Terrassencs. Pis al centre de Terrassa i pis d'estiueig, dos en un, com els edredons d'Ikea d'hivern/estiu. Un pis amb totes les comoditats de viure a dos minuts del "meollo" del centre a l'hivern i de gaudir de la piscina a l'estiu, sense necessitat de sortir fugint de la nostra benvolguda ciutat per gaudir de la desconnexió. HABITATGE: - Menjador 22m2 sortida a balcó amb vistes a piscina. - Cuina àmplia 8m2 amb sortida a balcó. - 3 habitacions una amb suite - Bany complert - Zona safareig - Pàrquing. * El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Agencia Registrada: aicat 7271 / api A11469 Asesoramiento personalizado en la compra-venta y la gestión de tu actual vivienda. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge. Informació Disponibilitat sobre acord. L´oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense avís previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen caràcter merament orientatiu. A l´efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies jurídiques de la compravenda l´Agència recomana acudir a un professional competent independent. El preu no inclou despeses ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels següents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d´habitatges (obra nova) l´IVA i l´AJD; (Ii) en les segones i ulteriors entregues d´habitatges (habitatges de segona mà) el pagament de l´ITP; (Iii) l´aranzel notarial i registral en ambdós casos. Per a la resta de la informació exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a l´Agència.
260.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91355 CASA EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - FAÇANA DE 7M - 5 HABITACIONS - 3 BANYS - ESPECTACULAR TERRASSA ORIENTACIÓ SUD AMB VISTES A L'ESCOLA PIA - PÀRQUING PER A DOS COTXES - SOTAN - ZONA SAFAREIG En el mercat immobiliari que estem vivint avui hi ha 3 factors que destaquen en importància a l'hora de comprar-se una nova casa: ubicació, ubicació i ubicació. És obvi que qualsevol altre detall de la casa es pot modificar, actualitzar o adaptar al gust i necessitats dels seus propietaris, però, de moment, la ubicació es caracteritza per la seva invariabilitat. Els defensors d'aquesta teoria asseguren que la qualitat de vida que ofereix un habitatge ve determinada per la seva proximitat a col·legis, universitat, hospital, zones verdes, centres comercials, supermercats, seguretat de la zona, tipus de veïnat i proximitat al centre i a les principals vies de comunicació de la ciutat. Analitzant la ubicació d'aquesta casa es pot arribar a la conclusió que, a vegades, sembla que sí que es pot tenir tot. HABITATGE Planta Principal -Menjador 33m2 -Cuina 15m2 -Sortida exterior (lluernari) 10m2 -Zona safareig + bany -Zona entrada 6m2 Planta 1ra -Distribuidor 8m2 -Habitació 8m2 -Bany -Habitació 9m2 -Habitació 7m2 -Habitació 11m2 + bany Planta 2na -Zona Estudi 30m2 -Terrassa Orientació sud 30m2 Planta PÀRQUING 30m2 amb un sòtan * El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Agencia Registrada: aicat 7271 / api A11469 Asesoramiento personalizado en la compra-venta y la gestión de tu actual vivienda. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge. Informació Disponibilitat sobre acord. L´oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense avís previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen caràcter merament orientatiu. A l´efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies jurídiques de la compravenda l´Agència recomana acudir a un professional competent independent. El preu no inclou despeses ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels següents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d´habitatges (obra nova) l´IVA i l´AJD; (Ii) en les segones i ulteriors entregues d´habitatges (habitatges de segona mà) el pagament de l´ITP; (Iii) l´aranzel notarial i registral en ambdós casos. Per a la resta de la informació exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a l´Agència.
590.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91254 CASA EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - 4 HABITACIONS - 2 BANYS - GRAN ZONA JARDÍ - GOLFES - ZONA SAFAREIG - ZONA TRASTER - PÀRQUING DE LLOGUER A LA FINCA DEL COSTAT. El que ens fa estar a gust en un lloc no són les quatre parets que ens envolten, perquè quatre parets són quatre parets. Es tracta de com es relaciona aquest espai amb l´exterior, com aquelles parets s´obren, es tanquen, filtren, respiren... Aquesta casa, que d´entrada ja agrada, el primer que aconsegueix és un alt nivell de confort Feta amb molt bon gust fa que això i la ubicació que té, sigui una casa a tenir molt en compte. HABITATGE Planta principal - Hall 9m2 - Menjador 30m2 amb llar de foc. - Cuina 10m2 - Zona jardí 35m2 - Zona safreig - Bany amb dutxa Planta primera - Habitació doble 8m2 - Habitació doble 8m2 - Habitació doble 9m2 - Habitació doble 10m2 (les habitacions disposen d'armaris encastats) - Bany amb banyera Planta segona (SOTA COBERTA) hi tenim unes golfes habitables on si accedeix amb una escala. *El preu no inclou impostos ni despeses de gestió.
365.000 €
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
REF: 80115 - Modern xalet amb piscina a Castellar del Vallés, Can Font – Ca n´ Avellaneda Propera a les poblacions de Matadepera, Terrassa i Sabadell. Situada en zona tranquil·la, envoltada d'un excel·lent entorn natural, lluminós i amb àmplies vistes. Disposa de 350 m2 construïts en una parcel·la de 840 m2, distribuïts en 3 plantes. Accedim a l’entrada principal baixant unes escales. Trobem un ampli rebedor que dona pas a un saló menjador-cuina-office (totalment equipada), tot en una sala diàfana amb grans finestrals molt lluminosos amb sortida al exterior on trobem en tres espais una magnífica piscina d’aigua salada, una zona chill-out i una taula amb barbacoa. Des del rebedor accedim a la zona de nit, de dues habitacions dobles, un bany i una suite amb terrassa. Trobem la zona de bugaderia amb sortida al exterior. Un ascensor comunica amb el ampli pàrquing per a dos cotxes, una sala de màquines i la planta semi-soterrani, on hi ha una sala amb un bany. Des de el jardí accedim a una gran sala per treball, gimnàs o jocs per nens. Característiques de gran qualitat Fusteria exterior d'alumini amb doble vidre, persianes motoritzades. Paviment porcel-lànic, calefacció de gas-oil amb terra radiant. Descalcificador, osmosis. Sistema d’ozó per neteja i desinfecció de la casa i de la roba per evitar productes químics. Aspiració centralitzada. Aire condicionat. Fil musical. Sistema d'alarma. Any de construcció 2009. *El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de venda o lloguer de la seva vivenda, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de futur. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per això ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Qualitat i servei al millor preu. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge. Formem part del col·lectiu MLS Comprarcasa. Col·laborem i compartim les propietats que cadascuna de les immobiliàries captin, gestionant els immobles de manera conjunta. Treballem sota el mateix codi ètic, els mateixos procediments de treball i donem un millor assessorament al client buscant sempre la seva satisfacció.
499.000 €
Ver producto

4 fotos

España
Ubicaci/xc3/xb3n privilegiada en pleno centro de la ciudad, situado sobre LA RIERA se encuentra este maravilloso /xc3/x81TICO D/xc3/x9aPLEX, perfectamente distribuido; en la primera planta encontramos un amplio recibidor que da acceso a un gran sal/xc3/xb3n de 28 m2 con balc/xc3/xb3n exterior, una cocina office con espacio para 4 comensales con una galer/xc3/xada anexa. En la planta superior encontramos, 3 dormitorios (2 de ellos dobles), ba/xc3/xb1o completo con ba/xc3/xb1era y aseo con ducha, totalmente exterior y soleado, vistas despejadas. Excelente estado de conservaci/xc3/xb3n. Parquing opcional de alquiler en la misma finca. DISFRUTE DE UNA ZONA Y ENTORNO PRIVILEGIADO/xc2/xa1/xc2/xa1~~Ubicaci/xc3/xb3 privilegiada al centre de la ciutat, situat sobre LA RIERA es troba aquest meravell/xc3/xb3s /xc3/x80TIC D/xc3/x9aPLEX, perfectament distribu/xc3/xaft; a la primera planta hi trobem un ampli rebedor que d/xc3/xb3na acc/xc3/xa9s a un gran sal/xc3/xb3 de 28 m2 amb balc/xc3/xb3 exterior, una cuina ofice amb espai per a 4 comensals amb una galeria anexa. A la planta superior hi trobem, 3 dormitoris (2 d/'ells dobles), bany complet amb banyera i lavabo amb dutxa, totalment exterior i assolellat, vistes clares. Excel/xc2/xb7lent estat de conservaci/xc3/xb3. ~Pk opcional de lloguer a la mateixa finca. GAUDEIX D/'UNA ZONA I ENTORN PRIVILEGIAT/xc2/xa1/xc2/xa1
Ver producto

4 fotos

España
Art/xc3/xa9s, Zona molt tranquila i a prop del centre. Es ven o es lloga apartament de planta baixa, cuina americana amb vitro, menjador molt llumin/xc3/xb3s amb sortida a balc/xc3/xb3, 1 habitaci/xc3/xb3 doble, 1 bany amb plat de dutxa, calefacci/xc3/xb3 de gas natural, pla/xc3/xa7a de parquing i traster. NOMES CONTRACTES DE 11 MESOS !!! DISPONIBLE LLOGUER 1 DE MAIG!!!
Ver producto

4 fotos

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es