Proleg daurora bertrana
Listado proleg daurora bertrana
-
Camperola com el meu pare, ells eren gent senzilla]passat el temps i sense poder dedicar-se completament, he intentat perfeccionar cada dia mésde petit sempre vaig tenir el somni de fer poesia, escriure alguna cosa que la meva mare ens deia en veu, parlant en vers(manuel parra, pròleg)y de repente, poesÃael resultat són diversos milers d'escrits poètics, fins decidir-me a publicar
España
15 €
-
La guia, a banda de ser una proposta de descoberta del sud de la provÃncia de lleida, és un inventari del seu excel·lent patrimonien diu l'escriptor josep vallverdú, al próleg, 'els atractius d una guia com aquesta seran molts per al lector, el del paÃs perqué descobrirá moltes, moltes realitats que no li havien estat abans revelades, i el visitant de fora perqué aquest sà que veurá obrir-se progressivament un ventall de belleses i riqueses naturals i históriques i, a més a més, descobrirá la fortalesa humana d una identitat i carácter que desconeixiaes una guia orientada a informar sobre el terreny amb precisió, obeint el desig d acompanyar el visitant, peró també una guia que destaca punts básics, raonats en la seva entitat, de cada divisió del territori acotat
España
19 €
-
Cuina fácil, de temporada, per fer a casaa més, el llibre inclou menús dels millors xefs: andoni luis aduriz, xavier pellicer, jordi cruz, joan roca i jean louis neichel, els seus grans mestresdavid andrés és el cap de cuina de l'abac, guardonat amb tres estrelles michelin i considerat el millor xef jove del paÃs durant tres anys consecutius«en molt pocs anys ha aconseguit ser la má dreta d'un altre dels grans, jordi cruz, inaugurar amb la famÃlia un restaurant a la seva igualada natal, el somiatruites, i guanyar-se el respecte i l'admiració del gremi i de la premsa gastronómicaa de l'alta cuina a casa hi trobareu seixanta receptes, ordenades per les temporades de l'any, que combinen productes de la terra amb la cuina d'avantguardala seva história és un exemple de superació i constáncia i ens ensenya que no s'han de deixar escapar les oportunitats per arribar al més alt, sempre tocant de peus a terradel próleg d'andoni luis aduriz, xef del restaurant mugaritz amb la col·laboració de la generalitat de catalunya, departament de cultura] qui signa aquest llibre us ensenyará a cuinar, peró el seu mestratge és més elevat»
España
19 €