El llibre
Listado el llibre
-
] qui signa aquest llibre us ensenyará a cuinar, peró el seu mestratge és més elevat»a més, el llibre inclou menús dels millors xefs: andoni luis aduriz, xavier pellicer, jordi cruz, joan roca i jean louis neichel, els seus grans mestresdel próleg d'andoni luis aduriz, xef del restaurant mugaritz amb la col·laboració de la generalitat de catalunya, departament de culturaa de l'alta cuina a casa hi trobareu seixanta receptes, ordenades per les temporades de l'any, que combinen productes de la terra amb la cuina d'avantguardadavid andrés és el cap de cuina de l'abac, guardonat amb tres estrelles michelin i considerat el millor xef jove del país durant tres anys consecutiusla seva história és un exemple de superació i constáncia i ens ensenya que no s'han de deixar escapar les oportunitats per arribar al més alt, sempre tocant de peus a terracuina fácil, de temporada, per fer a casa«en molt pocs anys ha aconseguit ser la má dreta d'un altre dels grans, jordi cruz, inaugurar amb la família un restaurant a la seva igualada natal, el somiatruites, i guanyar-se el respecte i l'admiració del gremi i de la premsa gastronómica
España
19 €
-
Precisament, en redactar el llibre ciència dels materials (edicions de la universitat de barcelona, 2007) vam veure la necessitat d’escriure una obra que contingués, en català, les definicions concretes dels termes tractats en la ciència i en la tècnica dels materialsel món de la ciència i de la tècnica, cada dia més globalitzat i més propens a adaptar mots o termes anglosaxons és, per aquests motius, una mica refractari a la introducció del català en la seva tasca quotidiana, com ho demostra l’absència de revistes en català sobre aquests temes, o no disposar, fins a dia d’avui, d’un diccionari de materialsaixí ha nascut aquest llibre, tan senzill com meticulós, tan planer com precís, tan pròxim com interessant, tan útil com engrescador, tan científic com tècnic, tan complex com comprensible, que posem a l’abast de l’estudiós i que voldríem tan ple d’encert com ho és de bona voluntat
España
16 €
-
El seu primer llibre de sons i textures! amb la colen aquest preciós llibre els nens coneixeran els peluixos, podran acariciar les seves suaus textures i divertir-se amb els sonslaboració de la generalitat de catalunya, departament de cultura
España
11 €
-
Si bé no s'ajusta a cap programa concret, forneix els coneixements necessaris a molts plans d'estudis (com ara la preparació a la prova d de la generalitat de catalunya) i és útil com a llibre d'autoaprenentatge i de consulta, sempre en un nivell superioral final conté una antologia literária amb autors dels segles xiv-xv (de sant vicent ferrer a jaume roig)integrant el catala complet, curs superior de llengua, aquest segon volum estudia la morfologia i la sintaxi, és a dir, la gramática própiament ditaversió totalment reelaborada, molt ampliada i posada al dia respecte a 'el catalá /2', el present volum constitueix un manual práctic i normatiu, prudentment innovadorva flanquejat per una carpeta d'exercicis (titulada 'exercicis del catalá complet /2'), dels quals existeix també un solucionari (titulat 'clau dels exercicis del catalá complet /2')
España
17 €
-
En aquest llibre es donen unes pautes básiques per al cultiu d'hortalisses als balcons i terrassestot el llibre és, d'una banda, el fruit de molts anys de practicar l'horticultura en una terrassa i, de l'altra, una invitació a aquesta aventura joiosa d'experimentació, aprenentatge, delit idisponible també en castellábones hortalissesestá pensat per als qui vulguin iniciar-se en aquesta apassionant activitat de produir aliments a casa sevahi trobarem tot alló que cal tenir en compte per a la instal·lació, maneig i planificació de l'hort i també indicacions per produir compost i de com controlar les plaguesla descripció detallada de les hortalisses que s'adapten al cultiu en recipients en completen la informacióla senzilla explicació de la fisiologia de les plantes facilita la comprensió de les recomanacions i les técniques que s'hi proposen
España
17 €
-
En aquest llibre s'ha fet un recull de totes les formatgeries i els formatges artesans que s'elaboren actualment a catalunya amb l'ànim d'apropar al lector aquest gran patrimoni gastronòmic de casa nostrael llibre us convida a endinsar-vos en el sector formatger català i a consumir el formatge de la nostra terra, un producte deliciós que no té res a envejar als que s'elaboren als països veïnsles formatgeries s'han organitzat de manera geogràfica a través de rutes que faciliten la seva localització i la planificació de les visitesde cada formatgeria s'ha fet una fitxa amb les seves dades més significatives, una nota de tast del seu formatge més emblemàtic i un suggeriment de maridatgea banda del producte làctic, s'ha volgut destacar la història humana que hi ha al darrere de cada obrador: la filosofia de vida del formatger i el canvi vital que suposa el pas de la ciutat a l'àmbit rural, a la feina de pastors i elaboradors de formatges
España
20 €