Dades extraescolares
Listado dades extraescolares
-
La simbiosi de les dades sincròniques i diacròniques presentades, fins ara inexplorades, enriqueix l’aproximació teòrica a les tendències i patrons de l’evolució de la negació en les llengües naturalsconcretament, a través de dades dialectals actuals i de la llengua antiga, presenta una aproximació a la variació i al canvi lingüístic dels minimitzadors (‘substantius que denoten quantitats mínimes d’alguna cosa’, com cap, gota, molla, pas, etcla recerca s’enceta amb una revisió de les nocions clau per explicar la variació i el canvi lingüístic en les expressions negativess’estableixen dues fases en la reanàlisi dels minimitzadors: la primera dóna lloc al seu ús com a tpn lligats inicialment a la quantificació i, posteriorment, com a marques amb propietats discursives pròpies; i la segona explica multifactorialment la renovació de la negació oracional (cicle de jespersen)als capítols centrals, s’analitzen els minimitzadors pirinencs i s’evidencia l’interès filològic i el potencial explicatiu d’aquestes marques quant a l’evolució de la negacióaquesta recerca explora l’expressió de la negació en les varietats del contínuum romànic pirinenc) en contextos negatius
España
-
Totes les pràctiques corresponen a casos o supòsits reals, o bé com a part del procés diagnòstic molecular rutinari, o bé com a pràctica habitual en el laboratori molecular o en la consulta genètica, inclòs l’accés a bases de dades del genoma humà a internetaquest llibre està pensat, específicament, per a l’assignatura de genètica mèdica de la facultat de medicina de la universitat de barcelonas’ha inclòs abundat material gràfic que n’enriqueix el contingutels temes corresponen a la matèria teòrica impartida a classe i a les pràctiques previstes
España
23 €
-
De cada formatgeria s'ha fet una fitxa amb les seves dades més significatives, una nota de tast del seu formatge més emblemàtic i un suggeriment de maridatgeel llibre us convida a endinsar-vos en el sector formatger català i a consumir el formatge de la nostra terra, un producte deliciós que no té res a envejar als que s'elaboren als països veïnsles formatgeries s'han organitzat de manera geogràfica a través de rutes que faciliten la seva localització i la planificació de les visitesa banda del producte làctic, s'ha volgut destacar la història humana que hi ha al darrere de cada obrador: la filosofia de vida del formatger i el canvi vital que suposa el pas de la ciutat a l'àmbit rural, a la feina de pastors i elaboradors de formatgesen aquest llibre s'ha fet un recull de totes les formatgeries i els formatges artesans que s'elaboren actualment a catalunya amb l'ànim d'apropar al lector aquest gran patrimoni gastronòmic de casa nostra
España
20 €