-
loading
Solo con imagen

Habitacions lloguer

Listado top ventas habitacions lloguer

Castellar del Vallès (Barcelona)
FINQUES CLAV/xc3/x89 7 comercialitza la venda o el lloguer amb opci/xc3/xb3 a compra d/'aquest pis de 3 habitacions a l/'Avinguda Sant Esteve, a Castellar del Vall/xc3/xa8s.~~Te una superf/xc3/xadcie de 78m2 i es distribueix en un rebedor que ens porta a 2 habitacions, de les quals 1 /xc3/xa9s doble i 1 /xc3/xa9s individual i un bany amb banyera. Al rebedor tamb/xc3/xa9 tenim el pas al menjador, de 21m2 on tenim tamb/xc3/xa9 1 habitaci/xc3/xb3 individual i safareig i per /xc3/xbaltim la cuina, que /xc3/xa9s independent.~~El pis est/xc3/xa0 en molt bon estat, te terres de gres, fusteria exterior d/'alumini i calefacci/xc3/xb3 a gas natural.~Finca sense ascensor.~~Si vols que fem una visita, truca/'ns al 9 3 7 1 4 5 2 8 5 i l/'anem a veure.~~~Disponibilitat de la finca a acordar. L/xc2/xb4oferta est/xc3/xa0 subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense av/xc3/xads previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen car/xc3/xa0cter merament orientatiu. El preu no inclou despeses notarials, registrals ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels seg/xc3/xbcents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d/xc2/xb4habitatges (obra nova) l/xc2/xb4IVA i l/'AJD; (ii) en les segones i ulteriors lliuraments d/xc2/xb4habitatges (habitatges de segona m/xc3/xa0) el pagament de l/'ITP; (iii) l/xc2/xb4aranzel notarial i registral en tots dos casos. Per a la resta de la informaci/xc3/xb3 exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a les nostres oficines o b/xc3/xa9 trucar al 9 3 7 1 4 5 2 8 5.
Ver producto

4 fotos

Manresa (Barcelona)
Pis en molt bon estat i molt c/xc3/xa8ntric. A punt per entrar-hi a viure! 112 m2 /xc3/xbatils distribu/xc3/xafts en 3 habitacions (1 doble, 2 individual), 2 banys complets, sal/xc3/xb3 menjador, cuina independent, calefacci/xc3/xb3 de gas, ascensor. Possibilitat de llogar p/xc3/xa0rquing opcional al preu. El preu de lloguer no inclou l/xc2/xb4import de la Taxa de recollida d/xc2/xb4escombraries (132 /xe2/x82/xac anuals) Tampoc inclou els despeses derivades del consum en els subministraments del qual estigui dotat l/xc2/xb4habitatge.
Ver producto

4 fotos

Castellolí (Barcelona)
Emblem/xc3/xa0tic restaurant, situat a Castellol/xc3/xad amb acc/xc3/xa9s des de l/'autovia, molt a prop del circuit PARCMOTOR. ~ El restaurant t/xc3/xa9 na superf/xc3/xadcie de 150m2 distribu/xc3/xafts en menjador molt llumin/xc3/xb3s amb llar de foc, zona de bar, cuina, dos banys. Magatzem de 50m2 annex a la part de darrera el restaurant. Zona per aparcar i jard/xc3/xad.~ A la primera planta, PIS de 123m2 distribuits en menjador, cuina independent, sis habitacions (una doble), un bany complet.~ D/'origen per/xc3/xb2 ben conservat amb calefacci/xc3/xb3, tancaments exteriors i interiors de fusta, terra terratzo, molta llum natural.~ OPCI/xc3/x93 A LLOGUER!~ Molt interessant, no dubtis en trucar per concertar visita. ~ A les fotos es pot veure l/'etiqueta amb l/'escala de qualificaci/xc3/xb3 energ/xc3/xa8tica.~
Ver producto

4 fotos

El Pont de Vilomara i Rocafort (Barcelona)
~~Pis de lloguer al Pont de Vilomara. Es tracta d/xe2/x80/x99un pis petit/xc3/xb3 d/xe2/x80/x99uns 50m2 amb dues habitacions, bany complert, pati petit i cuina-menjador. Primer sense ascensor. Finca del 2005, ideal parelles !!!~
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91335 PIS EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - GRAN MENJADOR/CUINA - 2 HABITACIONS - ESPECTACULAR TERRASSA - PÀRQUING DE LLOGUER A SOTA LA PLAÇA VELLA. Feia fred però anava ben tapat i el sol començava a escalfar. Vaig arribar a la plaça vella i estava la fira Santa Llucia montada, em vaig sentir com al poble i és que si alguna cosa té el centre històric de terrassa és que respira aires de poble. Com que anava amb temps vaig passejar a veure què hi havia a les paradetes, però finalment no vaig comprar res. Tot seguit va arribar la fotògrafa i vaig anar a fer les fotos d'aquest pis... aquí teniu el resultat. HABITATGE: -Menjador 30m2 -Cuina 10m2 -Bany amb dutxa -Habitació 10m2 -Habitació 15m2 + vestidor -Terrassa 18m2 -Plaça de pàrquing de lloguer sota la plaça vella T'AGRADARÀ SABER... L'edifici és una finca del 2010, una de les últimes promocions d'obra nova que s'han fet al centre. * El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Agencia Registrada: aicat 7271 / api A11469 Asesoramiento personalizado en la compra-venta y la gestión de tu actual vivienda. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge. Informació Disponibilitat sobre acord. L´oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense avís previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen caràcter merament orientatiu. A l´efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies jurídiques de la compravenda l´Agència recomana acudir a un professional competent independent. El preu no inclou despeses ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels següents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d´habitatges (obra nova) l´IVA i l´AJD; (Ii) en les segones i ulteriors entregues d´habitatges (habitatges de segona mà) el pagament de l´ITP; (Iii) l´aranzel notarial i registral en ambdós casos. Per a la resta de la informació exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a l´Agència.
239.000 €
Ver producto

4 fotos

El Prat de Llobregat (Barcelona)
Espaiós pis al Prat de Llobregat, Barcelona, ideal per famílies. L'habitatge disposa d'una superfície de 127 m² construïts distribuïts en 3 habitacions, saló-menjador, cuina a més d'1 lavabo. Situat en el cor del Prat de Llobregat, en els seus voltants trobem l'Escola Jaume Balmes, supermercats, bancs, biblioteques, farmàcies, oficines de correus, centres esportius, parades d'autobús i l'estació de metro Parc Nou. Amb fàcil accés a C-32B. Avui dia, l'índex de referència aplicable a la finca no es troba informat a la base de dades d'índexs de referència de preus de lloguer segons el sistema de consulta pública. L'import de la renda de l'últim contracte d'arrendament és de 807,11€ actualitzat segons la normativa aplicable. Aquests imports poden ser susceptibles de variació segons la data de signatura del contracte de lloguer.
169.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91254 CASA EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - 4 HABITACIONS - 2 BANYS - GRAN ZONA JARDÍ - GOLFES - ZONA SAFAREIG - ZONA TRASTER - PÀRQUING DE LLOGUER A LA FINCA DEL COSTAT. El que ens fa estar a gust en un lloc no són les quatre parets que ens envolten, perquè quatre parets són quatre parets. Es tracta de com es relaciona aquest espai amb l´exterior, com aquelles parets s´obren, es tanquen, filtren, respiren... Aquesta casa, que d´entrada ja agrada, el primer que aconsegueix és un alt nivell de confort Feta amb molt bon gust fa que això i la ubicació que té, sigui una casa a tenir molt en compte. HABITATGE Planta principal - Hall 9m2 - Menjador 30m2 amb llar de foc. - Cuina 10m2 - Zona jardí 35m2 - Zona safreig - Bany amb dutxa Planta primera - Habitació doble 8m2 - Habitació doble 8m2 - Habitació doble 9m2 - Habitació doble 10m2 (les habitacions disposen d'armaris encastats) - Bany amb banyera Planta segona (SOTA COBERTA) hi tenim unes golfes habitables on si accedeix amb una escala. *El preu no inclou impostos ni despeses de gestió.
365.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91883 - CASA D'OBRA NOVA EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - PÀRQUING - 4 HABITACIONS - 2 BANYS - ESPECTACULAR JARDÍ AMB PISCINA AMB CLORADOR SALÍ DE 95M2 - AEROTERMIA. Gaudeix de l’ oportunitat de personalitzar casa teva, presentem un projecte d´obra nova, una casa fantàstica amb un pati de 62 m2 amb piscina i garatge per 1 cotxe, tot això, només a 2 minuts del CENTRE. El projecte està distribuït en les següents plantes: ▸La planta baixa, hi trobaràs, el garatge i un rebedor que ens condueix fins la zona de dia: cuina, menjador, sala d’ estar.. tu tries la distribució segons sigui el teu dia a dia, a continuació hi ha el JARDÍ de 62m2 amb piscina, un petit luxe enmig de la ciutat. Al final del jardí i trobem un portxo per a posar la teva barbacoa. ▸Si accedim a la primera planta, hi ha una habitació individual, una doble i un bany, a continuació una preciosa suite amb el bany i un vestidor. ◂ ▸La següent planta, trobem un estudi diàfan de 32m2 amb moltes possibilitats per fer-hi, un gran despatx, una sala de jocs, o, fins i tot, una quarta habitació◂ Cases equipades amb: JARDÍ DE 62m2 AEROTERIMIA PISCINA AMB CLORADOR SALÍ PARQUING 2 BANYS ASEO 4 HABITACIONS Una llar excel•lent per iniciar noves experiències. *El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca.
470.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91333 PIS EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - 3 HABITACIONS - 2 BANYS - BALCÓ A PEU DE MENJADOR I CUINA - VISTES A LA PISCINA I ZONA COMUNITÀRIA - ZONA SAFAREIG - PLAÇA DE PÀRQUING GRAN Viure en aquest pis, en un complex amb piscina i al centre de Terrassa és el somni de molts Terrassencs. Pis al centre de Terrassa i pis d'estiueig, dos en un, com els edredons d'Ikea d'hivern/estiu. Un pis amb totes les comoditats de viure a dos minuts del "meollo" del centre a l'hivern i de gaudir de la piscina a l'estiu, sense necessitat de sortir fugint de la nostra benvolguda ciutat per gaudir de la desconnexió. HABITATGE: - Menjador 22m2 sortida a balcó amb vistes a piscina. - Cuina àmplia 8m2 amb sortida a balcó. - 3 habitacions una amb suite - Bany complert - Zona safareig - Pàrquing. * El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Agencia Registrada: aicat 7271 / api A11469 Asesoramiento personalizado en la compra-venta y la gestión de tu actual vivienda. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge. Informació Disponibilitat sobre acord. L´oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense avís previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen caràcter merament orientatiu. A l´efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies jurídiques de la compravenda l´Agència recomana acudir a un professional competent independent. El preu no inclou despeses ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels següents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d´habitatges (obra nova) l´IVA i l´AJD; (Ii) en les segones i ulteriors entregues d´habitatges (habitatges de segona mà) el pagament de l´ITP; (Iii) l´aranzel notarial i registral en ambdós casos. Per a la resta de la informació exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a l´Agència.
260.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91356 CASA EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - 4 HABITACIONS - 2 BANYS - PLAÇA DE PÀRQUING- GRAN ZONA JARDÍ AMB BARBACOA - TERRASSA - ACABATS DE QUALITAT - PLAQUES SOLARS - REFORMA TOTAL. Què li puc demanar a una casa perquè es converteixi en la meva llar? - Que sigui àmplia, lluminosa i d´estètica neta. - Que tingui línies actuals - Que estigui ben situada, de manera que quan agafi el cotxe ho faci perquè em ve de gust conduir. - Poder donar-li el meu toc personal moblant-la al meu gust. - I, per mi, el més important, que la casa estructuralment estigui bé. (aquesta casa fa 13 anys es va fer totalment nova) Doncs bé, si reconeixes alguna d´aquestes característiques imprescindibles com a teves, a continuació et presentem una LLAR feta a la teva mida. L´HABITATGE 150m2 3 habitacions + 1 gran estudi 2 banys Jardí Terrassa Calefacció PÀRQUING T'AGRADARÀ SABER... CASA CONSTRUIDA FA 15 ANYS, plaques solars, alarma, sistema de música a totes les zones de la casa, intercomunicador, banyera d´hidromassatge, pàrquing. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d'experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l'inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca.
399.000 €
Ver producto
Terrassa (Barcelona)
REF: A9456 Pis de lloguer seminou, de 2 habitacions, amb sortida a balcó-terrasseta a peu de menjador i habitacions (1 doble i 1 individual), cuina equipada integrada al menjador, bany amb dutxa, una petita habitació-armari que ens farà el servei de traster i ascensor. En perfecte estat per a entrar a viure, una ubicació boníssima gairebé cèntrica però a un carrer tranquil i amb poca circul-lació habitualment. A 2 minuts a peu de les estacions de Renfe i FFCC, zones verdes, parcs infantils, línies d'autobusos, escoles, supermercats, centre comercial i clubs esportius. S'accepten mascotes PETITES, que s'hauran d'incloure a l'apartat de responsabilitat civil de l'assegurança contractada a càrrec del llogater. Condicions: Contracte de 7 anys (primers 6 mesos obligatoris), Renda mensual 770€ (inclou IBI i despeses incloses). Residus a càrrec del llogater. Dipòsit 770€ + dipòsit adiccional 770€ + honoraris immobiliària 931,70€ (iva inclòs) + 14,52€ de despeses de gestió. Índex R. P. LL. Àrea inferior 9.03€/m² - Mitjà 9.60€/m² - Àrea superior 12.93€/m² Data: 24/02/2022 Preu determinat de conformitat amb els articles 6 i 7 de la Llei de 18 de septembre segons CHB
770 €
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
REF: 80115 - Modern xalet amb piscina a Castellar del Vallés, Can Font – Ca n´ Avellaneda Propera a les poblacions de Matadepera, Terrassa i Sabadell. Situada en zona tranquil·la, envoltada d'un excel·lent entorn natural, lluminós i amb àmplies vistes. Disposa de 350 m2 construïts en una parcel·la de 840 m2, distribuïts en 3 plantes. Accedim a l’entrada principal baixant unes escales. Trobem un ampli rebedor que dona pas a un saló menjador-cuina-office (totalment equipada), tot en una sala diàfana amb grans finestrals molt lluminosos amb sortida al exterior on trobem en tres espais una magnífica piscina d’aigua salada, una zona chill-out i una taula amb barbacoa. Des del rebedor accedim a la zona de nit, de dues habitacions dobles, un bany i una suite amb terrassa. Trobem la zona de bugaderia amb sortida al exterior. Un ascensor comunica amb el ampli pàrquing per a dos cotxes, una sala de màquines i la planta semi-soterrani, on hi ha una sala amb un bany. Des de el jardí accedim a una gran sala per treball, gimnàs o jocs per nens. Característiques de gran qualitat Fusteria exterior d'alumini amb doble vidre, persianes motoritzades. Paviment porcel-lànic, calefacció de gas-oil amb terra radiant. Descalcificador, osmosis. Sistema d’ozó per neteja i desinfecció de la casa i de la roba per evitar productes químics. Aspiració centralitzada. Aire condicionat. Fil musical. Sistema d'alarma. Any de construcció 2009. *El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de venda o lloguer de la seva vivenda, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de futur. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per això ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Qualitat i servei al millor preu. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge. Formem part del col·lectiu MLS Comprarcasa. Col·laborem i compartim les propietats que cadascuna de les immobiliàries captin, gestionant els immobles de manera conjunta. Treballem sota el mateix codi ètic, els mateixos procediments de treball i donem un millor assessorament al client buscant sempre la seva satisfacció.
499.000 €
Ver producto

4 fotos

España
Molt a prop de la Escola Francesa d/xc2/xb4Andorra la Vella, i pr/xc3/xb2xim a la zona d/xc2/xb4Avinguda Meritxell i el casc antic, tenim en venta aquest preci/xc3/xb3s pis d/xc2/xb4uns 70m2 i dues habitacions, esta totalment reformat amb materials de molta qualitat i un excel/xc2/xb7lent gust en el disseny, cuina americana totalment equipada, comunicada amb un ampli sal/xc3/xb3 menjador que dona acces a una terrassa, que hi dona llum i sol al pis.~ La reforma es integral i hi ha zona de bugaderia, tot i no disposar de pla/xc3/xa7a de p/xc3/xa0rquing en propietat, es traspassa el contracte de lloguer d/xc2/xb4una pla/xc3/xa7a de p/xc3/xa0rquing a nom de l/xc2/xb4actual propietari i facilitat l/xc2/xb4aparcament als nous afortunats compradors, es una molt bona oportunitat com a inversi/xc3/xb3, o per qui vulgui disfrutar de la tranquil/xc2/xb7litat de la zona i molt pr/xc3/xb2xima al centre comercial d/xc2/xb4Andorra la Vella.
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91332 PISAZO EN VENDA EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - 5 HABITACIONS - 3 BALCONS - ORIENTACIÓ SUD - 3 BANYS - ZONA SAFAREIG. (OPCIÓ PÀRQUING) Hi ha un món millor a Terrassa. Un món secret. Un món el qual preval el benestar, el silenci, la llum, la qualitat de vida i l'estètica. El silenci no és silenci, és l'absència del tot. Un micro món en el qual no hi ha res lleig, tot respira un alè de bellesa que fa que el teu dia a dia millori. Tot això i més és aquest pis espectacular al carrer per excel-lència de Terrassa. En tot això i tenen molt a veure els seus propietaris, una parella a vessar de felicitat i bon rollo.. un plaer haver conegut gent així. DISTRIBUCIÓ: - Espectacular Hall de 11m2 - Menjador 33m2 amb preciosa llar de foc - Cuina 9m2 - Safareig 4m2 - Habitació 1 (suitte) 15m2 amb sortida a un balcó - Habitació 2 15m2 - Habitació 3 15m2 amb sortida a un balcó - Habitació 4 (suitte) 15m2 amb sortida a un balcó - Habitació 5 10m2 - 3 banys T'AGRADARÀ SABER... El pis no té parets mestres, així que pots fer-hi qualsevol modificació sense problemes. És l'únic pis de tota la comunitat que disposa de llar de foc. * El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge. Informació Disponibilitat sobre acord. L´oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense avís previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen caràcter merament orientatiu. A l´efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies jurídiques de la compravenda l´Agència recomana acudir a un professional competent independent. El preu no inclou despeses ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels següents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d´habitatges (obra nova) l´IVA i l´AJD; (Ii) en les segones i ulteriors entregues d´habitatges (habitatges de segona mà) el pagament de l´ITP; (Iii) l´aranzel notarial i registral en ambdós casos. Per a la resta de la informació exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a l´Agència.
385.000 €
Ver producto

4 fotos

Terrassa (Barcelona)
Ref.91355 CASA EN EXCLUSIVA DE COMPRARCASA STYLEHOUSE - FAÇANA DE 7M - 5 HABITACIONS - 3 BANYS - ESPECTACULAR TERRASSA ORIENTACIÓ SUD AMB VISTES A L'ESCOLA PIA - PÀRQUING PER A DOS COTXES - SOTAN - ZONA SAFAREIG En el mercat immobiliari que estem vivint avui hi ha 3 factors que destaquen en importància a l'hora de comprar-se una nova casa: ubicació, ubicació i ubicació. És obvi que qualsevol altre detall de la casa es pot modificar, actualitzar o adaptar al gust i necessitats dels seus propietaris, però, de moment, la ubicació es caracteritza per la seva invariabilitat. Els defensors d'aquesta teoria asseguren que la qualitat de vida que ofereix un habitatge ve determinada per la seva proximitat a col·legis, universitat, hospital, zones verdes, centres comercials, supermercats, seguretat de la zona, tipus de veïnat i proximitat al centre i a les principals vies de comunicació de la ciutat. Analitzant la ubicació d'aquesta casa es pot arribar a la conclusió que, a vegades, sembla que sí que es pot tenir tot. HABITATGE Planta Principal -Menjador 33m2 -Cuina 15m2 -Sortida exterior (lluernari) 10m2 -Zona safareig + bany -Zona entrada 6m2 Planta 1ra -Distribuidor 8m2 -Habitació 8m2 -Bany -Habitació 9m2 -Habitació 7m2 -Habitació 11m2 + bany Planta 2na -Zona Estudi 30m2 -Terrassa Orientació sud 30m2 Planta PÀRQUING 30m2 amb un sòtan * El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Agencia Registrada: aicat 7271 / api A11469 Asesoramiento personalizado en la compra-venta y la gestión de tu actual vivienda. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar el immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per aixo ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge. Informació Disponibilitat sobre acord. L´oferta està subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense avís previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen caràcter merament orientatiu. A l´efecte de comprovar les superfícies, així com les circumstàncies jurídiques de la compravenda l´Agència recomana acudir a un professional competent independent. El preu no inclou despeses ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels següents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d´habitatges (obra nova) l´IVA i l´AJD; (Ii) en les segones i ulteriors entregues d´habitatges (habitatges de segona mà) el pagament de l´ITP; (Iii) l´aranzel notarial i registral en ambdós casos. Per a la resta de la informació exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a l´Agència.
590.000 €
Ver producto

4 fotos

Roses (Girona)
ALQUILER PRECIO POR SEMANAS y var/xc3/xada seg/xc3/xban el mes, los meses comprendidos entre ABRIL y JUNIO 1.000/xe2/x82/xac POR SEMANA (4.000/xe2/x82/xac AL MES), JULIO 1.500/xe2/x82/xac (6.000/xe2/x82/xac AL MES), AGOSTO 2000/xe2/x82/xac (8.000/xe2/x82/xac AL MES) Y SEPTIEMBRE 1.500/xe2/x82/xac (6.000/xe2/x82/xac AL MES), para mas informaci/xc3/xb3n contacte con nosotros.~ ~Casa de dos plantas de 120m/xc2/xb2, en Santa Margarida, Roses, se encuentra situada en un recinto privado con acceso solo para vecinos. ~Primera planta, encontramos un ba/xc3/xb1o completo, una habitaci/xc3/xb3n doble con armario empotrado, sal/xc3/xb3n comedor con salida a patio, cocina independiente equipada con encimera, horno, lavavajillas, microondas y nevera.~Segunda planta, dos habitaciones de las cuales una es doble con armario empotrado y otra individual con salida a balc/xc3/xb3n, ba/xc3/xb1o completo y terraza de 15m/xc2/xb2.~Carpinter/xc3/xada interior de madera, carpinter/xc3/xada exterior de aluminio climalit, pavimento de cer/xc3/xa1mica. Tiene salida directa a los canales y se encuentra a 400 m de la playa de la bah/xc3/xada de Roses.~~La casa tiene capacidad para 6 personas c/xc3/xb3modas y 8 m/xc3/xa1ximo. Se encuentra pr/xc3/xb3ximo a supermercados y a todo tipo de servicios.~ ~Lloguer vacacional, el seu preu /xc3/xa9s per setmana varia en depend/xc3/xa8ncia del mes, ABRIL 1.000/xe2/x82/xac, MAIG 1.200/xe2/x82/xac JUNY 1.450/xe2/x82/xac JULIOL 1.800/xe2/x82/xac, AGOST 2.750/xe2/x82/xac I SETEMBRE 1.600/xe2/x82/xac, per a m/xc3/xa9s informaci/xc3/xb3 contacte amb nosaltres.~ ~Casa de dues plantes de 120m/xc2/xb2, a Santa Margarida, Roses, es troba situada en un recinte privat amb acc/xc3/xa9s nom/xc3/xa9s per a ve/xc3/xafns. ~Primera planta, trobem un bany complet, una habitaci/xc3/xb3 doble amb armari encastat, sal/xc3/xb3 menjador amb sortida a pati, cuina independent equipada amb encimera, forn, rentaplats, microones i nevera.~~Segona planta, dues habitacions de les quals una /xc3/xa9s doble amb armari encastat i una altra individual amb sortida a balc/xc3/xb3, bany complet i terrassa de 15m/xc2/xb2.~Fusteria interior de fusta, fusteria exterior d/' alumini climalit, paviment de cer/xc3/xa0mica. T/xc3/xa9 sortida directa als canals i es troba a 400 m de la platja de la badia de Roses.~~La casa t/xc3/xa9 capacitat per a 6 persones comodes i 8 m/xc3/xa0xim. Es troba proxim a supermercats i a tot tipus de serveis.
Ver producto

4 fotos

El Vendrell (Tarragona)
Bonita planta baja muy luminosa situada en el barrio mar/xc3/xadtimo El Franc/xc3/xa0s, entre el municipio de Comarruga y Roda de Ber/xc3/xa0 en Tarragona, a 600 mts de la playa. Distribuida en sal/xc3/xb3n comedor con salida amplia terraza, cocina independiente, lavadero, 3 dormitorios (2 dobles y 1 individual) y 1 ba/xc3/xb1o completo. La terraza ofrece mucha luz exterior y se sit/xc3/xbaa frente a un bonito jard/xc3/xadn exterior com/xc3/xban con /xc3/xa1rboles como elemento de dise/xc3/xb1o. Equipada con suelos de gres, carpinter/xc3/xada interior de madera, carpinter/xc3/xada exterior de madera y en las habitaciones de aluminio, armarios empotrados, chimenea y rejas. Incluye parking y trasero con s/xc3/xb3tano en el mismo edificio. La vivienda se encuentra cerca de comercios, restaurantes y el Club Tenis Comarruga. La playa del Franc/xc3/xa0s es una playa amplia, con arena fina y aguas tranquilas, apenas tiene desnivel para entrar al mar y dispone de servicios de alquiler de tumbonas y actividades l/xc3/xbadicas durante el verano. Ideal para vivir todo el a/xc3/xb1o o pasar tus vacaciones. /xc2/xa1Ll/xc3/xa1menos y vis/xc3/xadtela!~~Bonica planta baixa molt lluminosa situada al barri mar/xc3/xadtim El Franc/xc3/xa0s, entre el municipi de Comarruga i Roda de Ber/xc3/xa0 a Tarragona, a 600 m de la platja. Distribu/xc3/xafda en sal/xc3/xb3 menjador amb sortida /xc3/xa0mplia terrassa, cuina independent, safareig, 3 dormitoris (2 dobles i 1 individual) i 1 bany complet. La terrassa ofereix molta llum exterior i se situa davant d/'un bonic jard/xc3/xad exterior com/xc3/xba amb arbres com a element de disseny. Equipada amb terres de gres, fusteria interior de fusta, fusteria exterior de fusta ia les habitacions d/'alumini, armaris encastats, xemeneia i reixes. Inclou p/xc3/xa0rquing i del darrere amb soterrani al mateix edifici. L/'habitatge /xc3/xa9s a prop de comer/xc3/xa7os, restaurants i el Club Tennis Comarruga. La platja del Franc/xc3/xa0s /xc3/xa9s una platja /xc3/xa0mplia, amb sorra fina i aig/xc3/xbces tranquil/xc2/xb7les, gaireb/xc3/xa9 no t/xc3/xa9 desnivell per entrar al mar i disposa de serveis de lloguer de gandules i activitats l/xc3/xbadiques durant l/'estiu. Ideal per viure tot l/'any o passar les vacances. Truqui/'ns i visiti-la!~~Beautiful, very bright ground floor located in the El Franc/xc3/xa0s maritime neighborhood, between the municipality of Comarruga and Roda de Ber/xc3/xa0 in Tarragona, 600 meters from the beach. Distributed in a living room with access to a large terrace, separate kitchen, laundry room, 3 bedrooms (2 doubles and 1 single) and 1 full bathroom. The terrace offers a lot of outside light and is located in front of a beautiful common outdoor garden with trees as a design element. Equipped with stoneware floors, wooden interior carpentry, wooden exterior carpentry and aluminum in the rooms, built-in wardrobes, fireplace and bars. Includes parking and rear with basement in the same building. The house is close to shops, restaurants and the Comarruga Tennis Club. Franc/xc3/xa0s beach is a wide beach, with fine sand calm waters, it barely has a slope to enter the sea and has sun lounger rental services and recreational activities during the summer. Ideal to live all year round or spend your holidays. Call us and visit it!
Ver producto

4 fotos

España
Excelente piso reformado en zona Roca blanca para entrar a vivir!~Ideal para parejas como primera vivienda o como inversi/xc3/xb3n para alquiler ~se distribuye de la siguiente manera:~~Recibidor que comunica con la cocina independiente y exterior a su vez con el amplio sal/xc3/xb3n en el cual encontramos bien diferenciados la zona de comedor y sal/xc3/xb3n.~2 habitaciones dobles totalmente exterior con mucha luz natural ~lavabo reformado /xc3/xadntegramente con plato de ducha y materiales de calidad.~~~___________________________________________________________________________________________________~~Excel/xc2/xb7lent pis reformat en zona Roca blanca per a entrar a viure!~Ideal per a parelles com a primer habitatge o com a inversi/xc3/xb3 per a lloguer~es distribueix de la seg/xc3/xbcent manera:~~Rebedor que comunica amb la cuina independent i exterior al seu torn amb l/'ampli sal/xc3/xb3 en el qual trobem ben diferenciats la zona de menjador i sal/xc3/xb3.~2 habitacions dobles totalment exterior amb molta llum natural~lavabo reformat /xc3/xadntegrament amb plat de dutxa i materials de qualitat.
Ver producto

4 fotos

Barberà del Vallès (Barcelona)
CAN VILOCA IMMOBLES pone a la venta exclusivo PISO REFORMADO INTEGRAL en 2019 " Barber/xc3/xa0 del valles".~~De superficie 147 metros construidos, Distribuidos en Recibidor, comedor de 24 metros con dos ambientes diferenciados sal/xc3/xb3n-comedor con salida a balc/xc3/xb3n, cocina office reformada de 11 metros, 3 habitaciones dobles, una de ellas suite de 14 metros con ba/xc3/xb1o reformado integral y ducha deportiva, ~~Orientaci/xc3/xb3n este, oeste. ~~Calefacci/xc3/xb3n, aire acondicionado, suelos de terrazo, carpinter/xc3/xada interior maciza lacada en blanco, carpinter/xc3/xada exterior de aluminio doble cristal climalit.~~Muy Buena comunicaci/xc3/xb3n con AP-7 Y C58. ~~PLAZA DE APARCAMIENTO OPCIONAL DE ALQUILER O DE VENTA.~~NO PIERDA LA OPORTUNIDAD Y SOLICITE MAS INFORMACI/xc3/x93N ~~_______________________________________________________________________________________________________________~~CAN VILOCA IMMOBLES posa a la venda exclusiu PIS REFORMAT INTEGRAL el 2019 " Barber/xc3/xa0 del valles"~~De superf/xc3/xadcie 147 metres constru/xc3/xafts, Distribu/xc3/xafts en Rebedor, menjador de 24 metres amb dos ambients diferenciats sal/xc3/xb3-menjador amb sortida a balc/xc3/xb3, cuina office reformada de 11 metres, 3 habitacions dobles, una suite de 14 metres amb bany reformat integral i dutxa esportiva.~~Orientaci/xc3/xb3 est, oest.~~Calefacci/xc3/xb3, aire condicionat, terres de terratzo, fusteria interior massissa lacada en blanc, fusteria exterior d/'alumini doble vidre climalit.~~Bona comunicaci/xc3/xb3 amb AP-7 i C58..~~PLA/xc3/x87A D/'APARCAMENT OPCIONAL DE LLOGUER O DE VENDA.~~NO PERDI L/'OPORTUNITAT I SOL/xc2/xb7LICITI M/xc3/x89S INFORMACI/xc3/x93~~~
Ver producto

4 fotos

Manresa (Barcelona)
La vida des d/xc2/xb4un d/xc3/xbaplex amb terrasses es veu millor, entra m/xc3/xa9s llum i el sol t/'arriba abans. Toferim l/xc2/xb4opci/xc3/xb3 de viure en ple centre de la ciutat, prop de Can Jorba, un dels edificis m/xc3/xa9s emblem/xc3/xa0tics de la nostra ciutat i amb tots els serveis a un pas. Tindr/xc3/xa0s tota l/'amplitud que necessites, 3 habitacions, 1 doble i 2 individuals totes elles espaioses, menjador i cuina amb sortida a terrassa, despatx, 2 banys, aire condicionat i pla/xc3/xa7a de parking opcional per 80 /xe2/x82/xac, I el m/xc3/xa9s xulo de tot les terrasses on podr/xc3/xa0s gaudir del sol mentre penses en la sort que tens de viure aqui !!!!~El preu de lloguer no inclou les despeses en el consum dels subministraments de llum ni d/'aigua. Tampoc inclou l/'import de la Taxa de Recollida d/'Escombraries.
Ver producto

4 fotos

Manresa (Barcelona)
Primer pis de 80m2, amb 4 habitacions, menjador-sala d/'estar, cuina, bany, aseo i balc/xc3/xb3. /xc3/x89s una bona oportunitat per comprar per residir-hi o per comprar per posar-lo de lloguer. A m/xc3/xa9s a m/xc3/xa9s la zona disposa de molts i variats serveis (superf/xc3/xadcies comercials, gasolines, comer/xc3/xa7os, escoles, transports i altres espais d/'/xc2/xb4activitats diverses...).
Ver producto

4 fotos

Ribes de Freser (Girona)
Es lloga pis de 3 habitacions (1 d/'elles suite), amb totes les estances exteriors. Ubicat en un entorn preci/xc3/xb3s a la urbanitzaci/xc3/xb3 de Castell de Sant Pere a RIBES DE FRESER (Girona). Orientaci/xc3/xb3 Sud-oest amb una terrassa de 43m/xc2/xb2~Inclou pla/xc3/xa7a de p/xc3/xa0rquing i el Traster a la mateixa zona, com es pot visualitzar en el pl/xc3/xa0nol~El lloguer /xc3/xa9s com a resid/xc3/xa8ncia habitual a 5 anys, amb 2 mensualitats de Fian/xc3/xa7a i no s/'accepten animals de companyia.~~Se alquila piso de 3 habitaciones (1 de ellas suite), con todos los aposentos exteriores. Ubicado en un entorno precioso en la urbanizaci/xc3/xb3n de Castell de Sant Pere en RIBES DE FRESER (Girona). Orientaci/xc3/xb3n Suroeste con una terraza de 43m/xc2/xb2~Incluye plaza de parking y el Trastero en la misma zona, como se puede visualizar en el plano~El alquiler es como residencia habitual a 5 a/xc3/xb1os, con 2 mensualidades de Fianza y no se aceptan animales de compa/xc3/xb1/xc3/xada.~
Ver producto

4 fotos

Tona (Barcelona)
Masia en venda a la poblaci/xc3/xb3 de Tona amb molt bon acc/xc3/xa9s rodat.~La finca,te 16.234/xe2/x80/xafm/xc2/xb2. Hi ha part de conreu, i part jardins. Dins la finca hi ha l/'edifici principal, edifici de sala de festes i varis coberts reformats que poden tenir multitud d/'usos. L/'edifici principal es va reformar estructuralment, tamb/xc3/xa9 la coberta, i es van fer els interiors.~La distribuci/xc3/xb3 consta d/'una planta baixa amb un ampli rebedor, bany complet, ampli menjador amb cuina i llar de foc, una habitaci/xc3/xb3 i sala de caldera. ~En la planta primera hi ha un nucli distribu/xc3/xafdor central i 4 habitacions dobles amb bany complert. La planta estudi /xc3/xa9s di/xc3/xa0fana amb molt d/'espai.~La finca /xc3/xa9s ideal per a /xc3/xbas residencial, per alg/xc3/xba que vulgui tenir espai, animals etc... tamb/xc3/xa9 permet un rendiment econ/xc3/xb2mic de lloguer d/'espais com la sala de festes que est/xc3/xa0 condicionada ambun acc/xc3/xa9s privat, banys privats barbacoa etc.~Per a m/xc3/xa9s informaci/xc3/xb3 truca/'ns!
Ver producto

4 fotos

La Roca del Vallès (Barcelona)
Des de Finques Sol/xc3/xa9 presentem aquesta oportunitat /xc3/xbanica de lloguer a la zona de Santa Agn/xc3/xa8s de Malanyanes.~~Casa situada en el complex residencial del Solell. Ubicada a Santa Agn/xc3/xa8s de Malanyanes, a 2 minuts del centre comercial de la Roca Village i a 5 minuts del club de golf la Roca. L/'habitatge disposa d/'un ampli sal/xc3/xb3-menjador, 3 habitacions 3 banys, cuina, office i jard/xc3/xad privat amb una piscina espectacular. El seu estat /xc3/xa9s impecable i la zona immillorable. Finalment hi trobem tamb/xc3/xa9 un p/xc3/xa0rquing.~~Truca/'ns per gestionar una visita!
Ver producto

4 fotos

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es