-
loading
Solo con imagen

Reformat prop centre

Listado top ventas reformat prop centre

Castellar del Vallès (Barcelona)
PROIM comercialitza la venda d'aquest pis totalment reformat al centre de Castellar del Vallès. Te una superfície construïda de 104m2 i es distribueix en 3 habitacions (abans eren 4), dues d'elles són dobles i una és individual, un bany complet amb plat de dutxa, la cuina independent amb sortida a safareig i un menjador molt lluminós de 18m2. Cal destacar que el pis està completament reformat, els terres son de parquet i de gres a la cuina i bany, te calefacció a gas natural, aire condicionat, fusteria exterior d'alumini, la finca te ascensor i es troba al centre de Castellar. Consulti’ns més informació sense compromís. Estarem encantats d’atendre’ls i de assessorar-los en tot el que necessitin! *En aquest preu no s'inclou les despeses de l'escriptura.
169.000 €
Ver producto

4 fotos

España
Molt a prop de la Escola Francesa d/xc2/xb4Andorra la Vella, i pr/xc3/xb2xim a la zona d/xc2/xb4Avinguda Meritxell i el casc antic, tenim en venta aquest preci/xc3/xb3s pis d/xc2/xb4uns 70m2 i dues habitacions, esta totalment reformat amb materials de molta qualitat i un excel/xc2/xb7lent gust en el disseny, cuina americana totalment equipada, comunicada amb un ampli sal/xc3/xb3 menjador que dona acces a una terrassa, que hi dona llum i sol al pis.~ La reforma es integral i hi ha zona de bugaderia, tot i no disposar de pla/xc3/xa7a de p/xc3/xa0rquing en propietat, es traspassa el contracte de lloguer d/xc2/xb4una pla/xc3/xa7a de p/xc3/xa0rquing a nom de l/xc2/xb4actual propietari i facilitat l/xc2/xb4aparcament als nous afortunats compradors, es una molt bona oportunitat com a inversi/xc3/xb3, o per qui vulgui disfrutar de la tranquil/xc2/xb7litat de la zona i molt pr/xc3/xb2xima al centre comercial d/xc2/xb4Andorra la Vella.
Ver producto

4 fotos

Santa Margarida de Montbui (Barcelona)
Descripci/xc3/xb3:~Aquest bonic i llumin/xc3/xb3s pis, ubicat al centre de Santa Margarida de Montbui, es presenta com una oportunitat /xc3/xbanica al mercat immobiliari. Amb una superf/xc3/xadcie de 75.00 metres quadrats i una encantadora terrassa de 3 metres quadrats, aquesta acollidora llar ofereix una experi/xc3/xa8ncia de vida excepcional.~~Distribuci/xc3/xb3:~2 habitacions dobles i 1 habitaci/xc3/xb3 individual: Ideal per a fam/xc3/xadlies o parelles que vulguin espai addicional per a una oficina a casa o convidats.~1 bany completament renovat.~Cuina equipada amb mobiliari modern.~Fusteria interior de roure que aporta un toc de calidesa.~Terres de gres que faciliten la neteja.~~Caracter/xc3/xadstiques Addicionals:~Gaudeix de la comoditat de l/xc2/xb4ascensor.~Relaxa/'t al balc/xc3/xb3 i gaudeix de vistes clares i lluminoses.~Mantingues el confort durant tot l/'any amb calefacci/xc3/xb3.~Ben situat a prop de serveis com transport p/xc3/xbablic, escoles, parcs i supermercats.~Despeses de comunitat de nom/xc3/xa9s 50 euros al mes.~Aquest pis ha estat acuradament reformat i est/xc3/xa0 llest per rebre els seus nous propietaris. ~Si busques una llar amb encant i comoditats modernes a Santa Margarida de Montbui, aquesta /xc3/xa9s la teva oportunitat!~~Per obtenir m/xc3/xa9s informaci/xc3/xb3 o programar una visita, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. ~T/'esperem!~
Ver producto

4 fotos

Pineda de Mar (Barcelona)
Una llar que t'enamorarà!!! Cinquè pis amb ascensor al centre de Pineda amb vistes i llum natural tot el dia, totalment reformat. Consta de tres dormitoris, bany complet amb gran plat de dutxa, lavabo, cuina perfectament condicionada amb sortida a safareig i gran saló menjador amb sortida a gran balcó; a prop de tots els serveis, de la platja i de l'estació; en perfecte estat de conservació, parquet, calefacció de gas. Ideal per viure tot l'any. #ref:P3-1361
180.000 €
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
PROIM comercialitza pis de 82m2, al centre de Sabadell, proper a tota mena de serveis i comerços. Molt ben comunicat, a 5 minuts caminant de l'estació de tren i a 5 minuts en cotxe de la sortida a l'autopista. Està format per 4 habitacions, 2 dobles i 2 individuals. Disposa d'un lavabo i un bany complet reformat amb dutxa. Cuina amplia amb sortida a pati de llums i safareig. Es un 1er. pis amb ascensor i disposa de calefacció i aire acondicionat. Plaça d'aparcament petita a la mateixa Ronda Ponent, OPCIONAL NO INCLOSA EN EL PREU. *En este precio no se incluyen los gastos de la escritura.
189.000 €
Ver producto

4 fotos

Sallent (Barcelona)
A Sallent. Zona centre. Venem pis reformat de 90m2 aprox, cuina independent amb gas, galeria amplia molt lluminosa, menjador ampli, 1 bany amb 4 peces amb banyera, 2 habitacions dobles, 1 habitaci/xc3/xb3 individual, calefacci/xc3/xb3 gas natural, ideal per una familia. Truca i l/xc2/xb4anem a veure!!! Es una tercera planta sense ascensor.
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
Gesfime Inmobiliaria ven Preciós pis recentment reformat a la zona de la Creu Alta de Sabadell, segona planta sense ascensor, pocs veíns. La comunicació de l'immoble és espectacular, entre la plaça de la Creu Alta, el Mercat, el Corte Inglés i la Gran vía, només baixant del pis ja trobem tots tipus de supermercats i comerços (forns de pà, bars, etc..), tots tipus de serveis (transport públic, Renfe, Ambulatori, Col.legis), a 2 minuts a peu de la plaça de la creu alta, a 1 minut del mercat de la Creu Alta, 1 minut de la Gran Vía i a 3 minuts a peu del corte Inglés. A 5 minuts a peu del centre de sabadell. El pis disposa de 67m construíts, 57m útils. El pis té moltíssima llum, es totalment exterior. Entrada a rebedor de 2'6m, del rebedor a mà dreta passem a la cuina totalment reformada de 5'2m. A mà esquerra de rebedor, trobem una habitació doble exterior de 9'3m. Passat el rebedor, accedim al menjador exterior de 15'3m. Del menjador passem al rebedor de la zona de nit, on trobem 2 habitacions exteriors, una doble de 8'7m i l'altre individual de 6'7m. També trobem el bany complert de 2'8m totalment reformat amb plat de dutxa. Al final del rebedor de la zona de nit trobem un ampli safareig exterior de 4'5m. Terra de gres, portes de faig, finestres d'alumini doble. A.A i bomba de calor al menjador i a l'habitació de matrimoni. No deixi escapar l'oportunitat de viure a una de les millors zones de sabadell!
139.000 €
Ver producto
La Garriga (Barcelona)
Per a més informació o concertar visita, podeu trucar o enviar whatsapp a la Beth 600400054. MC CONSULTING VEN. Acollidor dúplex al centre del poble. Ubicat en un carrer tranquil sense trànsit a un pas de tots els serveis, places, ajuntament, etc. Finca de pocs veïns, amb plaça de pàrquing. Consta de 81 m² construïts i distribuïts en dues plantes: PLANTA PRINCIPAL- saló-menjador amb xemeneia i aire condicionat amb petita sortida al balcó, bany amb plat dutxa i cuina amb sortida a la galeria (zona de bugaderia), amb obertura al saló. 1° PLANTA - bany ampli amb plat dutxa, habitació simple i dues dobles, una d'elles amb sortida a la terrassa i aire condicionat. Pis amb molt bona orientació, reformat amb molt de gust aconseguint una estança acollidora, l'únic que queda d'origen és la cuina. Gran oportunitat per viure al centre i sense problemes d'estacionament pel cotxe! Finca sense ascensor. * El preu anunciat no inclou impostos ni despeses de notaria i registre. * Els mobles i / o objectes que poden aparèixer, no estan inclosos en el preu, i la informació que conté l'anunci sobre les característiques de la finca i superfícies pot no ser exacta i contenir algun error o omissió. MC CONSULTING VENDE. Acogedor dúplex en el centro del pueblo. Ubicado en una calle tranquila sin tráfico al cercano a todos los servicios, plazas, ayuntamiento, etc. Finca de pocos vecinos, con plaza de párquing. Consta de 81m² construidos y distribuidos en dos plantas: PLANTA PRINCIPAL- salón-comedor con chimenea y aire acondicionado con pequeña salida al balcón, baño con plato ducha y cocina con salida a la galería (zona de lavandería), con apertura al salón. 1° PLANTA - baño amplio con plato ducha, habitación simple y dos dobles, una de ellas con salida a la terraza y aire acondicionado. Piso con muy buena orientación, reformado con mucho gusto consiguiendo una estancia acogedora, lo único que queda de origen es la cocina. ¡Gran oportunidad para vivir en el centro y sin problemas de estacionamiento para el coche! Finca sin ascensor. * El precio anunciado no incluye impuestos ni gastos de notaría y registro. *Los muebles y/o objetos que pueden aparecer, no están incluidos en el precio, y la información que contiene el anuncio sobre las características de la finca y superficies puede no ser exacta y contener algún error u omisión.
262.000 €
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
Local de 73m2, situat al centre d/'Igualada, a tocar de la Pla/xc3/xa7a de la Creu.~Reformat i adaptat com a centre de salut, amb rebedor-sala d/'estar, i tres box individuals. ~Terra de parquet, aire condicionat-bomba de calor, ulls de bou. ~Molt interessant, no dubtis a trucar per concertar visita. ~/xc3/x89s la teva oportunitat. ~~
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
UNA JOIA MODERNISTA DE PRINCIPIS DEL SEGLE XX.~~Pocs edificis poden presumir de tenir alhora una arquitectura i una historia singular a darrere. La historia de Ca la Mamita, un edifici modernista d/'habitatges al centre de la ciutat, constru/xc3/xaft l/xc2/xb4any 1905 i projectat per l/xc2/xb4arquitecte Isidre Gili i Moncunill, ha inspirat, fins i tot, la novel/xc2/xb7la La Mamita, d/'Antoni S/xc3/xa0bat. L/'edifici, no obstant, ha estat anomenat sovint com Cal Franquesa o Cal Barrab.~~A la 2a planta hi trobem aquest bonic habitatge de principis del segle XX. El seu interior est/xc3/xa0 farcit d/xc2/xb4elements decoratius propis de l/xc2/xb4estil. Predomina al llarg de l/xc2/xb4immoble el paviment hidr/xc3/xa0ulic en perfecte estat. Tamb/xc3/xa9 hi trobem motllures al sostres que decoren el peu del llum. La seves principals caracter/xc3/xadstiques s/xc3/xb3n els seus sostres alts, espais lluminosos i senyorials, i les seves estances exteriors amb sol i vistes al centre historic.~L/xc2/xb4habitatge es distribueix en sala-menjador, dues habitacions, cuina, safareig i dos balcons, i disposa, a m/xc3/xa9s, d/xc2/xb4un traster sitaut al terrat de l/xc2/xb4edifici, de 8,90 m2. ~Edifici /xc3/xbanic i exclusiu. Totalment reformat i amb ascensor.~~AQUESTA PE/xc3/x87A /xc3/x9aNICA /xc3/x89S PER A TU;)
Ver producto

4 fotos

Sant Llorenç Savall (Barcelona)
FS Finques comercialitza TRASP/xc3/x80S i LLOGUER de local destinat a hostaleria de 100m2, 90m2 /xc3/xbatils amb sortida. Disposa de projecte i perm/xc3/xads d/'activitat. El local est/xc3/xa0 situat a sota la pla/xc3/xa7a del centre del poble, UBICACI/xc3/x93 IDEAL amb sortida de vianants per fer /xc3/xbas com a terrassa, amb molt encant.~Disposa de capacitat interior per 40 persones i capacitat exterior de 70 persones. Un total de 110 persones aproximadament.~Sant Lloren/xc3/xa7 Savall /xc3/xa9s un municipi situat enmig del parc natural de Sant Lloren/xc3/xa7 del Munt, a 25 minuts de Sabadell. Disposa de centre m/xc3/xa8dic, escola municipal, llar d/'infants, farm/xc3/xa0cia, autob/xc3/xbas, restaurants..., /xc3/x89s un poble amb vida pr/xc3/xb2pia i amb turisme freq/xc3/xbcent d/'excursionistes i ciclistes.~~El local est/xc3/xa0 totalment equipat i reformat. Disposa de dos lavabos, 2 rebostos, 3 congeladors i una c/xc3/xa0mera de dues portes, forn de pa de gas, barbacoa de gas weber, rentavaixelles, renta gots, neveres de bar, m/xc3/xa0quina enregistradora, alarma, descalcificador,... Preu trasp/xc3/xa0s a consultar. (la TV i l/'estufa no estan incloses en el trasp/xc3/xa0s)~~Es requereixen 2 mesos de fian/xc3/xa7a.~~FS FINQUES /xc3/xa9s membre d/'Apialia Sabadell. Inscrits en el col/xc2/xb7legi d/'API i amb diferents punts de venda a Sabadell, Sentmenat i Sant Lloren/xc3/xa7 Savall.~~Per m/xc3/xa9s informaci/xc3/xb3 ens pots trucar al 606.610.166~~www.fsfinques.com
Ver producto

4 fotos

España
Àtic dúplex al centre de la parròquia d'Ordino, reformat amb 90 m2, 3 habitacions dobles, una d'elles amb sortida a un balcó. 1 bany complet amb dutxa. Un saló menjador molt lluminós, amb vistes i terrassa. Una plaça d'aparcament i un petit Traster opcionals per 80€ mensuels. Acompte de despeses, s'ha d'abonar 100€ mensual.
975 €
Ver producto

4 fotos

Barcelona (Barcelona)
Un pis de disseny i exclusiu per gaudir d/xc2/xb4una resid/xc3/xa8ncia tranquil/xc2/xb7la al centre hist/xc3/xb2ric de Barcelona. ~ Aquest pis moblat amb molt de gust i completament reformat us seduir/xc3/xa0 pel seu disseny, els seus acabats d/'alta qualitat, la seva lluminositat, les seves vistes clares, el pati i la seva espectacular ubicaci/xc3/xb3 al cor del barri G/xc3/xb2tic, a 2 passes de les m/xc3/xadtiques Rambles, la Pla/xc3/xa7a Reial i el Port Vell. ~ ~ Llumin/xc3/xb3s i funcional, disposa de 81 m/xc2/xb2 constru/xc3/xafts amb dues habitacions dobles, un bany, una cuina oberta al sal/xc3/xb3 amb vistes a una pla/xc3/xa7a hist/xc3/xb2rica del nucli antic, lavabo de cortesia, aire condicionat fred/calor, doble vidre i alarma. ~ Totes les habitacions tenen grans finestrals que deixen entrar la llum natural.~ ~ La comunicaci/xc3/xb3 /xc3/xa9s excel/xc2/xb7lent (autob/xc3/xbas, metro, ronda) i tots els serveis estan disponibles a poca dist/xc3/xa0ncia. Aquest c/xc3/xb2mode i exclusiu pis /xc3/xa9s una opci/xc3/xb3 immillorable per invertir en una de les millors ubicacions del Barri G/xc3/xb2tic~ ~ Producte exclusiu Apialia.
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
PIS TOT REFORMAT AMB TOTS ELS MOBLES, AMPLI MENJADOR EXTERIOR IAMB AIRE A CONDICIONAT, CUINA AMB TOTS ELS ELECTRODOMESTICS, 1 BANY COMPLERT AMB PLAT DE DUTXA, 3 DORMITORIS, PARQUET, CALEFACCI/xc3/x93 DE GAS, SERVEIS D/'ALTA, DISPOSA DE TRASTER A LA MATEIXA FINCA.
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
PROIM comercialitza la venda d'aquest pis al centre de Castellar del Vallès. Es tracta d'una planta baixa elevada, amb una superfície de 99m2 i es distribueix en un ampli rebedor que dóna pas a la cuina independent en bon estat i posteriorment a un menjador de 19m2 amb sortida a un balcó amb vistes a la Plaça Major. Passem pe distribuïdor a la zona de nit i tenim un bany reformat amb plat de dutxa i 4 habitacions, de les quals 2 són dobles i dues individuals. Dues d'elles tenen sortida a una àmplia galeria de 8m2 un tenim el safareig. Cal destacar que el pis està en una immillorable zona, fusteria exterior d'alumini, terres de gres, calefacció a gas natural i disposa d'un traster de 6m2. Consulti’ns més informació sense compromís, estarem encantats d’atendre’l !!!! *En aquest preu no s'inclou les despeses de l'escriptura.
163.000 €
Ver producto

4 fotos

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es