-
loading
Solo con imagen

Totalment reformat

Listado top ventas totalment reformat

Sant Celoni (Barcelona)
Interesantísima primera planta totalmente reformada.Este piso totalmente exterior y con mucha luz, forma parte de una pequeña comunidad de sólo 4 vecinos.Su acceso es a través de una gran plaza y las vistas desde el comedor y una de las habitaciones da a una pequeña zona verde con parque infantil.El baño y la cocina están recientemente reformados, al igual que sus paredes de yeso que se renovaron completamente.Las puertas de madera lacadas de blanco, los ojos de buey, los cierres de aluminio y los pequeños detalles que la componen hacen de esta vivienda un pequeño refugio para el día a día.Dispone de tres habitaciones, todas dobles, un generoso comedor, baño con plato de ducha y mampara de vidrio, cocina con vitrocerámica de inducción, horno pirolitc y acceso a galería con zona para la colada.No dudes en visitarlo, estaremos encantados de acompañarte.Puedes consultar todos nuestros inmuebles en la web ELBUFET.CAT
105.000 €
Ver producto
Sabadell (Barcelona)
Des de Mbimmobles us oferim aquest bonic pis de 3 dormitoris amb balc/xc3/xb3, un bany amb plat de dutxa, amplia cuina amercicana. Totalment reformat per entrar a viure. Terres de parquet, portes lacadas amb blanc, alumini lacat amb blanc amb doble vidre. El deixar/xc3/xa0s perdre? Truque/'ns i te/'l ensenyem.~~Vols financiaci/xc3/xb3? Pregunta/'ns i et donarem tot el assessorament~~~Desde Mbimmobles os ofrecemos este bonito piso de 3 dormitorios con balc/xc3/xb3n, un ba/xc3/xb1o con plato de ducha, amplia cocina americana. ~Totalmente reformado para entrar a vivir. Suelos de parquet, puertas lacadas en blanco, aluminio lacada en blanco con cristal doble. Te lo dejaras escapar? Ll/xc3/xa1manos y te lo ense/xc3/xb1amos. ~~Quieres financiaci/xc3/xb3n? preg/xc3/xbantanos y te daremos todo el asesoramiento.~
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
Gesfime Inmobiliaria ven Preciós pis recentment reformat a la zona de la Creu Alta de Sabadell, segona planta sense ascensor, pocs veíns. La comunicació de l'immoble és espectacular, entre la plaça de la Creu Alta, el Mercat, el Corte Inglés i la Gran vía, només baixant del pis ja trobem tots tipus de supermercats i comerços (forns de pà, bars, etc..), tots tipus de serveis (transport públic, Renfe, Ambulatori, Col.legis), a 2 minuts a peu de la plaça de la creu alta, a 1 minut del mercat de la Creu Alta, 1 minut de la Gran Vía i a 3 minuts a peu del corte Inglés. A 5 minuts a peu del centre de sabadell. El pis disposa de 67m construíts, 57m útils. El pis té moltíssima llum, es totalment exterior. Entrada a rebedor de 2'6m, del rebedor a mà dreta passem a la cuina totalment reformada de 5'2m. A mà esquerra de rebedor, trobem una habitació doble exterior de 9'3m. Passat el rebedor, accedim al menjador exterior de 15'3m. Del menjador passem al rebedor de la zona de nit, on trobem 2 habitacions exteriors, una doble de 8'7m i l'altre individual de 6'7m. També trobem el bany complert de 2'8m totalment reformat amb plat de dutxa. Al final del rebedor de la zona de nit trobem un ampli safareig exterior de 4'5m. Terra de gres, portes de faig, finestres d'alumini doble. A.A i bomba de calor al menjador i a l'habitació de matrimoni. No deixi escapar l'oportunitat de viure a una de les millors zones de sabadell!
139.000 €
Ver producto
España
Molt a prop de la Escola Francesa d/xc2/xb4Andorra la Vella, i pr/xc3/xb2xim a la zona d/xc2/xb4Avinguda Meritxell i el casc antic, tenim en venta aquest preci/xc3/xb3s pis d/xc2/xb4uns 70m2 i dues habitacions, esta totalment reformat amb materials de molta qualitat i un excel/xc2/xb7lent gust en el disseny, cuina americana totalment equipada, comunicada amb un ampli sal/xc3/xb3 menjador que dona acces a una terrassa, que hi dona llum i sol al pis.~ La reforma es integral i hi ha zona de bugaderia, tot i no disposar de pla/xc3/xa7a de p/xc3/xa0rquing en propietat, es traspassa el contracte de lloguer d/xc2/xb4una pla/xc3/xa7a de p/xc3/xa0rquing a nom de l/xc2/xb4actual propietari i facilitat l/xc2/xb4aparcament als nous afortunats compradors, es una molt bona oportunitat com a inversi/xc3/xb3, o per qui vulgui disfrutar de la tranquil/xc2/xb7litat de la zona i molt pr/xc3/xb2xima al centre comercial d/xc2/xb4Andorra la Vella.
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
PROIM comercialitza la venda d'aquest pis totalment reformat al centre de Castellar del Vallès. Te una superfície construïda de 104m2 i es distribueix en 3 habitacions (abans eren 4), dues d'elles són dobles i una és individual, un bany complet amb plat de dutxa, la cuina independent amb sortida a safareig i un menjador molt lluminós de 18m2. Cal destacar que el pis està completament reformat, els terres son de parquet i de gres a la cuina i bany, te calefacció a gas natural, aire condicionat, fusteria exterior d'alumini, la finca te ascensor i es troba al centre de Castellar. Consulti’ns més informació sense compromís. Estarem encantats d’atendre’ls i de assessorar-los en tot el que necessitin! *En aquest preu no s'inclou les despeses de l'escriptura.
169.000 €
Ver producto

4 fotos

Castellar del Vallès (Barcelona)
FINQUES CLAV/xc3/x89 7 comercialitza la venda d/'aquest pis a la zona de la Pla/xc3/xa7a Europa a Castellar del Vall/xc3/xa8s.~ ~El pis te una superf/xc3/xadcie constru/xc3/xafda de 91m2, est/xc3/xa0 totalment reformat i es distribueix de la seg/xc3/xbcent manera: ~~Entrem i tenim un ampli rebedor que d/xc3/xb3na pas a una habitaci/xc3/xb3 doble exterior, posteriorment a trav/xc3/xa9s del distribu/xc3/xafdor, trobem el bany complet amb plat de dutxa i dues habitacions individuals de bon tamany que s/xc3/xb3n exteriors. ~~Despr/xc3/xa9s passem a la zona de dia, una cuina de 13m2 tipus office amb safareig, i el menjador de 20 m2, molt llumin/xc3/xb3s amb sortida a un balc/xc3/xb3 amb vistes a la Pla/xc3/xa7a Europa i al Puig de la Creu.~ ~Cal destacar que el pis est/xc3/xa0 en molt bon estat, la fusteria exterior /xc3/xa9s d/'alumini, els terres s/xc3/xb3n de gres, te aire condicionat al menjador, calefacci/xc3/xb3 a gas natural, es ven amb pla/xc3/xa7a d/'aparcament, te ascensor i est/xc3/xa0 en molt bona zona.~Despeses comunitaries trimestrals.~~ ~ Si vols que fem una visita no dubtis en trucar-nos al 937145285 i la planifiquem!!~~~Disponibilitat de la finca a acordar. L/xc2/xb4oferta est/xc3/xa0 subjecta a canvis de preu o retirada del mercat sense av/xc3/xads previ. Les dades exposades incloses les mesures tenen car/xc3/xa0cter merament orientatiu. El preu no inclou despeses notarials, registrals ni impostos. Correspon al comprador el pagament dels seg/xc3/xbcents impostos i despeses: (i) en els primers lliuraments d/xc2/xb4habitatges (obra nova) l/xc2/xb4IVA i l/'AJD; (ii) en les segones i ulteriors lliuraments d/xc2/xb4habitatges (habitatges de segona m/xc3/xa0) el pagament de l/'ITP; (iii) l/xc2/xb4aranzel notarial i registral en tots dos casos. Per a la resta de la informaci/xc3/xb3 exigida per la normativa estatal i autonomica pot dirigir-se a les nostres oficines o b/xc3/xa9 trucar al 9 3 7 1 4 5 2 8 5.
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
Agradable pis reformat. Superf/xc3/xadcie 92 m2 aprox. Abans de la reforma contaba amb 4 habitacions, actualment distribu/xc3/xaft amb 2 habitacions dobles (1 suite amb dutxa), bany complert amb banyera hidromassatge, conta amb urinari horitzontal per home, amplia cuina independent, gran menjador, balc/xc3/xb3, disposa de gas natural, calefacci/xc3/xb3, aire condicionat, instal. lacions de llum, aigua i gas actualitzades, pis totalment exterior, a 3 vents, assolellat, vistes, edifici sense ascensor, 1r pis. Possibilitat de comprar en el mateix edifici local de 92 m2 destinat a trasters, garatge tipus Box individual.
Ver producto

4 fotos

España
Si estas buscando un local totalmente reformado, para negocio, oficina, despacho en el centro de Matar/xc3/xb3, junto a la plaza de cuba. sigue leyendo~ Loft de 67m2, repartido en primera planta de 35 m2, cuarto de ba/xc3/xb1o totalmente reformado con plato de ducha. Espacio para cocina.~ Segunda planta estudio de 32 m2 totalmente di/xc3/xa1fano ~ Suelos parket, ventanas aluminio, totalmente exterior.~ Rodeado de zonas ajardinadas que infantiles, colegios, institutos, comercios, a cinco minutos de las salidas ap-7 y c-32.~ /xc2/xa1/xc2/xa1Si quieres verlo ll/xc3/xa1manos, en espacio inmobiliaria estamos para ayudarte a encontrar tus sue/xc3/xb1os!!~ ~ ~ Loft en Matar/xc3/xb3 zona Centro, 67 m. de superficie, un ba/xc3/xb1o, propiedad para entrar a vivir, cocina vac/xc3/xada, carpinteria interior de pvc, orientaci/xc3/xb3n sureste, parquet, carpinter/xc3/xada exterior de aluminio.~ Extras: agua, buhardilla, luminoso, luz, t.v., autobuses, colegios, costa, parques, zonas infantiles~ ---------------------------------------------------------------------------------------~ Si est/xc3/xa0s buscant un local totalment reformat, per a negoci, oficina, despatx al centre de Matar/xc3/xb3, al costat de la pla/xc3/xa7a de cuba. segueix llegintLoft de 67m2, repartit a primera planta de 35 m2, cambra de bany totalment reformat amb plat de dutxa. Espai per a cuina.Segona planta estudi de 32 m2 totalment di/xc3/xa0fan S/xc3/xb2ls parket, finestres alumini, totalment exterior. Envoltat de zones enjardinades que infantils, col/xc2/xb7legis, instituts, comer/xc3/xa7os, a cinc minuts de les sortides ap-7 i c-32. Si vols veure-ho truca/'ns, en espai immobili/xc3/xa0ria estem per ajudar-te a trobar els teus somnis!!Loft a Matar/xc3/xb3 zona Centro, 67 m. de superf/xc3/xadcie, un bany, propietat per entrar a viure, cuina buida, fusteria interior de pvc, orientaci/xc3/xb3 sud-est, parquet, fusteria exterior d/'alumini.Extres: aigua, golfes, llumin/xc3/xb3s, llum, t.v. zones infantils
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
2 PLANTES I GRAN PATI, TOTALMENT REFORMADA DE DISSENY L´ANY 2015, GAIREBÉ A ESTRENAR. Casa situada molt a prop de la ronda Collsalarca, ben comunicada amb tot tipus de serveis, a escassos 2 minuts de l´Avinguda Matadepera, molt propera a la nova estació de tren de FGC Sabadell Parc del Nord i a la ctra de Castellar. Terreny de 107m2 quadrats, 198m2 construïts, 147m2 útils. Planta baixa + 1ra planta. La casa disposa de dues entrades, pel garatge i per l´entrada principal. Entrada a gran garatge per a 3 cotxes de 3,2m x11,3m, passant el garatge trobem un despatx / gimnàs / habitació doble molt ampli i exterior de 8´1m x 3´8m amb bany complet de 3 m quadrats amb plat de dutxa. Aquesta habitació comunica amb un altre garatge / traster de 15,2m2 amb accés des del carrer lateral. Des de l´entrada principal, pujant unes escales accedim a la primera planta on trobem l´habitatge. Entrada a gran rebedor de 4m2, en aquest rebedor trobem l´habitació doble exterior de matrimoni de 3´2m x 3´8m que dóna a la façana. Des del mateix rebedor, trobem el bany complet de 5,5m2 reformat del 2015 amb plat de dutxa. Passant el rebedor, trobem un passadís on trobem una altra habitació doble exterior de 2´8m x 3´1m. Al final del passadís hi trobem un impressionant menjador-cuina obert amb illeta tot exterior de 34m2 totalment reformat de disseny del 2015. Sortint de la cuina, accedim a un pati exterior de 19m2 amb barbacoa feta d´obra. Fil musical a tota la casa, alarma, calefacció gas natural amb radiadors en totes les habitacions, disposa d´aire condicionat a totes les habitacions i al menjador. Portes lacades de roure de gran qualitat, finestres dobles d´alumini climalit amb mosquiteres i persianes elèctriques. Impressionant casa reformada gairebé a entrenar a la zona de ca n´Oriac.
239.000 €
Ver producto
Calafell (Tarragona)
Piso totalmente reformado ubicado en Segur de Calafell, Tarragona, a tan solo 100 metros de la playa. Distribuido en sal/xc3/xb3n comedor con salida a amplia terraza, cocina americana, lavadero, 2 habitaciones dobles y 1 ba/xc3/xb1o. Equipado con suelos de gres porcel/xc3/xa1nico, carpinter/xc3/xada interior de madera blanca, carpinter/xc3/xada exterior de aluminio y calefacci/xc3/xb3n a gas natural. Cuenta con ascensor, parking y trastero en el mismo edificio. El piso es amplio y muy luminoso, y est/xc3/xa1 reformado con materiales de alta calidad. Est/xc3/xa1 ubicado en una zona tranquila, cerca de supermercados, establecimientos y restaurantes, con paradas de autob/xc3/xbas y Renfe en los alrededores. Cont/xc3/xa1ctenos para m/xc3/xa1s informaci/xc3/xb3n o solicitar una visita.~~Pis totalment reformat ubicat a Segur de Calafell, Tarragona, a tan sols 100 metres de la platja. Distribu/xc3/xaft al sal/xc3/xb3 menjador amb sortida a /xc3/xa0mplia terrassa, cuina americana, safareig, 2 habitacions dobles i 1 bany. Equipat amb terres de gres porcell/xc3/xa0nic, fusteria interior de fusta blanca, fusteria exterior d/'alumini i calefacci/xc3/xb3 a gas natural. Compte amb ascensor, p/xc3/xa0rquing i traster al mateix edifici. El pis /xc3/xa9s ampli i molt llumin/xc3/xb3s i est/xc3/xa0 reformat amb materials d/'alta qualitat. Est/xc3/xa0 ubicat en una zona tranquil/xc2/xb7la, a prop de supermercats, establiments i restaurants, amb parades d/'autob/xc3/xbas i Renfe als voltants. Contacti/'ns per a m/xc3/xa9s informaci/xc3/xb3 o sol/xc2/xb7licitar una visita.~~Completely renovated apartment located in Segur de Calafell, Tarragona, just 100 meters from the beach. Distributed in living room with access to large terrace, American kitchen, laundry room, 2 double bedrooms and 1 bathroom. Equipped with porcelain stoneware floors, white wood interior carpentry, aluminum exterior carpentry and natural gas heating. It has an elevator, parking and storage room in the same building. The apartment is spacious and very bright, and has been renovated with high quality materials. It is located in a quiet area, close to supermarkets, establishments and restaurants, with bus and Renfe stops nearby. Contact us for more information or to request a visit.
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
Venem pis tipus caseta totalment reformat de 85m2 amb 3 habitacions (1 suitte doble), 2 banys complerts, menjador, cuina amb zona office, ampli traster i zona passadís amb armaris encastats. Disposa de calefacció i aire acondicionat a tota la vivenda, terres de gres, carpinteria interior de faig, finestres d´alumini blanc amb persianes automàtiques i armaris encastats a mida. Impecable estat, reforma recent. Pis cantoner, totalment exterior. Edifici amb pocs veÏns. Disposa de terrat comunitari. Ubicat a una zona tranquila, aprop de les principals vies d´accés de la ciutat i amb tot tipus de serveis al voltant (escoles, parc infantil, petits comerços, etc.) Consulti més informació sense compromís. Estarem encantats d'atendre'l. *En aquest preu no van incloses les despeses de l'escritura.
175.000 €
Ver producto

4 fotos

Sant Llorenç Savall (Barcelona)
Gesfime Inmobioliaria ven casa situada al mateix poble, al nucli antic de Sant Llorenç Savall. Casa cantonera, dóna a 2 carrers i disposa de 3 números. Molt a prop de tot tipus de serveis, comerços, ambulatori, col·legi i transport públic, al costat de la sortida a la carretera. El terreny fa 288m quadrats, disposa de 437m construïts, 234m de vivenda i 203m de magatzem. Planta baixa+ 2. Té entrada per 2 carrers. Entrada a rebedor molt ampli i exterior, des d´allà accedim al garatge de 15m2 que disposa de soterrani. Passat el rebedor, accedim a un passadís de 0´8m x 3´3m on a mà esquerra accedim a una saleta d´estar - rebedor de 11m2, des d´aquesta saleta, accedim al menjador exterior de 13m2, on trobem una habitació doble exterior de 4´7m x 3m i un bany complet totalment reformat de 4m2 amb plat de dutxa. També trobem un safareig de 1´4m x 2´7m amb sortida a la terrassa. Tornant al passadís que abans hem comentat, cap al final arribem a la cuina molt amplia i exterior de 17m2 d´origen conservada amb llar de foc. Des de la cuina sortim a la mateixa terrassa, des de el safareig de 1´6m x 6m. Tot baixant per unes escales des de la terrassa, a mà dreta accedim a una zona quasi diàfana de 10m x 7´2m i 5m x 10´4m on abans hi havia porcs, cavalls i gallines. A aquesta zona també es pot accedir des de un altre entrada al carrer del costat. Baixant per les mateixes escales abans esmentades, accedim a un gran hort - pati de 50m quadrats amb precioses vistes al bosc on trobem una cisterna pel rec. Tornat a la saleta d´estar - rebedor que comunica amb el menjador, tot pujant unes escales, accedim a la primera planta, on trobem una habitació doble exterior de 12m2, unes grans golfes de 35m2, una altra gran sala d´estar exterior de 22,5m2 i 2 habitacions dobles exteriors de 3´2m x 3´6m i 5m x 2´6m. Terra de terratzo, portes de fusta origen, finestres de fusta d´origen. Impressionant casa al centre de la vila de Sant Llorenç Savall amb moltes possibilitats, ideal per famílies nombroses, no deixi escapar aquesta grandíssima oportunitat!
139.000 €
Ver producto
Barcelona (Barcelona)
Piso en Barcelona amueblado de 92 m2, con balcón de 12 m2 aprox. Consta de dos habitaciones dobles y una individual. Dos baños con ducha (uno en suite) Cocina abierta a comedor. Con suelos de parquet, carpintería exterior de aluminio e interior de lacado blanco. Aire acondicionado por conductos y calefacción. Vidrios dobles. La finca tiene ascensor. Cerca de metro y líneas de autobuses. Acceso a la Avenida Diagonal a dos minutos. ¡¡¡TOTALMENTE REFORMADO Y EQUIPADO!!! ***************************************** Pis a Barcelona moblat de 92 m2, amb balcó de 12 m2 aprox. Consta de dues habitacions dobles i una individual. Dos banys amb dutxa (un en suite) Cuina oberta a menjador. Amb terres de parquet, tancaments d'alumini i interior de lacat blanc. Aire condicionat per conductes i calefacció. Vidres dobles. La finca té ascensor. A prop de metro i línies d'autobusos. Accés a l'Avinguda Diagonal a dos minuts. TOTALMENT REFORMAT I EQUIPAT !!!
561.000 €
Ver producto
Barcelona (Barcelona)
Piso en Barcelona amueblado de 74 m2 Consta de dos habitaciones dobles y dos baños con ducha (uno en suite) Cocina abierta a comedor. Con suelos de parquet, carpintería exterior de aluminio e interior de lacado blanco. Dispone de aire acondicionado por conductos y calefacción. Vidrios dobles. La finca tiene ascensor. Cerca de metro y líneas de autobuses. Acceso a la Avenida Diagonal a dos minutos. ¡¡¡TOTALMENTE REFORMADO Y EQUIPADO!!! *********************************** Pis a Barcelona moblat de 74 m2 Consta de dues habitacions dobles i dos banys amb dutxa (un en suite) Cuina oberta a menjador. Amb terres de parquet, tancaments d'alumini i interior de lacat blanc. Disposa d'aire condicionat per conductes i calefacció. Vidres dobles. La finca té ascensor. A prop de metro i línies d'autobusos. Accés a l'Avinguda Diagonal a dos minuts. TOTALMENT REFORMAT I EQUIPAT !!!
442.000 €
Ver producto
Terrassa (Barcelona)
Ref A9418 - Oficina en lloguer al centre de Terrassa, al Carrer Font Vella. Planta diàfana amb vistes al carrer Font Vella. Edifici totalment reformat. L´oficina té les típiques voltes catalanes, terres de parquet i una de les parets de pedra natural. Consta d´un lavabo de disseny i lloc per posar un petit Office (nevera i microones). La Finca disposa d´ascensor. L´aparcament no és problema, ja que està a 100 metres dels Parking Saba al costat de la Mútua de Terrassa, on tenen places de lloguer disponibles. *El preu no inclou impostos ni despeses de gestió. Comprarcasa Stylehouse és una empresa immobiliària, amb anys d´experiència en el sector. Treballem sobre la base de la representació del propietari en tot el procés de la venda o lloguer del seu habitatge, des de l´inici fins al final. La nostra missió és trobar l´immoble ideal per als nostres clients, per fer realitat els seus projectes de vida futura. Som conscients que estem treballant, no només amb habitatges, sinó amb un dels projectes més importants en la vida de les persones. Per això ens impliquem al màxim en realitzar de forma eficient la nostra tasca. Qualitat i servei al millor preu. Agència Registrada: aicat 7271 / api A11469 Assessorament personalitzat en la compra-venda i la gestió del teu actual habitatge.
550 €
Ver producto

4 fotos

Pineda de Mar (Barcelona)
A pineda de Mar, us oferim aquest apartament totalment reformat de dos dormitoris, un bany complet, cuina independent i saló menjador amb sortida a balcó; Orientat a la platja, per tant sol de matins; ideal caps de setmana, vacances i per la proximitat a l'estació i la platja ideal per gaudir en moments de confinament. Finca amb ascensor. #ref:P2-1241
129.500 €
Ver producto

4 fotos

Calella (Barcelona)
Cinquena planta amb ascensor. Fantàstic pis de 3 dormitoris i 2 banys, totalment reformat, per entrar a viure, com els d'abans. Grans proporcions a totes les habitacions, gran balcó, ubicat al centre de Calella, prop de comerços, transport públic i escoles. Finca amb ITE passada, ascensor rehabilitat. #ref:P3-1333
170.000 €
Ver producto

4 fotos

Calella (Barcelona)
PIS DE 3 DORMITORIS, AMB POSSIBILITAT DE 4, 2 BANYS, TOTALMENT REFORMAT, 95 M2, CINQUENA PLANTA AMB ASCENSOR I VISTA LATERAL AL MAR. FINCA AMB PISCINA INTERIOR I PISCINA INTERIOR, SAUNA, CONSERGE. #ref:P3-1346
240.000 €
Ver producto

4 fotos

Pineda de Mar (Barcelona)
Una llar que t'enamorarà!!! Cinquè pis amb ascensor al centre de Pineda amb vistes i llum natural tot el dia, totalment reformat. Consta de tres dormitoris, bany complet amb gran plat de dutxa, lavabo, cuina perfectament condicionada amb sortida a safareig i gran saló menjador amb sortida a gran balcó; a prop de tots els serveis, de la platja i de l'estació; en perfecte estat de conservació, parquet, calefacció de gas. Ideal per viure tot l'any. #ref:P3-1361
180.000 €
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
INMOBARNA trae para ti un piso en Sol i Padris, zona bastante tranquila, cerca de trasportes p/xc3/xbablicos y todo tipo de comercios para tu comodidad.~ La propiedad tiene dos ascensores.~ La vivienda cuenta con dos recibidores con acceso a una cocina reformada con muebles en beige y gris y con vitrocer/xc3/xa1mica, sal/xc3/xb3n comedor muy amplio y luminoso con un salida a un amplio balc/xc3/xb3n con vistas preciosas y despejadas, cuatro habitaciones, dos dobles y dos individuales, todas exteriores.~ Ba/xc3/xb1o completo con ba/xc3/xb1era y mampara totalmente reformado.~ Es un piso precioso con muchas posibilidades, muy c/xc3/xb3modo con buena distribuci/xc3/xb3n.~ ~ NO DUDES EN VENIR A VERLO.~ ESTAREMOS ENCANTADOS DE SER UN EQUIPO PARA TU VIVIENDA.~ ~ En cumplimiento de la ley 3/2917 del 13 de febrero del 2018 del C/xc3/xb3digo Civil de Catalunya el cual se aprueba el Reglamento de Informaci/xc3/xb3n al Consumidor en la compraventa y arrendamiento de viviendas de Catalunya, se informa al cliente que los gastos notariales, registrales e impuestos que se le apliquen (ITP, IVA o AJD) y otros gastos inherentes de la compraventa no est/xc3/xa1n incluidos en el precio.~ ~ _____________________________________________________________________________________~ ~ INMOBARNA porta per a tu un pis a Sol i Padris, zona for/xc3/xa7a tranquil/xc2/xb7la, recerca de transports p/xc3/xbablics i tot tipus de comer/xc3/xa7os per a la teva comoditat.~ La propietat t/xc3/xa9 dos ascensors.~ L/xc2/xb4habitatge compta amb dos rebedors amb acc/xc3/xa9s a una cuina reformada amb mobles en beix i gris i amb vitrocer/xc3/xa0mica, sal/xc3/xb3 menjador molt ampli i llumin/xc3/xb3s amb sortida a un ampli balc/xc3/xb3 amb vistes precioses i clares, quatre habitacions, dues dobles i dues individuals, totes exteriors.~ Bany complet amb banyera i mampara totalment reformat.~ /xc3/x89s un pis preci/xc3/xb3s amb moltes possibilitats, molt c/xc3/xb2mode amb bona distribuci/xc3/xb3.~ ~ NO DUBTES EN VENIR A VEURE/'L.~ ESTAREM ENCANTATS DE SER UN EQUIP PER A TU HABITATGE.~ ~ En compliment de la llei 3/2917 de 13 de febrer de 2018 del Codi Civil de Catalunya el qual s/'aprova el Reglament d/'Informaci/xc3/xb3 al Consumidor a la compravenda i arrendament d/'habitatges de Catalunya, s/'informa al client que les despeses notarials, registrals i impostos que se li apliquen (ITP, IVA o AJD) i altres despeses inherents de la compravenda no estan incloses al preu.
Ver producto

4 fotos

España
Piso de 4 habitaciones actualmente tiene 3 por que hicieron vestidor en la habitaci/xc3/xb3n de matrimonio, (2 de ellas dobles y 1 individual), aire acondicionado, 1 ba/xc3/xb1o completo, radiadores el/xc3/xa9ctricos, suelos de parquet, ventanas de aluminio. No pierdas la oportunidad de ver este piso totalmente reformado, si deseas m/xc3/xa1s informaci/xc3/xb3n ll/xc3/xa1manos !!!~ ~ ~ Piso en Matar/xc3/xb3 zona Cerdanyola nord, 86 m. de superficie, 3300 m. de la playa, 2 habitaciones dobles y 2 habitaciones sencillas, un ba/xc3/xb1o, propiedad para entrar a vivir, cocina equipada, carpinteria interior de lacado blanco, orientaci/xc3/xb3n sureste, parquet, carpinter/xc3/xada exterior de aluminio.~ Extras: agua, aire acondicionado, balc/xc3/xb3n, bomba fr/xc3/xado y calor, galer/xc3/xada, gas ciudad, l/xc3/xadnea telef/xc3/xb3nica, luminoso, luz, t.v., autobuses, /xc3/xa1rboles, centros comerciales, centros m/xc3/xa9dicos, colegios, hospitales, monta/xc3/xb1a, parques, supermercados, vistas despejadas, zona de paso, zonas infantiles~ ------------------------------------------------------------------------------------~ Pis de 4 habitacions actualment en t/xc3/xa9 3 perqu/xc3/xa8 van fer vestidor a l/'habitaci/xc3/xb3 de matrimoni, (2 d/'elles dobles i 1 individual), aire condicionat, 1 bany complet, radiadors el/xc3/xa8ctrics, terres de parquet, finestres d/'alumini. No perdis l/'oportunitat de veure aquest pis totalment reformat, si desitges m/xc3/xa9s informaci/xc3/xb3 truca/'ns !!! Pis a Matar/xc3/xb3 zona Cerdanyola nord, 86 m. de superf/xc3/xadcie, 3300 m. de la platja, 2 habitacions dobles i 2 habitacions senzilles, un bany, propietat per entrar a viure, cuina equipada, fusteria interior de lacat blanc, orientaci/xc3/xb3 sud-est, parquet, fusteria exterior dalumini. Extres: aigua, aire condicionat, balc/xc3/xb3, bomba fred i calor, galeria, gas ciutat, l/xc3/xadnia telef/xc3/xb2nica, llumin/xc3/xb3s, llum, t.v., autobusos, arbres, centres comercials, centres m/xc3/xa8dics, col/xc2/xb7legis, hospitals, muntanya, parcs, supermercats, vistes clares, zona de pas, zones infantils
Ver producto

4 fotos

Arenys de Mar (Barcelona)
LOCAL COMERCIAL y ESQUINERO en la CARRETERA de PREMIA DE DALT, a tan solo dos calles del mar y a 5 minutos de la estaci/xc3/xb3n del tren. ~~En EXCLUSIVA APIALIA ~~ LOCAL con DOBLE ENTRADA (desde la calle y desde el vest/xc3/xadbulo de la comunidad) y TRES AMPLIOS VENTANALES. ~Esta totalmente reformado, tiene:~-aire acondicionado~- calentador el/xc3/xa9ctrico~- persianas autom/xc3/xa1ticas~-Suministros en alta. ~Es un local di/xc3/xa1fano aunque actualmente est/xc3/xa1 dividido en 3 espacios (tienda + despacho + almac/xc3/xa9n) y aseo, que f/xc3/xa1cilmente podr/xc3/xa1 adaptar a sus necesidades. ~ P.v. publicado + gastos e impuestos~~./xc2/xb7./xc2/xb7./xc2/xb7./xc2/xb7./xc2/xb7~~LOCAL COMERCIAL i *ESQUINERO en la CARRETERA de *PREMIA DE *DALT, a tan sols dos carrers de la mar i a 5 minuts de l/'estaci/xc3/xb3 del tren. ~~En EXCLUSIVA *APIALIA ~~ LOCAL amb DOBLE ENTRADA (des del carrer i des del vest/xc3/xadbul de la comunitat) i TRES AMPLIS FINESTRALS. ~Aquesta totalment reformat, t/xc3/xa9:~-aire condicionat~- escalfador el/xc3/xa8ctric~- persianes autom/xc3/xa0tiques~-Subministraments en alta. ~/xc3/x89s un local di/xc3/xa0fan encara que actualment est/xc3/xa0 dividit en 3 espais (botiga + despatxo + magatzem) i lavabo, que f/xc3/xa0cilment podr/xc3/xa0 adaptar a les seves necessitats. ~ P.*v. publicat + despeses i impostos
Ver producto

4 fotos

España
3r Piso de altura sin ascensor que consta de 4 habitaciones (2 dobles y 2 individuales), cocina con salida a galer/xc3/xada, ba/xc3/xb1o completo con ba/xc3/xb1era, ventanas de aluminio, suelos de gres, calefacci/xc3/xb3n, gas ciudad, puertas de roble, comedor con salida a balc/xc3/xb3n.~Piso totalmente reformado, ideal para parejas, a 2 pasos del mar y estaci/xc3/xb3n de tren,~Si deseas visitar esta vivienda no dudes en llamarnos!!~Si necesita financiaci/xc3/xb3n disponemos de un gran equipo de asesores financieros que le orientaran en la b/xc3/xbasqueda de la mejor hipoteca!~~~Piso en Matar/xc3/xb3 zona Centro, 89 m. de superficie, 6 m2 de cocina, 22 m2 de comedor, 2 habitaciones dobles y 2 habitaciones sencillas, un ba/xc3/xb1o, propiedad para entrar a vivir, cocina equipada, carpinteria interior de madera, orientaci/xc3/xb3n sureste, gres porcel/xc3/xa1nico, carpinter/xc3/xada exterior de aluminio / climalit.~Extras: agua, balc/xc3/xb3n, calefacci/xc3/xb3n, calefacci/xc3/xb3n central, galer/xc3/xada, gas ciudad, lavander/xc3/xada, l/xc3/xadnea telef/xc3/xb3nica, luminoso, luz, puerta blindada, t.v., videoportero, autobuses, /xc3/xa1rboles, c/xc3/xa9ntrico, centros comerciales, centros m/xc3/xa9dicos, cerca de universidad, colegios, hospitales, monta/xc3/xb1a, parques, supermercados, zona de paso, zonas infantiles~----------------------------------------------------------------~3r Pis d/xc2/xb4al/xc3/xa7ada sense ascensor que consta de 4 habitacions (2 dobles i 2 individuals), cuina amb sortida a galeria, bany complet amb banyera, finestres d/xc2/xb4alumini, terres de gres, calefacci/xc3/xb3, gas ciutat, portes de roure, menjador amb sortida a balc/xc3/xb3.Pis totalment reformat, ideal per parelles, a 2 passos del mar i estaci/xc3/xb3 de tren,Si vols visitar aquest habitatge no dubtis a trucar-nos!!Si necessita finan/xc3/xa7ament disposem d/'un gran equip d/'assessors financers que us orientaran en la recerca de la millor hipoteca! Pis a Matar/xc3/xb3 zona Centro, 89 m. de superf/xc3/xadcie, 6 m2 de cuina, 22 m2 de menjador, 2 habitacions dobles i 2 habitacions senzilles, un bany, propietat per entrar a viure, cuina equipada, fusteria interior de fusta, orientaci/xc3/xb3 sud-est, gres porcell/xc3/xa0nic, fusteria exterior d/'alumini - climalit.Extres: aigua, balc/xc3/xb3, calefacci/xc3/xb3, calefacci/xc3/xb3 central, galeria, gas ciutat, bugaderia, l/xc3/xadnia telef/xc3/xb2nica, llumin/xc3/xb3s, llum, porta blindada, tv, videoporter, autobusos, arbres, c/xc3/xa8ntric, centres comercials, centres m/xc3/xa8dics, a prop d/'universitat, col/xc2/xb7legis, hospitals, muntanya, parcs, supermercats, zona de pas, zones infantils
Ver producto

4 fotos

Sabadell (Barcelona)
CAN VILOCA IMMOBLES posa a la venda a la zona de la Creu de Barber/xc3/xa0, bonic pis tipus loft de 40m/xc2/xb2 en un sol ambient, totalment reformat a estrenar, ampli menjador-cuina exterior, bany complet, safareig, terres de gres, aire ac amb bomba de calor i calefacci/xc3/xb3 el/xc3/xa8ctrica, a punt per entrar a viure.~ ~ El pis est/xc3/xa0 adaptat per a persones amb mobilitat redu/xc3/xafda.~ ~ L/'habitatge /xc3/xa9s a prop de Renfe, transports p/xc3/xbablics i zona comercial.~ ~ !!Visiteu-lo sense comprom/xc3/xads!!!~_______________________________________________________________________________________________________________________________~~CAN VILOCA IMMOBLES pone a la venta en la zona de La Creu de Barber/xc3/xa0, bonito piso tipo loft de 40m/xc2/xb2 en un solo ambiente, totalmente reformado a estrenar, amplio comedor-cocina exterior, ba/xc3/xb1o completo, lavadero, suelos de gres, aire ac con bomba de calor y calefacci/xc3/xb3n el/xc3/xa9ctrica, listo para entrar a vivir.~ ~ El piso esta adaptado para personas con movilidad reducida.~ ~ La vivienda se encuentra cerca de Renfe, transportes p/xc3/xbablicos y zona comercial.~ ~ !!Vis/xc3/xadtelo sin compromiso !!
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
CANTONER, EXTERIOR I AMB NOM/xc3/x89S UN VE/xc3/x8d.~T/'oferim un pis a la zona del Poble Sec, tot cantoner, en una finca de nom/xc3/xa9s dos ve/xc3/xafns i amb molta llum. El pis es troba per reformar, amb 3 habitacions i menjador exterior. El bany es troba totalment reformat amb plat de dutxa. Comptadors de llum i aigua donats d/'alta. Pis amb moltes possibilitats i encant.~Visita l/'impressionant tour virtual que hem realitzat per tu, visita el pis com si estiguessis a dins!
Ver producto

4 fotos

Calafell (Tarragona)
Piso situado en Segur de Calafell en 1/xc2/xaa l/xc3/xadnea de Mar. Distribuido en sal/xc3/xb3n comedor con salida amplio balc/xc3/xb3n, recibidor, cocina independiente, ba/xc3/xb1o, 2 dormitorios amplios con armarios empotrados. Totalmente reformado, suelos de gres, carpinter/xc3/xada exterior de aluminio, termo electrico, carpinter/xc3/xada interior madera blanco, aire acondicionado, toldo, parking, gran trastero y ascensor. Situado en primera linea de mar con unas espectaculares vistas, amplio, luminoso. Cerca de autobuses, Renfe, establecimientos, etc. Ideal para vivir todo el a/xc3/xb1o o pasar temporadas de descanso. Visitelo!!!~~Pis situat a Segur de Calafell a 1/xc2/xaa l/xc3/xadnia de Mar. Distribu/xc3/xaft en sal/xc3/xb3 menjador amb sortida ampli balc/xc3/xb3, rebedor, cuina independent, bany, 2 dormitoris amplis amb armaris encastats. Totalment reformat, terres de gres, fusteria exterior d/'alumini, termo electric, fusteria interior fusta blanc, aire condicionat, tendal, p/xc3/xa0rquing, gran traster i ascensor. Situat a primera l/xc3/xadnia de mar amb unes espectaculars vistes, ampli, llumin/xc3/xb3s. A prop d/'autobusos, Renfe, establiments, etc. Ideal per viure-hi tot l/'any o passar temporades de descans. Visiteu-lo!!!~~Apartment located in Segur de Calafell on the 1st line of the sea. Distributed in a living-dining room with a large balcony, hall, separate kitchen, bathroom, 2 large bedrooms with built-in wardrobes. Completely renovated, stoneware floors, aluminum exterior carpentry, electric water heater, white wood interior carpentry, air conditioning, awning, parking, large storage room and elevator. Located on the seafront with spectacular views, spacious, bright. Close to buses, Renfe, establishments, etc. Ideal to live all year round or spend periods of rest. Visit it!!!
Ver producto

4 fotos

Igualada (Barcelona)
UNA JOIA MODERNISTA DE PRINCIPIS DEL SEGLE XX.~~Pocs edificis poden presumir de tenir alhora una arquitectura i una historia singular a darrere. La historia de Ca la Mamita, un edifici modernista d/'habitatges al centre de la ciutat, constru/xc3/xaft l/xc2/xb4any 1905 i projectat per l/xc2/xb4arquitecte Isidre Gili i Moncunill, ha inspirat, fins i tot, la novel/xc2/xb7la La Mamita, d/'Antoni S/xc3/xa0bat. L/'edifici, no obstant, ha estat anomenat sovint com Cal Franquesa o Cal Barrab.~~A la 2a planta hi trobem aquest bonic habitatge de principis del segle XX. El seu interior est/xc3/xa0 farcit d/xc2/xb4elements decoratius propis de l/xc2/xb4estil. Predomina al llarg de l/xc2/xb4immoble el paviment hidr/xc3/xa0ulic en perfecte estat. Tamb/xc3/xa9 hi trobem motllures al sostres que decoren el peu del llum. La seves principals caracter/xc3/xadstiques s/xc3/xb3n els seus sostres alts, espais lluminosos i senyorials, i les seves estances exteriors amb sol i vistes al centre historic.~L/xc2/xb4habitatge es distribueix en sala-menjador, dues habitacions, cuina, safareig i dos balcons, i disposa, a m/xc3/xa9s, d/xc2/xb4un traster sitaut al terrat de l/xc2/xb4edifici, de 8,90 m2. ~Edifici /xc3/xbanic i exclusiu. Totalment reformat i amb ascensor.~~AQUESTA PE/xc3/x87A /xc3/x9aNICA /xc3/x89S PER A TU;)
Ver producto

4 fotos

Tordera (Barcelona)
ZONA TERRA BRAVA - A 5 MIN DEL PUEBLO~GORB SOLUTIONS te presenta EN EXCLUSIVA para ti, esta joya arquitect/xc3/xb3nica en Tordera, Barcelona. Una casa de obra seminueva que cautiva con sus detalles /xc3/xbanicos.~~Esta residencia a cuatro vientos ofrece 129 metros cuadrados construidos, ubicados en un generoso terreno de 501 metros cuadrados.~~Disfruta de la serenidad en las 2 encantadoras terrazas y un jard/xc3/xadn a nivel del comedor, con un porche estilo chill-out que invita a relajarse al aire libre./xe2/x80/x9d~~En su interior, descubre tres habitaciones, dos dobles y 1 individual, perfectamente distribuidas y exteriores. El comedor y la cocina americana, con una chimenea imponente, ofrecen un gran metraje para disfrutar de momentos inolvidables en familia./xe2/x80/x9d~~El garaje de 28 metros cuadrados brinda comodidad, y la casa cuenta con la /xc3/xbaltima tecnolog/xc3/xada en sostenibilidad, gracias a las placas solares instaladas.~~Esta vivienda ha sido totalmente reformada con acabados de alta calidad, asegurando un espacio moderno y acogedor para disfrutar cada d/xc3/xada./xe2/x80/x9d~~No pierdas la oportunidad de llamar a este lugar tu hogar. Cont/xc3/xa1ctanos hoy y descubre la vida de lujo que te espera en esta casa /xc3/xbanica en Tordera, ~~Descubre nuestro servicio financiero excepcional! Obt/xc3/xa9n hasta un 100% de financiamiento con las mejores condiciones del mercado. ~______________________________________________________________________________________________________________________~ZONA TERRA BRAVA - A 5 MIN DEL POBLE~GORB SOLUTIONS et presenta EN EXCLUSIVA per a tu, aquesta joia arquitect/xc3/xb2nica a Tordera, Barcelona. Una casa d/'obra seminova que captiva els detalls /xc3/xbanics.~~Aquesta resid/xc3/xa8ncia a quatre vents ofereix 129 metres quadrats constru/xc3/xafts, ubicats en un gener/xc3/xb3s terreny de 501 metres quadrats.~~Gaudeix de la serenitat a les 2 encantadores terrasses i un jard/xc3/xad a nivell del menjador, amb un porxo estil chill-out que convida a relaxar-se a l/'aire lliure./xe2/x80/x9d~~Al seu interior, descobreix tres habitacions, dues dobles i 1 individual, perfectament distribu/xc3/xafdes i exteriors. El menjador i la cuina americana, amb una xemeneia imponent, ofereixen un gran metratge per gaudir de moments inoblidables en fam/xc3/xadlia./xe2/x80/x9d~~El garatge de 28 metres quadrats ofereix comoditat, i la casa compta amb l/'/xc3/xbaltima tecnologia en sostenibilitat, gr/xc3/xa0cies a les plaques solars instal/xc2/xb7lades.~~Aquest habitatge ha estat totalment reformat amb acabats d/'alta qualitat, assegurant un espai modern i acollidor per gaudir cada dia./xe2/x80/x9d~~No perdis l/'oportunitat de trucar a aquest lloc la teva llar. Contacta/'ns avui i descobreix la vida de luxe que t/'espera en aquesta casa /xc3/xbanica a Tordera,~~Descobreix el nostre servei financer excepcional! Obtingues fins a un 100% de finan/xc3/xa7ament amb les millors condicions del mercat.~~~Nos puedes encontrar en:~Oficina ~GORB SOLUTIONS ~Avenida Am/xc3/xa9rica 42 local 1 de Matar/xc3/xb3 08304
Ver producto

4 fotos

Barcelona (Barcelona)
En venta excelente vivienda en Avenida Sarri/xc3/xa0, muy cerca de Diagonal y plaza Francesc Maci/xc3/xa0.~~Esta exclusiva vivienda se entregar/xc3/xa1 totalmente reformada con estilo y buen gusto, actualmente se est/xc3/xa1 reformando y se puede terminar con los acabados que usted desee.~~Consta de 172 m2, orientada al este y al oeste, proporcionando mucha luz natural durante todo el d/xc3/xada.~~Se distribuye en 4 habitaciones, 3 de ellas dobles y 1 individual, gran sal/xc3/xb3n comedor, 2 ba/xc3/xb1os completos, 1 aseo, balc/xc3/xb3n~~Las fotos son Renders del proyecto de reforma que se est/xc3/xa1 llevando a cabo.~NO DEJE DE VENIR A VERLO.~~Global Invest EJD le acompa/xc3/xb1ar/xc3/xa1, ayudar/xc3/xa1 y asesorar/xc3/xa1 en todo el proceso de compra teniendo en cuenta sus necesidades, ya sean hipotecas, pr/xc3/xa9stamos, reformas, gesti/xc3/xb3n de alquileres o cualquier otra cuesti/xc3/xb3n,facilit/xc3/xa1ndole todos los pasos en la compraventa del inmueble.~~En venda excel/xc2/xb7lent habitatge a Avenida Sarri/xc3/xa0, molt a prop de Diagonal i pla/xc3/xa7a Francesc Maci/xc3/xa0.~~Aquest exclusiu habitatge es lliurar/xc3/xa0 totalment reformat amb estil i bon gust, actualment s/'est/xc3/xa0 reformant i es pot acabar amb els acabats que desitgi.~~Consta de 172 m2 orientada a l/'est ia l/'oest, proporcionant molta llum natural durant tot el dia.~~Es distribueix en 4 habitacions, 3 dobles i 1 individual, gran sal/xc3/xb3 menjador, 2 banys complets, 1 lavabo, balc/xc3/xb3~~Les fotos s/xc3/xb3n Renders del projecte de reforma que sest/xc3/xa0 duent a terme.~NO DEIXI DE VENIR A VEURE/'L.
Ver producto

4 fotos

España
precioso piso totalmente reformado en Cerdanyola sur, 75 m2 distribuidos en tres habitaciones dos de ellas dobles, preciosa cocina con acabado de lujo tipo office, sal/xc3/xb3n comedor independiente, ba/xc3/xb1o completo. calefacci/xc3/xb3n, aire acondicionado, carpinter/xc3/xada interior madera noble, exterior aluminio. ~rodeado de zonas ajardinadas, parques infantiles, colegios, institutos, comercios, transporte publico, a 5 minutos de las salida ap-7 y c-32.~quieres verlo??? ll/xc3/xa1manos~ y si lo que necesitas es financiaci/xc3/xb3n, tenemos los mejores del mercado!!~~preci/xc3/xb3s pis totalment reformat a Cerdanyola sud, 75 m2 distribu/xc3/xafts en tres habitacions dues dobles, preciosa cuina amb acabat de luxe tipus office, sal/xc3/xb3 menjador independent, bany complet. calefacci/xc3/xb3, aire condicionat, fusteria interior fusta noble, exterior alumini. envoltat de zones enjardinades, parcs infantils, col/xc2/xb7legis, instituts, comer/xc3/xa7os, transport p/xc3/xbablic, a 5 minuts de les sortida ap-7 i c-32. truca/'ns i si el que necessites /xc3/xa9s finan/xc3/xa7ament, tenim els millors del mercat!!
Ver producto

4 fotos

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es