Proleg

Listado proleg

  • ]passat el temps i sense poder dedicar-se completament, he intentat perfeccionar cada dia mésel resultat són diversos milers d'escrits poètics, fins decidir-me a publicar(manuel parra, pròleg)camperola com el meu pare, ells eren gent senzillade petit sempre vaig tenir el somni de fer poesia, escriure alguna cosa que la meva mare ens deia en veu, parlant en versy de repente, poesía

    España

    15 €

  • En diu l'escriptor josep vallverdú, al próleg, 'els atractius d una guia com aquesta seran molts per al lector, el del país perqué descobrirá moltes, moltes realitats que no li havien estat abans revelades, i el visitant de fora perqué aquest sí que veurá obrir-se progressivament un ventall de belleses i riqueses naturals i históriques i, a més a més, descobrirá la fortalesa humana d una identitat i carácter que desconeixiala guia, a banda de ser una proposta de descoberta del sud de la província de lleida, és un inventari del seu excel·lent patrimonies una guia orientada a informar sobre el terreny amb precisió, obeint el desig d acompanyar el visitant, peró també una guia que destaca punts básics, raonats en la seva entitat, de cada divisió del territori acotat

    España

    19 €

  • A de l'alta cuina a casa hi trobareu seixanta receptes, ordenades per les temporades de l'any, que combinen productes de la terra amb la cuina d'avantguardaa més, el llibre inclou menús dels millors xefs: andoni luis aduriz, xavier pellicer, jordi cruz, joan roca i jean louis neichel, els seus grans mestres] qui signa aquest llibre us ensenyará a cuinar, peró el seu mestratge és més elevat»del próleg d'andoni luis aduriz, xef del restaurant mugaritz amb la col·laboració de la generalitat de catalunya, departament de cultura«en molt pocs anys ha aconseguit ser la má dreta d'un altre dels grans, jordi cruz, inaugurar amb la família un restaurant a la seva igualada natal, el somiatruites, i guanyar-se el respecte i l'admiració del gremi i de la premsa gastronómicala seva história és un exemple de superació i constáncia i ens ensenya que no s'han de deixar escapar les oportunitats per arribar al més alt, sempre tocant de peus a terradavid andrés és el cap de cuina de l'abac, guardonat amb tres estrelles michelin i considerat el millor xef jove del país durant tres anys consecutiuscuina fácil, de temporada, per fer a casa

    España

    19 €

¿No has encontrado lo que buscas? Prueba otra búsqueda

Busquedas relacionadas proleg